Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderAle nakonec asi koupím tento - má kapsy na vše, co potřebuji - jenu na příkrm, druhou na flašku, prostřední na peněženku a do síťky hodím krabičku se sušenkama a banán
Za tu cenu je to super!
Holky, BP letos nemá akci s Maminkou? Ať to projíždím jak to projíždím, tak Babypark nevidím.
http://nakupysmaminkou.maminka.cz/
ahoj holky, druhého prcka čekám duben 2012, chtěla bych pořídit UrbanRider. Budete některá prodávat jetý po 1 dítěti? Koupila bych i po částech, zvlášť podvozek, hluboká korba, sporťák. Díky, Andy
ale má, standartně 25%.
Ty jo, teď jsem ti šla najít odkaz a není tam, ale fakt tam ještě před týdnem byl
![]()
Taky jsem ho tam určitě před asi týdnem viděla.- To je divný, co? Třeba to je jen dočasný omyl. Doufejme. Chci něco na Maclarena. I když tam tedy obecně na tuto značku mají prd, ale třeba aspoň něco…
Ahoj, kočárek budu prodávat po zimě, mám kombinaci celou fialovou… pookud máš zájem tak se ozvy a můžeme se domluvit… zatím
Ahoj holky,
Maf prosím tě, kolem čeho upínáš ten nánožník?? Koukala jsem tu na nějaké foto, že to máš pěkně ještě pod madlem a nahoře a líbí se mi to
…já ho dneska prvně zkoušela a jsem z toho celkem rozčarovaná, ale dávala jsem to přes madlo z venku, upnula co nejvíc nad háky na koš i a stejně mi to přišli takový na tom divný, obří a neplnící žádnou funkci, pač malý měl prostor na fusak otevřený a zakryté jenom nožičky kus, tohle tvé řešení vypadá lepší ![]()
Jsem si jinak říkala, že jsem si měla pořídit podobnou barvu, jak mám tu brown, tak je na tom teď všechno vidět ![]()
Mě by taky zajímalo upnutí nánožníku - mám ten Emitexovej a na konci jsou takový oka z tlustý gumy. Jako v pohodě je zaháknu za háky na přídavnej koš, ale kdybych je tam neměla, tak teda nevim za co ![]()
Tak já ten origo nánožník používala zatím jen na jaře, když malej ještě ležel. Koukala jsem na to, zda to tak, jak jsem používala, půjde nasadit, i když je sedačka sedící. No jestli nasadit, nevím, ale používat ano. NAsadila jsem to s ležící sedačkou a tu pak posadila. Uvidíme, jestli se malý tou dírkou protáhne až tam bude i fusak… Ale odepínat a zapínat to denně, to by se mi asi nechtělo hlavně proto, že ty patenty jdou hrozně ztuha…
Nicméně použít to i se sedící sedačkou jde viz foto. Malý mi spí, tak jsem nemohla vyzkoušet, zda tam půjde do takto upraveného kočárku posadit ![]()
Jinak provlíkám ty pásky kolem tyčky, co po ní jezdí opěradlo nahoru a dolů. Na jedné straně je na ní ovládací prvek od sklápění, tak až za něj.
Holky, máte nějkej tip, jak dávat dítě s botama do fusaku, když máte nandanej nánožník? Máte ty návleky, nebo sundaváte boty? Nebo jinej trik??? ![]()
Bébka píše:To by mně taky zajímalo. Nebo máte nějaký ochranný návlek na spodní části sporťáku? Myslím, že na MMB něco takové taky mají…
Holky, máte nějkej tip, jak dávat dítě s botama do fusaku, když máte nandanej nánožník? Máte ty návleky, nebo sundaváte boty? Nebo jinej trik???
Bébka píše:
Holky, máte nějkej tip, jak dávat dítě s botama do fusaku, když máte nandanej nánožník? Máte ty návleky, nebo sundaváte boty? Nebo jinej trik???
mela jsem navleky…ale vetsinou jsem vyzouvala…prislo mi to pohodlnejsi pro to dite
ono me se zdalo ze v te zime aji byla radej v tom kocaru a moc tlapkat sama nechtela.
i když malej je už dlouhodobý chodec, tak si to taky tak maluju, že v zimě spíš venku chodit nebudeme. Respektive ho nebudu vytahovat z kočáru. Když půjdeme na hřiště, tak vyrazíme hned z domu pešo. A propó, ptám se, co dáváte do fusaku místo botiček na zimu? Nějaké merino ponožky? Máte zkušenosti? Malej není zimomřivej, ale spíš studenonohej. Už teď jezdí v Lodgerovi v botičkách a má ledový nohy.