Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderMMartina1 píše:
i když malej je už dlouhodobý chodec, tak si to taky tak maluju, že v zimě spíš venku chodit nebudeme. Respektive ho nebudu vytahovat z kočáru. Když půjdeme na hřiště, tak vyrazíme hned z domu pešo. A propó, ptám se, co dáváte do fusaku místo botiček na zimu? Nějaké merino ponožky? Máte zkušenosti? Malej není zimomřivej, ale spíš studenonohej. Už teď jezdí v Lodgerovi v botičkách a má ledový nohy.
jé, sice ti neporadím, ale chci se zeptat, to už jezdíte s tou zimní vložkou a nebo jen s tím „obalem“
?
zatím jenom s obalem aby seděl na teplém a ty nohy aby měl schované ![]()
Ahoj všem,chtěla bych Vás poprosit o radu.Na fotce je moje 2 měsíce používaná rukojeť.Je to normální?Myslím ta odtažena pěna od středu,nevím jestli to reklamovat........kupovala jsem v babyparku.Díky moc!
Já tedy mám koženou rukojeť a zcela bez problémů, ale myslím, že tohle není normální a určitě je to na reklamaci. Ale možná někdo přímo poradí, kdo něco podobného reklamoval…
martino…to asi musis vymyslet podle sveho ditka…ja nechavala v obyc ponozkach ve fusaku a nohy mela teply…tak musis vyteplit dle prcka
a do nosicky jsem ji davala takovy pleteny tlusty capacky s kozichem vevnitr koupeny v tescu ![]()
partak: reklamovat!! je to drahej kocar..a toto je teda rozhodne vada!
terinka4444 píše:
Mafi, máš pořád tu od pinkie?Já měla doma loňskou kolekci z USA a tam byly na boudě normálně ty cvoky 4 na každé straně napojené na gumu, těma se to přicvaklo k zádům sedačky, když byla posazená, tak nelítala ta látka boudy vzadu a jak se to položilo, tak to naprosto pěvně drželo, nikde ani dírka, jen se mi nehodila barva k fusaku lodger, tak jsem to prodala a koupila tady v Čechách cargo grey a je ta bouda jinak řešená. Ale už to nevyfotím.
terinka4444 píše:
Jo o polovinu levnější, větší kus látky a ještě patentky![]()
![]()
ale cargo grey tedy nemají
![]()
mikitaa píše:
taktez sem mela v kocaru vlozku tak o dirach nic neivm…a na boude taky zadny cvoky ..latka byla na volnoto maji asi jen v USA
Terinko, prosim te, na jakem webu jsi v USA kupovala sportov ni nastavbu na Mutsy? Potesilo by me, kdyby tam byla boudicka pridelana cvocky, jak pises, zadny „ficak“ do kocarku. Ja ziji v USA, privezla jsem si s sebou z CR Urbana, protoze tady se neprodava, jen 4 rider, ale chci si koupit novou sportovni nastavbu, Matilda- me 1. dite- ji dala pekne zabrat a pro Bernieho uz je ponekud „pouzita“
Jinak jsem nasla jeden web, kde se to da objednat, jen se ptam pro zajimavost. A premyslim take nad cargo gray, nebo black.. nevim.. A taky musim napsat, ze tady mame s Mutsy Urbanem sileny uspech u kolemjdoucich, v restauracich.., je proste uzasny!!! Tady moc maminky kocarky neresi a vozi je v „cemkoliv“, nekdy se musim drzet!! Zdravim vsechny Mutsarky do CR, neuveritelne, jak je tato diskuze stale ziva, i po 5-ti letech, kdy jsem cekala 1. dite a diskutovala tady take.. Pekne.
Ahoj holky. Jak jste spokojené s nánožníkem, která ho máte a používáte. Udělalo se nám škaredé počasí, tak je to docela aktuální. Přemýšlím mezi emitex a mezi MMB. Původně jsem byla rozhodnuta pro MMB, ale mám špatnou zkušenost, tak teď váhám. Asi před rokem jste některá doporučovala emitex vysoký s límcem nebo něco takového, ale teď to jaksi nemůžu najít, nebo ho přejmenovali. Nebo to je ten na 3kolku? Není malý?
Ivko myslím, že ti určitě někdo odpoví přesně, ale mám pocit, že to byl emitex pro golfky
Ahoj, chci se zeptat jestli mají ty slevy na celý nákup nebo jen jeden výrobek dle výběru, plánuju totiž velikej nákup včetně kočárku
Díky za odpovědi.
No jak holky právě před pár dny zjistily, tak Babypark v tom seznamu na nákupy s Maminkou není. Ale třeba je to jen omyl. Uvidíš, co bude v tom časopise. Každý obchod to mívá jinak.
holky, volali jsme do BP, do akce se zapojují pouze přes e-shop a sleva bude asi 15 %. Takže nic moč ![]()
No já koukala, že je tam malvík, nevím jestli kamenný obchod nebo přes e-shop, ale je tam sleva 20% a mutsíka tam mají taky, dokonce i trochu levnějšího než v BP, pokud by to bylo na celej nákup, tak bych měla slevu cca 6000,–Kč
Což by byla paráda
Kvůli tomu bych jela klidně i do Prahy..Musím počkat a uvidím..
Malvík byl loni jen jako kamenný shop s těmi 20 procenty, možná na e-shop měl 10 procent? Ale nevím jestli si to s tím e-shopem nepletu s Babyparkem… Těch 2é procent loni v Malvíku myslím bylůo takké na celý nákup a ne jen na vybrané značky…
Ahoj, koukám, že je tu tolik příspěvků na Mutsy, že nemám šanci to přečíst. Chci se zeptat na sporťák Mutsy, nenašla jsem nic pozitivního, kde by maminky psaly, že je super. Mám hlubokou korbu a spokojenost, jen mohla být větší, ale o sporťáku uvažuji např. od Peg Pérego - je větší např. Prý u Mutsy nedrží fusak a pořád sjíždí nebo co. Upřímně, vy kdo ho máte, nekoupily by jste jiný??
Děkuji za odpověď Zuzka
Já mít další dítě,tak jdu do mutsyny znovu ![]()
I se sportákem sem byla moc spokojená.
Malý teda není a nikdy mi nic nesjíždělo.
Já ho doporučuju ![]()