Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderKdyby na jeden - on se lahváč vejde i do tý druhý zapínací ![]()
Je to Cups n cool, já ho kupovala v Malvíku
http://www.zbozi.cz/?…
![]()
Jen koukám, že jak to máš uchycené těmi dvěna přeskami na každé straně, aby se tomu nastavil ten alespoň trochu vodorovný směr, tak to asi na golfky nepůjde
Mají moc kolmou tu tyčku ![]()
taky po něčem takovém pokukuju. Mám ten otevřený organizér, mě vyhovuje, ale v zimě do něj sněží
.
Ještě se mi líbí i tohle
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Taky ho mám mezi vybranými modely. Jen jsem si říkala, že bude jednodušší říct Mooch, aby mi to její změřila, než psát paní na MMB. Ale budu muset. On by totiž ten organizér co má Mooch mi asi fakt na ty golfky nešel. Holt budu mít jen jednu kapsu na lahváč ![]()
Jinak tady ta paní vyrábí taky takový větší - nahoře kapičky a dolů z toho visí síťka. Něco jako je originál organizét Maclaren. Ten ale stojí tiskara a to se mi fakt dávat nechce…
Mafina5 píše:
Jen koukám, že jak to máš uchycené těmi dvěna přeskami na každé straně, aby se tomu nastavil ten alespoň trochu vodorovný směr, tak to asi na golfky nepůjdeMají moc kolmou tu tyčku
Leda to víc popustit na tý jedný straně (to jde, je tam dost dlouhej sucháč). Jsem ti teď chtěla napsat, že za hodinu jedu na Kladno, že bych ho vzala s sebou vyzkoušet, ale kočár má manžel, tak nic ![]()
Jedeš jen sama pracovně nebo i s malou? Nechceš zajít na kafčo?
Mafina5 píše:
Jedeš jen sama pracovně nebo i s malou? Nechceš zajít na kafčo?
Právě že sama pracovně - na mateřský je momentálně manžel
(i s tím kočárkem)
A jedu jen na otočku, kafčo bych dala někdy s prckama, ju?
Mafina5 píše:
Holt budu mít jen jednu kapsu na lahváč
to budeš kulhat ![]()
MMartina1 píše:
taky po něčem takovém pokukuju. Mám ten otevřený organizér, mě vyhovuje, ale v zimě do něj sněží.
Ještě se mi líbí i tohle
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
ten mám a je pěkně na prd, protáčí se dolů, na obrázku to vypadá pěkně dík tomu že má kloubové madlo ![]()
rybka dík, už jsem si ho chtěla objednat. No jo, tak teď babo raď. Holky, máte některá ještě nějaký jiný organizer?
Mafino moc díky, musím vypadat jak debil..já se spoléhala na ten návod…Chtěla jsem zatím vozit proti směru jízdy(abych na malého viděla), to se asi háky nikam neuchytí, že??
Jdu na to kouknout. Vložku budu pořizovat, jen nevím kde, máš zkušenosti s kvalitou?? taky mě asi potrápí výběr barvy:-))
Díky moc za rady, jsi zlatá!!!!!P.
proti směru se s hákama nemorduješ, ale musíš k těm hákům právě připoutat sucháčem tu sedačku, aby ti dítě nesjíždělo ze sedu. Teď si nevzpomínám jestli máš UR nebo 4R.
OPRAVA: ne k hákům, ale k těm černým tyčkám mezi konstrukcí kočárku.
Mám 4R, teď se snažím vybrat tu vložku, holky mám koupit s bočnicemi nebo bez, máte někdo oboje??
Víc by se mi líbila s bočnicemi, že by víc zahřála.
Koukala jsem na pinkie a na mimibazar, které jsou lepší a jak se uchycují??nějakým sucháčem??viděla jsem u maminek, že jim to tam dost jezdí, ráda si připlatím, hlavně aby to drželo…
Ještě jednou díky moc za rady!!!