Kočárek Mutsy

• Fotoalbum (591)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Any11
12.2.12 21:58

Mam nunu, je krasna :lol: ale nema polohovani nozicek, nam nechybi, Viky v kocaru nespi, jinak moc hezky ovladatelna, lehka a spojena rukojet, tu jsem chtela. Ale je dost na rovne povrchy. Ale spokojena jsem taky. Prijde mi to dobry druhy kocarek k mutsy.

• Citovat
  • Upravit
12.2.12 22:01

Děkuji za rce, děvčata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
12.2.12 22:07

Nuna je krásná a nebýt jednoho pokaženého prodeje, tak ji mám taky a ty nové barvy :pankac: a Macleren má teď v nové kolekci bílou se zelenou, tak ty jsou naprosto parádní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
12.2.12 22:31

Mám též Nunu :pankac:
Ale my moc nepoužíváme, no, vlastně ani Mutsíka už moc ne :( Chce ťapat a myslím, že v létě asi kočáry uložíme k ledu :mrgreen: Končíme s plínama, končíme s kočárem :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
12.2.12 22:35
Bébka píše:
Mám též Nunu :pankac:
Ale my moc nepoužíváme, no, vlastně ani Mutsíka už moc ne :( Chce ťapat a myslím, že v létě asi kočáry uložíme k ledu :mrgreen: Končíme s plínama, končíme s kočárem :pankac:

seš dobrá, malej má suchou plínu, čůrání krásně zvládá, říká si, ale velkou nemáme doladěnou. Řekne si kakat, ale nějak mu to na tom nočníku nejde. Teď je někde mezi, nechce kadit do plíny ani na nočník :nevim: .
A venku by taky nejraděj jenom ťapal, ale vůbec nechce chodit za ruku :zed: , takže jezdíme kočárem, to má za to :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
12.2.12 22:40

Jo, tak za ruku taky ne, jen násilím na přechodu :mrgreen: Nechce jezdit ani na sáních ani na bobech, takže já táhnu nástroj, vezeme plyšáka a mladej pochoduje, furt někde padá, pak se rozčiluje a zase jít nechce, no, jak blázni :mrgreen:

Plínu přes den nemá od 19. měsíců, ani ven nenosí, prostě jen na spaní! Je to fajn :palec: Snad se to nějak neobrátí! Držím palce, je to boj :lol:

Kámošky syn pohodil hovínko vždycky někde nestřežen za křeslo, v předsíni nebo na chodbu za dveře. Uměl to udělat i v ložnici pod postel do šuplíku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
12.2.12 22:47

Holky vy se máte, mě zase poslední dobou chce jen a jen za ruku a když ne, tak se mi plete pod nohama a drží se nákupního košíku :zed: a o nočníku si nechávám jen zdát :( jak to děláte… :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
12.2.12 22:48

tak to on naštěstí nedělá, jenom má hroznou hysterku když je bez plíny a když mu ji nasadím ať se vykaká do ní, tak taky hysterčí, musíme ho uklidňovat, že to neva. Takže to zatím nehrotíme, aby neměl stres. Jinak s čůráním není problém zhruba od jednoho roku, ale není to naše zásluha, prostě to šlo hned samo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
12.2.12 22:49
rybkabezvody píše:
Holky vy se máte, mě zase poslední dobou chce jen a jen za ruku a když ne, tak se mi plete pod nohama a drží se nákupního košíku :zed: a o nočníku si nechávám jen zdát :( jak to děláte… :think: :)

jéžiš, co já bych za to dala, kdyby chtěl chodit za ruku. On buď sám, anebo když ho chytnu za ruku, tak se mi omotá kolem nohy a chce poponášet. Pak samozřejmě řve, že ťapy ťapy a tak je to pořád dokola. Takže díky bohu za kočár a že v něm pořád ještě chce jezdit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
12.2.12 23:12

Rybko,to pujde,uvidis! Maji jeste cas.
Ja jdu ve dvou letech do prace,tak to chci mit
na haku. Nejdriv nocnik docela bral,
pak se kousnul a nechtel zaboha sednout,
byl jak prkno,nohy jsem mu lamala :-D
Pak zas to akceptoval a ja mu vzala plinu,
tri dny cural do kalhot a pak najednou nocnik
byl pritel nejvetsi,rika si sam na curani i kakani a nehody zadny!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
12.2.12 23:28

:potlesk: :potlesk: :potlesk: Jste šikulky! tak já na to nemám :lol: resp. teď v zimě nemůžu zkousnout že by chodila s holou prďkou. Zkusila jsem to týden, ale ona je tak zabejčená :lol: Bébko ty máš jen dvouletý rodičák? Jak to zvládneš? Já to za ten rok a půl 100% ořvu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
12.2.12 23:41

Musim to dat,jestli chceme nekdy poradne bydlet!
Mam to na dva roky,rychle do prace,uhnat hypo,
postavit a do 40 snad jeste jednoho chovance :pankac:

No,bude to asi tezky,je to strasnej maman,pritom
ja se snazim mit z nej chlapaka,ale evidentne
neco delam blbe :-D Je to takovej poseroutka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
13.2.12 00:18

a kde je dovolená v Jugoslávii? :mrgreen: ( hi, máme podobný graf :oops: :lol: a také tam ta dovolená nějak chybí ) Tak to držím pěsti, ať ti to dopadne podle plánů :hug: Sofina je také hrozná prdelka :roll: a nechává se řezat od mladší holčičky a brát si hračky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kešuuu
13.2.12 10:06

Ahoj holky, díky za rady ohledně fusaků!!! Jste zlatý!
Ještě se chci znovu obrátit na Viktorii Vivien - nevíš prosím co je s tou paní z Písku co šije fusaky atd…? Už je to 14 dní, co jsem jí psala 2 maily a ona nereagovala. Nevíš jestli ještě funguje?
Bébko teda ty jsi dobrá, že zvládneš jít po 2 letech dítka do práce, plánuju to podobně. Kde budeš mimi mít, když budeš v práci? V jesličkách nebo u chůvy nebo u prarodičů?

• Citovat
  • Upravit
17984
13.2.12 10:41

Takže zase trochu mimo téma, pardon ;)

Kluk bude asi v jeslích, zkusím státní, i když tady stojí 5000 :roll: , jinak soukromý :nevim: v kombinaci s babkama, ale tchýně nefunguje :cert: a naši jsou daleko na dennodenní dojíždění :( Je to špatný s tím hlídáním :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí