Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
pep
142
4.2.12 13:48
madamme píše:
A jaký máte?Spousta kočárků vůbec neznám o kterých se tu píše.Je jich už opravdu spousty.

Tak momentálně mám doma dva kočárky. Do terénu a na zimu Mutsy UR a do města, obchoďáků a auta mám takový golfkosporťák Casualplay Vintage 3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.12 15:30

Ahoj holky,
tak máme konečně nový nánožník na Musynku. Je super. Véééliká spokojenost. Přidávám foto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
5.2.12 18:50
Viktorie Vivien píše:
Ahoj holky,
tak máme konečně nový nánožník na Musynku. Je super. Véééliká spokojenost. Přidávám foto.

jo, tak to je nánožník, který má smysl :pankac: . Odkud je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.12 19:39
MMartina1 píše:
Viktorie Vivien píše:
Ahoj holky,
tak máme konečně nový nánožník na Musynku. Je super. Véééliká spokojenost. Přidávám foto.
jo, tak to je nánožník, který má smysl :pankac: . Odkud je?
NMarti, ve městě se mnou bydlí paní, která šije a dává i na MMB, šila mi toho už dosti a vždy skvělá domluva a veliká spokojenost. Tak pokud budeš chtít odkaz? Tenhle tam ještě asi nemá nafocený, domlouváme se vždy u kočárku :-))) A je opravdu úžasný, malému koukaly z kočárku jen oči, kdybych dala kšilt, může si být třeba -25 :-D :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
5.2.12 19:52

já už mám taky z MMB. V podstatě skoro podobný, trošku jiný matroš, ale nemůžu si ho v tomto počasí vynachválit. Ten límec k té boudičce je k nezaplacení :potlesk: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.12 19:59

Přesně tak, sedne jako ulitý, tohle je opravdu účelné. Ten, který je origoš, je úplně k ničemu. Nechávám ho doma jen kvůli pozdějšímu prodeji kočárku. Jinak už bych se ho zbavila, ale asi by se to bez něj jako komplet hůře prodávalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.12 20:01

ale nechala jsem z toho origo vypreparovat ten papír :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15710
5.2.12 20:02

Holky dejte sem prosím odkaz nebo klidně do SZ. Kočárek mi sice přijde příští týden, ale aspon se připravím na příští zimu v předstihu. Díky moc. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.12 20:08
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
5.2.12 20:31
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15710
5.2.12 21:09

Holky díky moc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.12 21:10

Taky supééér :palec: :palec: :palec: Ti výrobci by už se někdy měli zamyslet :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
5.2.12 22:11

no jo, taky mi doma leží origo nánožník. Jsem si ho koupila v zápalu veletržní nákupní horečky včetně tašky, že to jako budu mít krásný :mrgreen: :mrgreen: . Naštěstí taška je v permanenci a k užitku, takže poloviční úspěšnost :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
6.2.12 21:54

Ahoj maminky,

tak jak to tady pročítám vidím že jste naprosté znalkyně tohoto kočárku :potlesk:
proto bych se na vás ráda obrátila s dotazem ohledně Mutsy urban rider.
Moc ráda bych si tento kočárek pořídila - ale zajímalo by mě jakou vnitřní š-h-d má sportovní sedačka. Nikde tyto rozměry nemůžu bohužel najít :nevim:
Moc děkuji za odpovědi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4650
6.2.12 22:02
Barusatko píše:
Ahoj maminky,tak jak to tady pročítám vidím že jste naprosté znalkyně tohoto kočárku :potlesk:
proto bych se na vás ráda obrátila s dotazem ohledně Mutsy urban rider.
Moc ráda bych si tento kočárek pořídila - ale zajímalo by mě jakou vnitřní š-h-d má sportovní sedačka. Nikde tyto rozměry nemůžu bohužel najít :nevim:
Moc děkuji za odpovědi :hug:

http://www.babystyle.cz/…mutsy-deluxe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí