Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderMMartina1 píše:
holky, tak jsem sehnala ještě před odjezdem na dovču sluneční stříšku za Kč 380,– i s poštovným. Kočár není doma, zatím tedy nevyzkoušeno, ale mám dotaz. To se polohuje jenom naklápěním celé stříšky dopředu nebo dozadu? Nedá se třeba jedna část naklopit nezávisle na té druhé. Díky.
Prosím prosím, kde jsi jí koupila??? Novou?
nene, hodila jsem si poptávku přes MMB, jen tak z hecu, vůbec jsem nedoufala, že se mi někdo ozvě a ejhle, jedna mamina a podle mě za super cenu. Sice mi ta stříška barevně neladí, ale prdím na to
.
terinka4444 píše:
prosím tě, je to tohle? http://www.ondalek.cz/…m-ke-kocarku
ano, to jsou ty „háky“ na tašku. Taky je mám a viděla jsem je i v hračkářství v Puntanele.
MMarti a jakou máš barvu té stříšky a jaký kočárek? Ono stačí vymyslet k tomu ještě nějakou drobnost na kočár a hned to ladit bude
Třeba tašku…
Mafina5 píše:
MMarti a jakou máš barvu té stříšky a jaký kočárek? Ono stačí vymyslet k tomu ještě nějakou drobnost na kočár a hned to ladit budeTřeba tašku…
Mafi, přesně jsem myslela na tvůj kočár, jestli to není ta tvoje barva. Je to taková barva moca. Já mám sporťák tu novou kolekci, tu petrolejovou. Tahle stříška se k tomu fakt moc nehodí. Mám ještě šedej deštník, to už je trošku lepší. Hodím foto, až bude.
Ta moje barva je Active Coff. Taková jakoby moca barva může být taky třeba Joey Champagne. Tu jsem dohodila Mooch, když jsem ji objevila ve slevě v babyparku na Zličíně. Pro mě nebyla, bilo by to do očí, že je prostě jen trošku jiná… Tak možná to bude ta.
Já nakonec stříšku kupovat nebudu, neb mám vypůjčenou od Emi do konce sezóny a doufám, že i na příští léto, protože ona ji už pro Elišku potřebovat nebude a mě se možná ještě bude hodit. Jinak teď s ní jezdím pořád a jsem nadšená. Jo vyfotila jsem ti, jak s ní taky jezdím
Když na malýho nesvítí, tak ji vytáhnu úplně nahoru, aby měl rozhled
Příspěvek upraven 02.09.11 v 22:14
Jo ona ta poloha „aby měl erozhled“ je výhodná i z jiného důvodu. Jde tak totiž plně zasunout rukojeť, což jinak nejde. Ona totiž ta dolní část stříšky je širší než ta přední a brání zasunutí rukojeti.
Jo a takhle jde napolohovat jak jsem psala to, že dáš níž jen tu jednu stranu. Sice to vypadá divně, ale na dítko nejde sluníčko a přitom vidí dobře ven… Jde to samo i víc dolů…
Holky, kdo se chystále do Babyparku na dny Marianne, tak nevím, ale dnes to tam (na Zličíně) bylo úplně vybrakované a říkali, že zboží už do té akce nečekají (tedy alespoň to, co jsem chtěla). Asi chtějí doprodat ležáky
Jo a prý to nejde srovnat s akcí nákupy s Maminkou, to prý byla procházka růžovým sadem. Loni na dnech Marianne prý byla pětihodinová fronta na pokladnu ![]()
Jinak jsme byli okouknout golfky - bohužel v Malvíku neměli vystaveny jediný Topaz jen Callisto a ono to má přece jen jinou boudičku. A já chtěla vidět tu černou barvu a tu zrovna vystavenou neměli
Na první pohled bylo zřejmé, že pásy nejdou jednoduše vepředu rozdělat, aby se mohl přehazovat fusak z jednoho kočárku do druhého, takiže další mínus pro Topaze. Tak asi ten Maclaren - ten tedy v Babyparku pro jistotu neměli vůbec a do dnů Marianne ho nehodlají naskladnit
Tak ho asi koupím přes net v anglii, kde stojí i s dopravou do česka míň než tady v akci Marianne.
V Malvíku měli vystavenou Nunu. Viděla jsem ji poprvé pořádně na živo a můj šálek kávy to tedy není. To prošívání, materiál a to jak je na několika míostech sedačka půodivně přichycena k podvozku takže tyčka podvozku téměř není vidět ![]()
Mafi. na ty dny s Marianne, mám jeden kupon, ta sleva je na celý nákup s jedním kuponem? jenže nikde není jistota, že nákupy s maminkou letos budou, ještě je nikde neavizují.
Nákupy s Maminkou nebudou, to bylo nějaké kulaté výročí jen loni, pokud si dobře pamatuji. Na jeden kupon je v Babyparku sleva na celý nákup.
terinka4444 píše:
Mafi. na ty dny s Marianne, mám jeden kupon, ta sleva je na celý nákup s jedním kuponem? jenže nikde není jistota, že nákupy s maminkou letos budou, ještě je nikde neavizují.
Ahoj holky, hodil by se mi váš názor. Mám urbana a nejsem z něho až tak nadšená jak vy ostatní. Asi to bude tím, že jsem ho koupila jetého a není to úplně vončo. Na první pohled nevypadal zle. Dokud jsem používala hlubokou korbu, tak jakš takš v pohodě, ale ke konci, kdy už měla malá skoro 9 kg (v půl roce!!!!, je jenom kojená) se mi korbička hoooodně nakláněla a malá mi pořád sjížděla. Přesedlala jsem na sporťák, ale s tím jsem maximálně nespokojená. Blbne mi polohování zádíček, barvička je vyšisovaná, no je tam toho víc, paní, co mi ho prodala by se měla hodně červenat
Z toho důvodu už delší dobu přemýšlím, že bych si koupila Transporter, ale nikde se nemůžu dočíst, proč ho ostatní nekupují, jestli jít do něho nebo ne. Teď se tady zmiňujete o dnech s Marianne, tak bych si pro něho možná do Brna zajela, ale neznám nikoho, kdo by ho měl, tak by mě zajímalo, proč o něm nikdo z vás nepřemýšlel. Před časem tu byl i dotaz, ale žádná odpověď. Poradíte mi prosím některá?
Ještě malá poznámka k vložkám, potahům na sporťák. Objednala jsem si z MMB, ale zklamání. Nakonec jsem to vyřešila froté prostěradlem z hluboké korby. Možná ho některá z vás ještě má z dob hluboké korby, tak vyzkoušejte. Dobře se nasazuje, dobře se udržuje, je z příjemného matroše. V místě, kde se sedačka láme by se mohli přišít šňůrky nebo guma a dálo by se přivázat k sedačce (ale není potřeba, drží i bez šňůrek, dítko ho svou váhou přidrží, nahoře a dole perfektně drží díky gumě v prostěradle a šikovná maminka by určitě zvládla vyšít dírky i na pásy. Já jsem toto neřešila, koupila jsem si pásy náhradní, takové ty co se používaly kdysi za nás. U těch původních se mi nelíbilo, že malá byla moc přilepená k opěrce.
Jinak jestli se najde některá maminka, která vlastní transporter, nebo si na něho udělala vlastní názor, tak mi dejte vědět. Díky díky.
No pokud jsi nespokojená jen s nefungující sedačkou, která má vady, tak proč si raději nekoupíš funkční novou sedačku - prodává se za 3490 korun a v akci MArianne bude stát o čtvrtinu míň. Transporter nejde proti směru a to bych tedy pro půlroční mimčo nepoužila. My jezdili minimálně první tři měsíce proti směru, abych na malého viděla. No a samozřejmě nemá tolik vychytávek, jako Rider - nastavení hloubky sedu, polohování není tak pohodlné, nemůžeš použít takové vychytávky jako je doplňkový koš apod. Transporter je prostě jen levnější varianta Mutsy a když si člověk zvykne na tu lepší, tak prostě tu levnější nechce. Tolik za mě.