Kočárek Mutsy

• Fotoalbum (591)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5352
8.10.11 12:01

Ale nakonec asi koupím tento - má kapsy na vše, co potřebuji - jenu na příkrm, druhou na flašku, prostřední na peněženku a do síťky hodím krabičku se sušenkama a banán :palec: Za tu cenu je to super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
8.10.11 20:57

Holky, BP letos nemá akci s Maminkou? Ať to projíždím jak to projíždím, tak Babypark nevidím.
 http://nakupysmaminkou.maminka.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
9.10.11 00:04

ahoj holky, druhého prcka čekám duben 2012, chtěla bych pořídit UrbanRider. Budete některá prodávat jetý po 1 dítěti? Koupila bych i po částech, zvlášť podvozek, hluboká korba, sporťák. Díky, Andy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
9.10.11 22:11

ale má, standartně 25%.
Ty jo, teď jsem ti šla najít odkaz a není tam, ale fakt tam ještě před týdnem byl 8-o 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
9.10.11 22:19

záhada :-P :-P , počkám až co vydá Matka a pak to pořeším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
9.10.11 22:21

Taky jsem ho tam určitě před asi týdnem viděla.- To je divný, co? Třeba to je jen dočasný omyl. Doufejme. Chci něco na Maclarena. I když tam tedy obecně na tuto značku mají prd, ale třeba aspoň něco…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
10.10.11 21:51

Ahoj, kočárek budu prodávat po zimě, mám kombinaci celou fialovou… pookud máš zájem tak se ozvy a můžeme se domluvit… zatím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1705
11.10.11 00:46

Ahoj holky,

Maf prosím tě, kolem čeho upínáš ten nánožník?? Koukala jsem tu na nějaké foto, že to máš pěkně ještě pod madlem a nahoře a líbí se mi to :palec: …já ho dneska prvně zkoušela a jsem z toho celkem rozčarovaná, ale dávala jsem to přes madlo z venku, upnula co nejvíc nad háky na koš i a stejně mi to přišli takový na tom divný, obří a neplnící žádnou funkci, pač malý měl prostor na fusak otevřený a zakryté jenom nožičky kus, tohle tvé řešení vypadá lepší :think:

Jsem si jinak říkala, že jsem si měla pořídit podobnou barvu, jak mám tu brown, tak je na tom teď všechno vidět :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1705
11.10.11 00:46

Jo a děkuji předem :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
11.10.11 09:20

Mě by taky zajímalo upnutí nánožníku - mám ten Emitexovej a na konci jsou takový oka z tlustý gumy. Jako v pohodě je zaháknu za háky na přídavnej koš, ale kdybych je tam neměla, tak teda nevim za co :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
11.10.11 10:32

Tak já ten origo nánožník používala zatím jen na jaře, když malej ještě ležel. Koukala jsem na to, zda to tak, jak jsem používala, půjde nasadit, i když je sedačka sedící. No jestli nasadit, nevím, ale používat ano. NAsadila jsem to s ležící sedačkou a tu pak posadila. Uvidíme, jestli se malý tou dírkou protáhne až tam bude i fusak… Ale odepínat a zapínat to denně, to by se mi asi nechtělo hlavně proto, že ty patenty jdou hrozně ztuha…
Nicméně použít to i se sedící sedačkou jde viz foto. Malý mi spí, tak jsem nemohla vyzkoušet, zda tam půjde do takto upraveného kočárku posadit :-)
Jinak provlíkám ty pásky kolem tyčky, co po ní jezdí opěradlo nahoru a dolů. Na jedné straně je na ní ovládací prvek od sklápění, tak až za něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
12.10.11 08:28

Holky, máte nějkej tip, jak dávat dítě s botama do fusaku, když máte nandanej nánožník? Máte ty návleky, nebo sundaváte boty? Nebo jinej trik??? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Adéla F.
12.10.11 12:07
Bébka píše:
Holky, máte nějkej tip, jak dávat dítě s botama do fusaku, když máte nandanej nánožník? Máte ty návleky, nebo sundaváte boty? Nebo jinej trik??? :wink:
To by mně taky zajímalo. Nebo máte nějaký ochranný návlek na spodní části sporťáku? Myslím, že na MMB něco takové taky mají… :think:
Bébka píše:
Holky, máte nějkej tip, jak dávat dítě s botama do fusaku, když máte nandanej nánožník? Máte ty návleky, nebo sundaváte boty? Nebo jinej trik??? :wink:
  • Citovat
  • Upravit
9454
12.10.11 17:03

mela jsem navleky…ale vetsinou jsem vyzouvala…prislo mi to pohodlnejsi pro to dite :nevim: ono me se zdalo ze v te zime aji byla radej v tom kocaru a moc tlapkat sama nechtela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
12.10.11 20:25

i když malej je už dlouhodobý chodec, tak si to taky tak maluju, že v zimě spíš venku chodit nebudeme. Respektive ho nebudu vytahovat z kočáru. Když půjdeme na hřiště, tak vyrazíme hned z domu pešo. A propó, ptám se, co dáváte do fusaku místo botiček na zimu? Nějaké merino ponožky? Máte zkušenosti? Malej není zimomřivej, ale spíš studenonohej. Už teď jezdí v Lodgerovi v botičkách a má ledový nohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí