Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15710
17.2.12 22:13

Aha, tak mám možná jen přehnaný strach :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kešuuuu
19.2.12 17:12

Xreni ju už vím, byli jsme se v pátek ještě na Transportéra podívat a má skutečně pěnový kolečka. Nám se faakt líbí, takže jsem ho už objednala :-) Bude asi za 4 týdny, tak už se těším. Mě u toho 4rideru vadí to teleskopické madlo, mě se hrozně špatně, nepřirozeně drží, já si nemůžu pomoct. Zkusím transportéra a uvidím budto si budu nadávat, že jsem prohloupila anebo to bude super. Objednali jsme k němu i zadní nafukovací sadu kol. Těším see :-)
Daniel my máme taky psa… ale s tímto zkušenosti zatím bohužel nemám. Je mi to divné, že ti to nepustilo. Zkusila bych to omýt jarovou vodou, ale fakt jen radím aniž bych věděla, zda to zabere. Držím palce :palec:

• Citovat
  • Upravit
Kešuuuu
19.2.12 17:17

Nemolko mám stejný problém jako ty, jsem malá a ta teleskopická rukojeť fakt není pro mě. Já s tím mám velkej problém. Přijde mi, že tu rukojeť mám skoro až u brady :-D Takže volím transporter s tou zalamovací. A uvidí se :)

• Citovat
  • Upravit
3513
19.2.12 17:21
Kešuuuu píše:
Xreni ju už vím, byli jsme se v pátek ještě na Transportéra podívat a má skutečně pěnový kolečka. Nám se faakt líbí, takže jsem ho už objednala :-) Bude asi za 4 týdny, tak už se těším. Mě u toho 4rideru vadí to teleskopické madlo, mě se hrozně špatně, nepřirozeně drží, já si nemůžu pomoct. Zkusím transportéra a uvidím budto si budu nadávat, že jsem prohloupila anebo to bude super. Objednali jsme k němu i zadní nafukovací sadu kol. Těším see :-)
Daniel my máme taky psa… ale s tímto zkušenosti zatím bohužel nemám. Je mi to divné, že ti to nepustilo. Zkusila bych to omýt jarovou vodou, ale fakt jen radím aniž bych věděla, zda to zabere. Držím palce :palec:

tak gratuluju ke koupi. Konečně tu bude někdo, kdo zhodnotí transportéra až se na něj bude někdo ptát :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
19.2.12 17:22

Kešu, já věřím, že budeš spokojená. Je důležitý, aby se člověku kočárek líbil tak, jak se tobě líbí Transportér a pak mu určitě sem tam nějakou tu drobnost rád odpustí. Hoď nám sem fotečky, až dorazí. A jakou máš barvu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kešuuuu
19.2.12 17:28

Holky díky, jste hodný :kytka: Objednali jsme fialovou, purple, takže až dorazí, nafotím a dám vědět a pak určitě i poreferuju z praxe :-)

• Citovat
  • Upravit
3513
19.2.12 18:43

Slevy Babypark

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
19.2.12 20:44

Nemáte někdo náhodou foto reálu Sportovní sedačka Mutsy Rider, Team Green? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
19.2.12 21:21
MMartina1 píše:
Sofika píše:
A ještě jedna
:palec:

Díky holky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
19.2.12 21:35

jé tak to mi tu barvu purple nafot pořádně holky jí nevím kterou hl korbyčku teda myslím barvičku myslela jsem že tu barvu champan ale nejsem si jistá jak vypadá v reálu a nebo purple ale to jsem myslela že purple určitě sporták ale hlubokou fákt nevím která tady mezi váma nejvíce jede nebo aspon nějaké reálné fotky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
19.2.12 22:51
nemolka píše:
jé tak to mi tu barvu purple nafot pořádně holky jí nevím kterou hl korbyčku teda myslím barvičku myslela jsem že tu barvu champan ale nejsem si jistá jak vypadá v reálu a nebo purple ale to jsem myslela že purple určitě sporták ale hlubokou fákt nevím která tady mezi váma nejvíce jede nebo aspon nějaké reálné fotky :zed:

Mám active champagne hl.korbičku a je naprosto SKVĚLÁ :pankac: lituju, že jsem nevzala sporťák ve stejné barvě, myslela jsem, že se mi okouká, ale vůbec ne a teď bych ji brala i na sporťáku, ale už mám jinou škoda :zed: je to taková béžovo zlatá, na sluníčku září krásně, neuděláš chybu, my budem na jaře prodávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
19.2.12 22:54

fááákt mužeš jí nafotit prosím a za kolik jí chceš prodat co vady flíčky atd??? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
19.2.12 22:56
danielacap píše:
Nemáte někdo náhodou foto reálu Sportovní sedačka Mutsy Rider, Team Green? díky

mám ale starou kolekci asi a je to lime,zrovna jsem ji vytáhla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
19.2.12 23:10

Problém této barvy je, že na fotce vypadá vždy jinak než ve skutečnosti, ale zkusím Ti nafotit zítra při denním světle a venku, jinak ta barva nevynikne. Vady a flíčky vpodstatě žádné, jak říkám prodávat chci na jaře, takže jsem detaily úplně nezkoumala, ale zatím jsem nic závažného nezpozorovala, cena soukromě, ať tady nedělám reklamu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
20.2.12 11:04

jo jo nafot to a pokud bychom se na ceně dohodli možná máš kupce :pankac: já klído do jara počkám jelikož čekám mimčo až v červenci ted ještě sehnat autosedačku a mám vyřešeno :lol: sporták jsem chtěla až to bude aktuální aspon se mi nebude válet doma no a holky jak jste to řešili s taškou na kočárek když máte jinou barvu hl.korby a sportáku ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí