Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderAhoj holky,
tak už mám tu přebalovací tašku z DMka a jsem nadšená! Mají novou kolekci - hnědou!!! K hákům půjde perfektně a alespoň nebudeme utrácet za bugaboo bee + a koupíme sporťák Active coffee
.. jak už tu někdo psal, nevím kdo, že všechny golfky jsou v terénu na prd..
Martooni, tak to jsem ráda, že se ti líbí ![]()
MMarti, origo slunečník je super. Já s ním nemám nejmenší problém. Vše funguje jak má, je krásný, ohebný, dobře se s ním manipuluje. Ale jak píše Emi1, ta stříška je taky parádní. Já ji mám od Emi zase slíbenou na půjčení, tak už se těším, že nám v těchhle vedrech bude líp… (ale je pravda, že je to taková kontroverzní věc, někomu se nelíbí, někdo ji miluje…) Já už ji na letošek asi kupovat nebudu, uvidíme jestli budeme příští léto ještě kopčárkovat, tak ji kupuji hned na začátku sezóny ![]()
Ženy, tak už jsem koupila origo slunečník. Stříška je super, ale nešlo čekat. Když to prodavačka vybalila, tak se mi zdál strašně malej, ale jo, po přicvaknutí na kočár velmi dobrý. Akorát ho mám takovej tuhej v tom „péru“, ale to se asi poddá. Zítra vyzkoušíme, teda děda, to je náš vrchní vozič, co bych si bez něj počala
. Možná zkusím stříšku poptat v rámci té slevy s marianne.
Na stříšku se ve většině obchodů čeká 2-3 měsíce. Skoro nikce to fyzicky nemají. Málo se to kupuje. Ptám se po tom v každém krámě s Mutsy. Na těch MArianne to snad bude jen na věci na skladě jako obvykle.
Jo jinak v Brně v babyparku mají za 500 korun stříšku v červené barvě. Pro mě bohužel nevhodné
Ale kdybyste některá chtěla…
Mooch, co jak ji využíváš? Jsi s ní spokojená? Hoď nám sem foto!
Holky a na ty nákupy s Marianne,kdo už absolvoval, když otevírají v 10, v kolik tam člověk musí být. Mám to 150km, minimálně hodina a půl jízdy, a chci fusak lodger, jednu konkrétná barvu, mimo kočáru, tak abych tam byla včas.
Mafina5 píše:
Jo jinak v Brně v babyparku mají za 500 korun stříšku v červené barvě. Pro mě bohužel nevhodnéAle kdybyste některá chtěla…
Využívám hooodně!! Přes léto téměř pořád (no vlastně boudička byla přes léto nasazená jen 2×) . A to jsem jí kupovala původně na funseat. ![]()
Mafina5 píše:
Na stříšku se ve většině obchodů čeká 2-3 měsíce. Skoro nikce to fyzicky nemají. Málo se to kupuje. Ptám se po tom v každém krámě s Mutsy. Na těch MArianne to snad bude jen na věci na skladě jako obvykle.
Jo jinak v Brně v babyparku mají za 500 korun stříšku v červené barvě. Pro mě bohužel nevhodnéAle kdybyste některá chtěla…
Mafi, asi jsem tupá
, ale nemůžu vůbec na stránkách BP najít odkaz na ty sluneční stříšky, hoď mi sem, prosím, odkaz. Dík.
Nemají to na stránkách.
Já byla na nákupech s Maminkou loni v listopadu a přijeli jsme podle toho, jak se malej vzbudil až ve chvíli, kdy otevírali. Fronta vypadala úděsně, ale dostali jsme se dovnitř napotřetí - pouštěli to po skupinách. Někteří lidi tam byli i několik hodin dopředu, alespoň to říkali.
Hlavně si zjisti dopředu, jestli tu věc, co chceš, mají skladem, ať se tam neženeš zbytečně.
tak já chci podvozek a sportovní nástavbu s nánožníkem, tak doufám, že toho budou mít pár kusů do zásoby. Kdybych sehnala ten fusak, to by byla odměna
jinak ho budu kupovat za plnou cenu ![]()
teri posdledně při těch nákupech s Maminkou měli 100 ks podvozků Mutsy na skladě jen kvůli té akci. tak snad pochodíš
tak my jsme byli na nákupech s Maminkou v Brně a bylo tam poloprázdno. Naprosto napohodu.
No jo jenže v Brně je babypark v tom novém centru Campus a to je dost stranou od těch zaběhaných a myslím, že o tom málokdo ví… Já jsem rozená brňanda a byla jsem tam poprvé až před 14 dny. To Zličín nebo Černý Most to je jiná. foto je ze Zličína z okamžiku těsně před otevřením. Kdo to tam znáte, tak si dovedete představit, jak dlouhá ta fronta je, když vedla až na konec těch obchodů co jsou v řadě kde je Ikea a Babypark směrem k Tescu…
Mafina5 píše:
No jo jenže v Brně je babypark v tom novém centru Campus a to je dost stranou od těch zaběhaných a myslím, že o tom málokdo ví… Já jsem rozená brňanda a byla jsem tam poprvé až před 14 dny. To Zličín nebo Černý Most to je jiná. foto je ze Zličína z okamžiku těsně před otevřením. Kdo to tam znáte, tak si dovedete představit, jak dlouhá ta fronta je, když vedla až na konec těch obchodů co jsou v řadě kde je Ikea a Babypark směrem k Tescu…
pravdu máš
o to je to lepší
No já to právě řeším, co s tím, pojedu z Varů, takže ideální Zličín, ale ta fronta je děsivá, tak mě potěšila zpráva, že v Brně není tolik lidí, jestli to tak tedy je. Campus snad najdu podle navigace, mám tchýni v Prostějově, tak můžem k ní na návštěvu a do Brma jen půl hodiny, tak právě zvažuju, jestli to neudělat tak, vše co chci mají momentálně i v Brně. Tak fakt myslíte, že tam bude míň lidí, v tom Brně? že by Brňandy nenakupovaly tolik s Marianne?
tak jak to bude letos, to fakt nevím, ale loni jsem tam jela ve stresu, že tam bude fronta jak na banány a klid. Nikde nikdo, jedna maminka si tam vybírala s náma UR. Jinak je to v Bohunicích krásně u sjezdu z dálnice. Takže ani žádná tlačenice v centru nehrozí.