Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Ridermadamme píše:
A jaký máte?Spousta kočárků vůbec neznám o kterých se tu píše.Je jich už opravdu spousty.
Tak momentálně mám doma dva kočárky. Do terénu a na zimu Mutsy UR a do města, obchoďáků a auta mám takový golfkosporťák Casualplay Vintage 3.
Ahoj holky,
tak máme konečně nový nánožník na Musynku. Je super. Véééliká spokojenost. Přidávám foto.
Viktorie Vivien píše:
Ahoj holky,
tak máme konečně nový nánožník na Musynku. Je super. Véééliká spokojenost. Přidávám foto.
jo, tak to je nánožník, který má smysl
. Odkud je?
MMartina1 píše:NMarti, ve městě se mnou bydlí paní, která šije a dává i na MMB, šila mi toho už dosti a vždy skvělá domluva a veliká spokojenost. Tak pokud budeš chtít odkaz? Tenhle tam ještě asi nemá nafocený, domlouváme se vždy u kočárkuViktorie Vivien píše:jo, tak to je nánožník, který má smysl
Ahoj holky,
tak máme konečně nový nánožník na Musynku. Je super. Véééliká spokojenost. Přidávám foto.. Odkud je?
já už mám taky z MMB. V podstatě skoro podobný, trošku jiný matroš, ale nemůžu si ho v tomto počasí vynachválit. Ten límec k té boudičce je k nezaplacení
.
Přesně tak, sedne jako ulitý, tohle je opravdu účelné. Ten, který je origoš, je úplně k ničemu. Nechávám ho doma jen kvůli pozdějšímu prodeji kočárku. Jinak už bych se ho zbavila, ale asi by se to bez něj jako komplet hůře prodávalo.
Holky dejte sem prosím odkaz nebo klidně do SZ. Kočárek mi sice přijde příští týden, ale aspon se připravím na příští zimu v předstihu. Díky moc. ![]()
no jo, taky mi doma leží origo nánožník. Jsem si ho koupila v zápalu veletržní nákupní horečky včetně tašky, že to jako budu mít krásný
. Naštěstí taška je v permanenci a k užitku, takže poloviční úspěšnost
.
Ahoj maminky,
tak jak to tady pročítám vidím že jste naprosté znalkyně tohoto kočárku ![]()
proto bych se na vás ráda obrátila s dotazem ohledně Mutsy urban rider.
Moc ráda bych si tento kočárek pořídila - ale zajímalo by mě jakou vnitřní š-h-d má sportovní sedačka. Nikde tyto rozměry nemůžu bohužel najít ![]()
Moc děkuji za odpovědi ![]()
Barusatko píše:
Ahoj maminky,tak jak to tady pročítám vidím že jste naprosté znalkyně tohoto kočárku
proto bych se na vás ráda obrátila s dotazem ohledně Mutsy urban rider.
Moc ráda bych si tento kočárek pořídila - ale zajímalo by mě jakou vnitřní š-h-d má sportovní sedačka. Nikde tyto rozměry nemůžu bohužel najít
Moc děkuji za odpovědi