Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderDanielo, taky krásná barva. Kup si na tu tašku tyhle klipy http://www.ondalek.cz/…m-ke-kocarku vychytávka od Mafiny, bude ti mnohem líp držet a nebudeš mít ten popruh na té rukojeti.
Jsou skvělé, viď Mafi?
![]()
terinka4444 píše:
Danielo, taky krásná barva. Kup si na tu tašku tyhle klipy http://www.ondalek.cz/…m-ke-kocarku vychytávka od Mafiny, bude ti mnohem líp držet a nebudeš mít ten popruh na té rukojeti.Jsou skvělé, viď Mafi?![]()
![]()
jeste lepsi je dat tasku na to stupatko dopredu a prichytit ke konstrukci.
poctivě jsem studovala snad všechny stránky Mutsy zde na emimino a klipy na tašku jsme již zakoupili v rámci akce Babypark
, bohužel jsem vzala poslední hnědé, protože jsem si říkala, že u původně „bílé Mist“ to bude jedno k černé tašce a pak na active coffee se budou hodit hnědé. Teď vím, že by se mi více hodili antracit..ale uvidíme, zda zůstaneme u této tašky Mutsy carbo black nebo zda zakoupím v nákupní horečce tašku z DM…zatím jsem ale černou neviděla…byla totiž jedna z prvních v kolekci. Nyní mají jen fialovou, hnědou a béžovou…
Anielkha píše:terinka4444 píše:
Jak? Jak to myslíš?viz fotoalbum
danielacap píše:
Už jsem také viděla, zajímavý způsob řešení, uvidíme až vyrazíme z hlediska praktičnosti…kde nám bude více vyhovovat…ještě že tu diskuze Mutsy pro nás začátečníky je
Anielkha píše:terinka4444 píše:
Jak? Jak to myslíš?viz fotoalbum
ja to jinak u hluboke nepouzivala.. ale kdyz je hodne snehu, tak je to blby
umaze se taska…
Chicht a je tu někdo, kdo má nánožník a je s ním spokojený?? ![]()
já jsem s ním nakonec taky spokojená, Když se protáhne pod madlem a přiupne až za ty zadní tyčky od opěrky sedačky, tak dosáhne až o 10 cm nad madlo a to je pro mě dostačující. Ale jasně až bude malej větší, tak by se mu tam nejspíš nevešly nožičky, ale to už asi nebudeme vozit nánožník.
Jinak holky, jak jsem pořád hledala ten golfáč s madlem, protože jsem si neuměla představit, jak by malej snášel jízdu bez madla, tak po pár projížďkách s Maclarenem jsem změnila názor. Malýmu madlo vůbec nechybí. Naopak mu nic neruší výhled a myslím, že je tak spkojenější. Chtěla jsem madlo doobjednat, neb ho Maclaren dělá a v černé barvě ho v Anně & Viktorii o víkendu, když jsem kupovala kočár, neměli, ale asi se na to vybodnu. Když malýmu nechybí a stojí taky dalších skoro 800 korun
Jinak první zkušenosti s Maclarenem jsou super. Fakt jsem z něj nadšená skoro jako z Mutsy. Boudička je nepřekonatelná, to co umí, neumí ani Cybex. Má totiž v té prodloužené stříšce větrání, které mi tedy na Cybexech dost chybělo. Takže kdo sháníte golfky, tak dopopručuju Maclaren Techno XT.
Já ještě nánožník nezkoušela, teprve nás čeká premiéra, tak snad nebudu zklamaná, ale mám jenom ten origoš fusak, což mi přijde tak na jaro-podzim, tak snad to ještě s nánožníkem a mezi to deku zvládneme, jak mi radila jednou Maf ![]()
Holky začlo cvakat v podvozku, ale nejsme schopní zjistit, v kterém místě. Nemáte nějaký tip, čím by to mohlo být a jak to odstranit? Manžel kočár pořádně umyl, promazal a dotáhl, ale cvaká to trochu stále. Není to nic hrozného, ale jako by tam bylo něco uvolněného. Projevuje se to při jízdě. Osobně mám pocit, že jak malá dovršila 14 kg, tak to kočár špatně zvládá. Před skončením záruky jsem dala kočár do servisu, protože se špatně skládal, to mi vyměnili madlo, olupovaly se kola, takže ty mám taky nové a nechala jsem vyměnit prasklou slídu, takže kočár způlky nový. Kočár chci prodat a ráda bych tohle vyřešila.
Co se ti olupovalo na kolech? Že bychom se koukli, jestli se nám taky něco neolupuje, když na to dávají nová kolečka. Mám je už děsně podřená a to se fakt snažím
Holt úzký výtah
Ale mám tedy urbana…
k nánožníku - mě vadí, že pořádně nekryje dítě v sedačce, prostě když ho nasadím a děcko sedí, tak tam není žádná zábrana proti větru, je celý hodně otevřený.
kolozubka píše:
Holky začlo cvakat v podvozku, ale nejsme schopní zjistit, v kterém místě. Nemáte nějaký tip, čím by to mohlo být a jak to odstranit? Manžel kočár pořádně umyl, promazal a dotáhl, ale cvaká to trochu stále. Není to nic hrozného, ale jako by tam bylo něco uvolněného. Projevuje se to při jízdě. Osobně mám pocit, že jak malá dovršila 14 kg, tak to kočár špatně zvládá. Před skončením záruky jsem dala kočár do servisu, protože se špatně skládal, to mi vyměnili madlo, olupovaly se kola, takže ty mám taky nové a nechala jsem vyměnit prasklou slídu, takže kočár způlky nový. Kočár chci prodat a ráda bych tohle vyřešila.
a dělá ti to i s jízdou na prázdno? Já vozím kočár hodně naloženej, malá má přes 11 kilo, k tomu tu velkou pláštěnku, nákup - který má určitě přes pět kilo ( v košíku - já vím, nosnost
) a další „drobnosti“ a zatím mám podvozek v pohodě( skoro rok a čtvrt užívání ), ale ty máš vlastně 4 ridera, že jo? Tak to asi nepůjde srovnat ![]()