Kočárek Mutsy

• Fotoalbum (591)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13903
24.10.11 14:05

stejné 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
24.10.11 18:34

Loni jsem nakupovala v babyparku a tam to bylo super. Malvík nevím, ale bude tam asi problém s parkováním, který tam je i bez akce nákupy s Maminkou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
24.10.11 18:39

Holky, jak jsme tu řešily, který ten organizér na kočárek, tak já to nakonec náhodou vyřešila v Rosmannu, kde jsem koupila termokapsičku na pití. Jde na golfky i na Mutsy a ostatní se mi už vejde do kapes na kočárku. Stála me 99 korun. Takže spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zuuz
24.10.11 19:50

Prosím o radu!

Jelikož jste tady profíci na mutsy, chtěla jsem se zeptat, jaký je rozdíl mezi sportovní SEDAČKOU na podvozek a sportovní NÁSTAVBOU… :think:
(co je lepší)

Možná jste to tady už řešily, ale číst přes 6 tisíc příspěvků… 8-o

Děkuji moc!

• Citovat
  • Upravit
663
24.10.11 20:02
Zuuz píše:
Jelikož jste tady profíci na mutsy, chtěla jsem se zeptat, jaký je rozdíl mezi sportovní SEDAČKOU na podvozek a sportovní NÁSTAVBOU… :think:
(co je lepší)

Děkuji moc!

Jestli se nemýlím, tak je to jedna a tatáž věc. Prostě sporťák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
24.10.11 20:22
Zuuz píše:
(co je lepší)

Děkuji moc!

to je to stejny jen trochu jinak nazvany ne…nevim o zadnych alternativach ke sportaku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zuuz
24.10.11 20:29

Aha, děkuji.
Našla jsem to na těchto stránkách…

http://www.ondalek.cz/…/24/mutsy/4/

• Citovat
  • Upravit
5352
24.10.11 23:45

To tě jen Ondálek zmátl. Řekl jinak sportovní sedačce značky Joey Silver - která je brána jako luxusní typ (nicméně podle mě u sporťáku není rozdíl skoro žádný a v žádném případě není luxusní natolik, aby se lišil cenou). U joey je luxusní spíše korbička, která se liší výrazně. SPortovní sedačka a nástavba je jinak řečeno totéž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
25.10.11 16:44

Ahoj holky. Mám UR - cargo chocolate. Plánujeme koupi sportovní sedačky, ale šířku sedáku má jen 30cm, to je dost málo, ne? Do kdy se vám v nich děťátka vešly? A jak nánožník, je dobrý originální? A co pláštěnka, koukala jsem na origoš, ale nejlevnější jsem viděla za 850kč, což je dle mého mínění, za kus igelitu dost peněz 8-o . Jaký má vůbec výhody tahle pláštěnka? Matuli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
25.10.11 17:07

Sedačka je myslím standardně velká. Nevím o nikom, komu by se normálně velké dítě nevešlo ještě ve dvou letech. Kamarádky dvouletá holčička dokonce venku naprochajdě v Urbanovi usnula. Takže velikost je v pohodě.
NBánožník já mám origo, Nadávala jsem, ale nakonec jsem se ho naučila připínat tak, aby vypadal dobře a plnil jakous takous funkci, Nicméně obecně platí, že nánožníky jsou hodně česká vymoženost. Venku se to moc nenosí a to třeba ani v polsku, kde je myslím klima stejné jako u nás.
Pláštěnku origo nemám. Nechce se mi dávat tak hříšné prachy za kus igelitu. Ale holky si ji chválí. Mě by jeblo vozit takový obrovský balík neustále v kočárku. Používám pláíštěnku z hluboké korbičky a sedí perfektně (Emitex - pro malé korbičky, která je doporučovaná na Mutsy). Ale mitex dělá nějakou univerzální pro sporťáky, která by měla taky sedět - je to nějak Tracking nebo tak nějak, Kdybys chtěla, tak pohledám v mailu. Ptala jsem se jich a odpověděli mi přímo z Emitgexu, která to je.

Příspěvek upraven 25.10.11 v 17:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
25.10.11 17:09
Matuli píše:
Ahoj holky. Mám UR - cargo chocolate. Plánujeme koupi sportovní sedačky, ale šířku sedáku má jen 30cm, to je dost málo, ne? Do kdy se vám v nich děťátka vešly? A jak nánožník, je dobrý originální? A co pláštěnka, koukala jsem na origoš, ale nejlevnější jsem viděla za 850kč, což je dle mého mínění, za kus igelitu dost peněz 8-o . Jaký má vůbec výhody tahle pláštěnka? Matuli

se sirkou v pohode i ve dvou letech se vlezou deti..bych rekla ze je to docela sirokej kocar dokonce co sem kde videla ostatni…to je driv kratkej :mrgreen: nanoznik originalni byl dle me na dve veci - pouzila sem parkrat..radej sem koupila poradnej fusak..nanoznik pak nebyl treba. plastenka ma vyhodu v tom ze je strasne krasna na tom kocaru…takovou jinou proste nesezenes :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
25.10.11 18:30

A origo pláštěnka je hlavně geniální v tom,že když chceš dítě vyndat,tak nemusíš sundavat celou pláštěnku,ale jen vpředurozepneš zipy a máš celej předek volnej.Výhoda třeba i v krámě,jen rozepneš a dítě se nepeče :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
25.10.11 18:32

Jo a ještě nánožník-pro ležící dítě je k ničemu,pro sedící už jakous takous funkci plní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzuna
27.10.11 09:41

pate81: preco myslis, ze je nanoznik k nicomu pre leziace dieta? Myslela som, ze je to o teple a ze to neprefukne, tebe sa neosvedcil?

• Citovat
  • Upravit
3112
27.10.11 12:02

Zuzo-origo nánožník dosáhne jen k madlu,proto je pro ležící dítě k ničemu,protože vůbec nekryje.
Když je dítě v sedu,tak už tam není ten volný prostor a svou funkci plní-je to dobré třeba když už dítě nemá fusak,tak nesjíždí deka.

Některé holky to řešily tak,že nánožník připnaly až k boudičce,ale je to dost složité to pořád rozepínat a zapínat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí