Kočárek Mutsy

• Fotoalbum (591)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3112
30.10.11 20:09

My se vlezli do osmi měsíců i se zimním fusakem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
30.10.11 20:19

My do 10 měsíců a možná by vydržela ještě déle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
31.10.11 10:25

Tím špecifikem jsem nemyslela fuky, ty asi jsou na všech boudách, ale to, žena jedné straně to stáhneš a na druhé to vyjede. To mi tedy nedělá a nevšimla jsem si, že by to tu někdo jiný než MMartina psal, že mu to dělá. Nicméně na ty fuky mě napadlo, že by bohatě stačilo spojit to gumou našitou na jednu i druhou stranu. Myslím, že délka by mohly být taková, aby to nedeformovalo boudu, když volně visí a zároveň když by se kočárek položil tak by ta gumka udržela boudičku jakoby přicvaknutou k opěrce. Co myslíte? Nezoušel jste to někdo?
jinak my šli z korby do sporťáku v 5,5 měsících, neb malý chtl vidět ven. Bylo jaro, takže byl ve fusaku a pohodlí tam měl stejné ne-li vetší než v korbě, tak jsmě orbičku zabalili a vytáhli sporťák. Ale vešel by se ještě bohatě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5542
31.10.11 12:30

Ahoj holky prosím o vaší zkušenost, jak se jezdí s přidělanou taškou na kočárku? Malé je 8 měsíců a uvažuji že pořídím jako sporťák aby jsem na ní viděla ale nevím jestli tam ta taška potom moc nevadí? Máte zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
31.10.11 19:44

mě vadilo, že se to tam tak divně houpe, nevozila jsem od přechodu do sporťáku když byla malá proti směru jízdy, tašku vůbec. Po otočení zase jo :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5542
31.10.11 20:54
rybkabezvody píše:
mě vadilo, že se to tam tak divně houpe, nevozila jsem od přechodu do sporťáku když byla malá proti směru jízdy, tašku vůbec. Po otočení zase jo :mavam:

a kde jsi vozila všechny věci? v košíku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
31.10.11 22:11
al3da píše:
rybkabezvody píše:
mě vadilo, že se to tam tak divně houpe, nevozila jsem od přechodu do sporťáku když byla malá proti směru jízdy, tašku vůbec. Po otočení zase jo :mavam:

já jo, já tašku ani nevlastním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
1.11.11 09:07
al3da píše:
rybkabezvody píše:

v košíku a hlavně malá mi šla do sporťáku v zimě, takže jsem moc věcí sebou ani nevozila, tak taška nebyla potřeba a v létě už byla po směru jízdy, takže jsem zkoušela různé tašky a ve finále jsem skončila se síťovkou a malou přebalovací taškou v košíku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
1.11.11 09:38

Jako já… Já skončila u termodržáku na lahve, kapsy na boudičce kočárku a v košíku složené síťovce, kterou je možné případně připnout na kočárek :-) Pláštěnku a deštník mám složené v té minikapsičce v malém košíčku. Když náhodou potřebuji víc věcí - jídlo pro dítě, plínky apod. tak to hodím do taštičky od drogérie a dám do košíku… Tašku už vozím jen výjimečně… A origoš jsem ani nikdy neměla, neb si tu holky dost stěžovaly na to, jak jde blbě zavěsit.

Což mi připomíná… Viděla jsem o víkendu v Brně holku s Mutsynou a měla tašku dost dobře zavěšenou. Nevím jestli se mi to podaří popsat: Velký popruh přes rameno měla vedený přes jednu stranu madla, pak provlečený těmi závěsy, původně myšlenými na zavěšení tašky, a opět vyvedenou nahoru na druhou stranu madla. Taška tak visela v místě jako visívají všechny ostatní a ne na horní hraně madla. Docela to i dobře vypadalo. Takže tip pro vás, kdo máte tašky ve skříňkách a nepoužíváte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
1.11.11 17:39

Ahojky, taky se mi líbí mutsy slider…a zajímalo by mě pár věcí 1) Jdou ve vaničce polohovat zádíčka? 2) Když nejsou kolečka nafukovací, z čeho tedy jsou? Z nějakého tvrdého plastu? Jak je tím pádem kočár odpružený?Když vidím, jak některým mimiskům poskakují hlavičky, jímá mě hrůza a za 3) jak se se sliderem jezdí v terénu? Děkuji moc :-D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
2.11.11 16:32

Dobrý večer dámy, neprodáváte některá fusak Mutsy Rider Eskimo?
Jinak my budeme mít 5 měsíců a malou se chystám dávat na zimu do sporťáku. Nepřijde mi v hluboké korbičce moc místa, tak mi je jí líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4293
2.11.11 20:13

AHoj maminky, tak já se včera stala hrdou majitelkou Mutsy a nemůžu se dočkat až se malej narodí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
3.11.11 09:43

nebo neprodáváte některá jakýkoliv fusak, který půjde do sporťáku Mutsy, bude teplý, u hlavy se bude dát stáhnout a vydrží mi déle než na 1 zimu - malá má teď 5 měsíců. Nabídněte. Díky Z.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
3.11.11 10:50

Zuzi, originál fusak Mutsy (ne Eskimo) nejde u hlavy stáhnout. Ale ty nové jsou teplé dost. Koupila jsem na Aukru za super cenu zcela nový nepoužitý tak tam taky koukni. Ale myslím, že to byla spíše náhoda. Jinak hodně jetých Mutsy věcí v super stavu se prodává v Polsku, tak koukni na polské aukro - www.allegro.pl. Poštovné by nemuselo stát majlant jako v případě kočárku.
Jinak holky hodně používají Emitex, těch je plné aukro, ale vzhledem k tomu, že nový dnes stojí 900 korun, tak prodávat jetý za 500, což je běžná cena na aukru, se mi nezdá adekvátní. Super fusak je Aesthetic. Mám ho a je opravdu nádherně měkoučký a nadýchaný. Emitex s ním nejde ani jen z dálky srovnat. No a nádherný je Lodger a holky tady jsou s ním dost spokojené…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pep
142
4.11.11 07:59

dobrý den milé dámy, promiňte, že se sem vetřu se svým dotázkem, ale jsem čerstvou majitelkou Mutsy UR a potřebuji poradit, nějak jsem se na to zapomněla v obchodě zeptat a teď nevím. Diskuse jsem jen prolétla a co jsem našla mi nepomohlo. Potřebuji vědět, jak mám zafixovat hloubku sedu nebo v případě, že sedačka leží, tak aby se neprolamovala. Našla jsem, že vy to děláte pomocí nějakého pásku se suchým zipem (v případě, že je sedačka proti směru), ale já ho tu nemůžu najít. Tak jak ? Díky Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí