Kočárek Mutsy

• Fotoalbum (591)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4650
18.10.11 11:28

Já používám origo fusak na zimu a jsem spokojená, Vašík se narodil v lednu, fusak používám od narození, dítě obléknu když jdeme ven, chvilku běhá, chvilku sedí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
18.10.11 11:44

mozna jsou fusaky fakt ruzny…ten co mam ja je proste slabsi jak kdyz dam diteti teplou flisovou deku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
18.10.11 12:17

Mně se ten origo zdál taky dost tenkej :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
18.10.11 13:04

Terko, a ty myslíš, že je silnější než jak píšou holky - jen ta látka a fleece?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4650
18.10.11 13:27

Asi je to ten co holky myslí :nevim: v zimě ještě máme nánožník a nikdy nebyl studený :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Adéla F.
18.10.11 13:42

Mafi, mám taky starší, ale jak píšou holky-látka a fleece. Na zimu dávám Aesthetic, ale ten Ty máš taky. :palec:
Holky, nevíte kdy přesně vychází ta Maminka? Někdy koncem října? Díky moc.

• Citovat
  • Upravit
Any11
18.10.11 13:45

To s tou aretaci se mi nikdyy 8-o nestalo.

• Citovat
  • Upravit
9454
18.10.11 14:33

jo a ta aretace…to urban dela no kdyz mas neco tezsiho v kosi…chce to ty haky ktery drzi kos na kontrukci vytahnout co nejvic nahoru…a pripadne kdyz tam davas neco fakt tezkyho tak sem davala pod packu treba jen kousek papiru nebo neco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
18.10.11 14:48

Zuzi, myslela jsem „fotoalbum tématu Mutsy“ je to ve změti fotek co sem do této diskuse holky přidávají.
Odkaz najdeš tu nad číslováním stránek. Když to nenajdeš, tak se ozvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
18.10.11 14:51

Maf, kdyby se ti líbil, tak Ditaangel má teď slevu na fusak, mám ho a jsem hodně spokojená. Dostal i ocenění na veletrhu For Babies.
http://ditaangel.cz/
 http://www.little-angel.cz/…ngel-outlast

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
18.10.11 15:36

našla jsem tu fotku, díííky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
18.10.11 15:37

jo a časopis Maminka má vyjít 31.10., je to na jejich stránkách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
18.10.11 15:48

Holky, tak já koupila ten Team Brown na Aukru - je zcela nový nikdy nepoužitý, koupený loni v listopadu v Babyparku. Koupila jsem ho za 550 korun. Tak uvidím. Když tak mám ten Aesthetic a ten dám do kočárku, který budu používat častěji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
18.10.11 17:20

Holčiny potřebuju poradit s nánožníkem na Mutsy slider, já vím,že na slider je místo nánožníku fusak, ale ten já nechci pač zimní fusak mám koupený od emitexu, takže se chci zeptat, jestli nevíte, zda jidou nánožníky na rider nasadit i na slider.. Moc díky za každé info, pač jsem bezradná :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
18.10.11 19:50

Ahoj Mafi,
ještě k tomu fusaku Mutsy. Já ho mám, používala jsem celou loňskou zimu do hluboké korby a malá byla v pohodě. Mám ten obyč ne eskymo! Ve velké zimě měla kombinézku a třeba i přes fusak deku a vždy teploučká. Myslím, že do hl.korby je perfektní. Horší je to se sporťákem. Jednak mále se mi do něj už nevejde - a to má rok a hlavně kolem hlavičky nejde stahnout jako třeba emitex. Prostě těmi dírami, které teď třeba kryje vložka, foukalo a vůbec se mi to nelíbilo. Taky jsem řešila, co koupit na zimu - pravděpodobně jen na jednu zimu, myslím, že malá ho už další zimu nevyužije a protože už dalši mimi neplánujeme, tak jsem koupila použitý emitex a zatím spokojenost veliká.
Ještě k dotazu, zda bych koupila znovu Mutsy sporťák, tak ANO, mám k němu výhrady a chtěla jsem koupit jiný. I třeba proto,že to bude asi můj poslední rok s kočárkem, tak jsem chtěla ještě vyzkoušet jiný, ale „bohužel“ jsem vybrala ten nejlepší kočárek podle mých požadavků a žádný jiný lepší jsem nenašla.
Ahoj Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4