Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderLoni jsem nakupovala v babyparku a tam to bylo super. Malvík nevím, ale bude tam asi problém s parkováním, který tam je i bez akce nákupy s Maminkou…
Holky, jak jsme tu řešily, který ten organizér na kočárek, tak já to nakonec náhodou vyřešila v Rosmannu, kde jsem koupila termokapsičku na pití. Jde na golfky i na Mutsy a ostatní se mi už vejde do kapes na kočárku. Stála me 99 korun. Takže spokojenost.
Jelikož jste tady profíci na mutsy, chtěla jsem se zeptat, jaký je rozdíl mezi sportovní SEDAČKOU na podvozek a sportovní NÁSTAVBOU… ![]()
(co je lepší)
Možná jste to tady už řešily, ale číst přes 6 tisíc příspěvků… ![]()
Děkuji moc!
Zuuz píše:
Jelikož jste tady profíci na mutsy, chtěla jsem se zeptat, jaký je rozdíl mezi sportovní SEDAČKOU na podvozek a sportovní NÁSTAVBOU…
(co je lepší)Možná jste to tady už řešily, ale číst přes 6 tisíc příspěvků…
Děkuji moc!
Jestli se nemýlím, tak je to jedna a tatáž věc. Prostě sporťák.
Zuuz píše:
Jelikož jste tady profíci na mutsy, chtěla jsem se zeptat, jaký je rozdíl mezi sportovní SEDAČKOU na podvozek a sportovní NÁSTAVBOU…
(co je lepší)Možná jste to tady už řešily, ale číst přes 6 tisíc příspěvků…
Děkuji moc!
to je to stejny jen trochu jinak nazvany ne…nevim o zadnych alternativach ke sportaku ![]()
Aha, děkuji.
Našla jsem to na těchto stránkách…
To tě jen Ondálek zmátl. Řekl jinak sportovní sedačce značky Joey Silver - která je brána jako luxusní typ (nicméně podle mě u sporťáku není rozdíl skoro žádný a v žádném případě není luxusní natolik, aby se lišil cenou). U joey je luxusní spíše korbička, která se liší výrazně. SPortovní sedačka a nástavba je jinak řečeno totéž.
Ahoj holky. Mám UR - cargo chocolate. Plánujeme koupi sportovní sedačky, ale šířku sedáku má jen 30cm, to je dost málo, ne? Do kdy se vám v nich děťátka vešly? A jak nánožník, je dobrý originální? A co pláštěnka, koukala jsem na origoš, ale nejlevnější jsem viděla za 850kč, což je dle mého mínění, za kus igelitu dost peněz
. Jaký má vůbec výhody tahle pláštěnka? Matuli
Sedačka je myslím standardně velká. Nevím o nikom, komu by se normálně velké dítě nevešlo ještě ve dvou letech. Kamarádky dvouletá holčička dokonce venku naprochajdě v Urbanovi usnula. Takže velikost je v pohodě.
NBánožník já mám origo, Nadávala jsem, ale nakonec jsem se ho naučila připínat tak, aby vypadal dobře a plnil jakous takous funkci, Nicméně obecně platí, že nánožníky jsou hodně česká vymoženost. Venku se to moc nenosí a to třeba ani v polsku, kde je myslím klima stejné jako u nás.
Pláštěnku origo nemám. Nechce se mi dávat tak hříšné prachy za kus igelitu. Ale holky si ji chválí. Mě by jeblo vozit takový obrovský balík neustále v kočárku. Používám pláíštěnku z hluboké korbičky a sedí perfektně (Emitex - pro malé korbičky, která je doporučovaná na Mutsy). Ale mitex dělá nějakou univerzální pro sporťáky, která by měla taky sedět - je to nějak Tracking nebo tak nějak, Kdybys chtěla, tak pohledám v mailu. Ptala jsem se jich a odpověděli mi přímo z Emitgexu, která to je.
Příspěvek upraven 25.10.11 v 17:12
Matuli píše:
Ahoj holky. Mám UR - cargo chocolate. Plánujeme koupi sportovní sedačky, ale šířku sedáku má jen 30cm, to je dost málo, ne? Do kdy se vám v nich děťátka vešly? A jak nánožník, je dobrý originální? A co pláštěnka, koukala jsem na origoš, ale nejlevnější jsem viděla za 850kč, což je dle mého mínění, za kus igelitu dost peněz. Jaký má vůbec výhody tahle pláštěnka? Matuli
se sirkou v pohode i ve dvou letech se vlezou deti..bych rekla ze je to docela sirokej kocar dokonce co sem kde videla ostatni…to je driv kratkej
nanoznik originalni byl dle me na dve veci - pouzila sem parkrat..radej sem koupila poradnej fusak..nanoznik pak nebyl treba. plastenka ma vyhodu v tom ze je strasne krasna na tom kocaru…takovou jinou proste nesezenes ![]()
A origo pláštěnka je hlavně geniální v tom,že když chceš dítě vyndat,tak nemusíš sundavat celou pláštěnku,ale jen vpředurozepneš zipy a máš celej předek volnej.Výhoda třeba i v krámě,jen rozepneš a dítě se nepeče ![]()
Jo a ještě nánožník-pro ležící dítě je k ničemu,pro sedící už jakous takous funkci plní
pate81: preco myslis, ze je nanoznik k nicomu pre leziace dieta? Myslela som, ze je to o teple a ze to neprefukne, tebe sa neosvedcil?
Zuzo-origo nánožník dosáhne jen k madlu,proto je pro ležící dítě k ničemu,protože vůbec nekryje.
Když je dítě v sedu,tak už tam není ten volný prostor a svou funkci plní-je to dobré třeba když už dítě nemá fusak,tak nesjíždí deka.
Některé holky to řešily tak,že nánožník připnaly až k boudičce,ale je to dost složité to pořád rozepínat a zapínat ![]()