Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Riderjá jsem chtěla - psala jsem do Kočárkova, ale paní se pak už neozvala, i když jsem se připomínala. Ale budu to muset nějak vyřešit, něčím jsme to zase prořízli, už tam máme 2 díry.
ahoj holky,
uvazuju o koupi nakupniho kosiku, mam UR, ale chtela bych ho vozit uz ted pod hlubokou korbou, nevite, jestli to jde?
a jak to vypada? nemate nahodou nekdo prosim foto?
a jeste se chci zeptat, jak presne se tam ten kosik pridelava? mam kocarek uz hooodne stary, tipuju tak z roku 2006, tak aby to na nej vubec slo
diky moc
TehotnaTerezka píše:
ahoj holky,uvazuju o koupi nakupniho kosiku, mam UR, ale chtela bych ho vozit uz ted pod hlubokou korbou, nevite, jestli to jde?
a jak to vypada? nemate nahodou nekdo prosim foto?
a jeste se chci zeptat, jak presne se tam ten kosik pridelava? mam kocarek uz hooodne stary, tipuju tak z roku 2006, tak aby to na nej vubec slo
diky moc
jasne, ze to jde… jen u sportaku proti smeru jizdy nejde… fotecku mas treba tady, pridelava se na ty dve hlavni tyce, takze by to nemel byt problem. ja doporucuju, kos je na tom kocaru jedna z nej veci! ![]()
Anielkha super, diky moc ![]()
tak to ho jdu objednat, sportak mi stejne nejde otocit, takze to vubec nevadi
Maminky, prosím Vás, nechce se mi číst tolik stránek. Jde kočárek Mutsy Transporter dát po i proti směru jízdy? Chceme na sebeb hladět
.
i u sporťáku proti směru jízdy to samozřejmě jde, ale hůř se do toho koše leze, ale dá se, jinak nevím, jak bych jezdila na malé nákupy ![]()
Teda holky to musím zkusit, jezdíme proti směru a říkala jsem si, že je škoda, že tam nejde ten koš ![]()
S těma sucháčema teda souhlasím s Maf, přijde mi to taky bezpečnější a jinak se mi to hýbe a nedrží to a teda zírala jsem, jak jste to položili do lehu, to mě teda nejde, když jsem to zkoušela připnout na tu sedačku, tak to musím zkusit ještě jednou.
já i tak do toho koše narvu neuvěřitelný množství věcí, akorát mi tam zavazí ty háky, ale s tím nic neuděláme. Chce to jenom trošku pozvednout nožičky (což malýmu vůbec nevadí) a jde to tam hezky nastrkat.
Jinak tu sucháče já mám připnutý k té konstrukci, jak to má být(nápad od Rybky jsem ještě nezkoušela), ale když chci dát malýho spát, tak je odepínám a tu sedačku natáhnu, jinak je ten leh fakt naprd (je to pak polosed).
jinak Bébko vy už jezdíte po směru? Co malej a ty, dobrý? Ten můj už se na mě taky nechce koukat a vyklání se ven, zas na druhou stranu si někdy chce povídat, teď by se šikla ta přehazovací rukojeť ![]()
Po směru je spokojenější, nemusí čučet na trapnou mámu
a má lepší rozhled, takhle pozadu by se to ani mně nelíbilo ![]()
S tím sucháčem jsem nikdy nemanipulovala, prostě přisušila k tyčce a když šel do lehu, tak jsem nesundavala, ani mě to nenapadlo, že by to bránilo lepšímu lehu
…tak příště ![]()
Holky, nechávala jste si některá šít ty návleky na madlo nebo jste to řešily nějak jinak? Nám se už trošku ta kůže rozjíždí a pořád mě to nebaví to nasouvat zpět…