Kočárek Mutsy

• Fotoalbum (591)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15.2.12 21:23
Kešuuu píše:
Ahoj holky, díky za rady ohledně fusaků!!! Jste zlatý!
Ještě se chci znovu obrátit na Viktorii Vivien - nevíš prosím co je s tou paní z Písku co šije fusaky atd…? Už je to 14 dní, co jsem jí psala 2 maily a ona nereagovala. Nevíš jestli ještě funguje?
Bébko teda ty jsi dobrá, že zvládneš jít po 2 letech dítka do práce, plánuju to podobně. Kde budeš mimi mít, když budeš v práci? V jesličkách nebo u chůvy nebo u prarodičů?

Ahojky, asi už jsme si psali sz, viď? Vím, že toho má hodně, většinou jí pořád vídám běhat na poštu :-) Ale je divné, že nereaguje na e-mail. Ozvala se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
15.2.12 21:43

narazila jsem na sluneční stříšku k prodeji, nebývají často, tak vkládám
 http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kešuuu
16.2.12 09:03

Ahoj holky. Viki jo joo, už jsi mi psala, díky! A paní už se mi taky ozvala, asi fakt nestíhala, tak děkuju moc!
Marti - ta stříška - to je origo jen na Mutsy nebo to jsou nějaké univerzální stříšky?

• Citovat
  • Upravit
Kešuuu
16.2.12 09:06

Holky, já pořád váhám s koupí Mutsy Transportera. Moooc se mi líbí a přítel už nechce jiný. Jiný typ Mutsy nechceme kvůli tomu, že mají jen teleskopické rukojeti, které se nám strašně špatně drží… Kdyby měli taky ten ohýbací kloub není co řešit.
Ale u Mutsy Transportera řeším to, že nejde dát sedačka do protisměru a má plastová kolečka. Nevím, jestli mi to bude fakt vadit a jestli je to velká překážka… jestli raději nezvolit kočár, který má sedačku do obou směru a kola nafukovací… a bylo by po starostech…
POřád si říkám, že snad mi ta neotočná sedačka vadit nebude, že to nějak zvládnem… :( a že snad ty plastový kolečka na Prahu jsou taky dostačující, že naopak ty nafukovací by sme mohli mít v jednom kuse píchlý, tak nevím???!!! Poradte… :nevim: pjosím… :think:

• Citovat
  • Upravit
13903
16.2.12 09:07

stříška je origo na Mutsy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11081
16.2.12 09:13

Kešu, mám Mutsyho 2 roky s nafukovacími koly a za celou dobu jsem v Praze nepíchla. Já bych plastová kolečka nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.2.12 09:54

Ahojky,
tak pokud mohu mluvit za sebe, tak bych se víc smířila s plastovými koly, než s neotočnou sedačkou. Malému je devět měs. a pořád jezdí otočený ke mně. No a ta plastová kolečka - taky bych je nechtěla, ale raději to, než tu sedačku, ale je to asi o zvyku maminky i miminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
16.2.12 09:59

Kešuu: A co Mutsy Evo? (Nevim, jak na to spechas?)

• Citovat
  • Upravit
Kušuuuu
16.2.12 10:06

Viki no právě a kdyby ten transportér měl jen jedno mínus, ale on má neotočnou sedačku a navíc ty plastový kolečka :-(
Anielkha rodíme začátkem května… Mutsy Evo má být až někdy v dubnu myslím, žeju?

• Citovat
  • Upravit
Any11
16.2.12 10:19
Kušuuuu píše:
Viki no právě a kdyby ten transportér měl jen jedno mínus, ale on má neotočnou sedačku a navíc ty plastový kolečka :-(
Anielkha rodíme začátkem května… Mutsy Evo má být až někdy v dubnu myslím, žeju?

na Malviku je napsane 10.4.

• Citovat
  • Upravit
11408
16.2.12 12:09

Kesu já si před porodem koupila concord fusion,láska na první pohled ale penova kola naprd a neotocna sedačka,ale byla jsem s tím smirena a v pohodě,není to taková hrůza.otocny sedak ještě nevím,zatím jsme v korbě. ono každý kočár má minusy.potom třeba uvidíš co ti vyhovuje a budeš spokojena nebo hledat jinde. nám pak vadil concord v obtížném terénu,což bylo asi 4km lesní sterkove cesty,tak jsme se domluvili a koupili jeteho mutsy ur právě jen na procházky.ten má otocne sezení,tak v případě že bude problém jezdit po směru,budem hold jezdit s mutsy i ve městě.ideální kočár nesezenes ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kešuuu
16.2.12 13:03

Xreni jééé, concord fusion byl taky nás favorítek, ale poté co jsme viděli velikost hluboký korbičky, tak nám přišla hrozně pidi. Prodavačka nám ji změřila na 66×26 cm, tak jsme na něj zanevřeli. Ale Mutsy Transporter se nám líbí… jen právě těch plastových kol se obábám mnoo… ale dají se dokoupit nafukovací kolečka aspoň ty zadní… tak nevím jestli to pomůže, když aspon zadní budou nafukovací??

• Citovat
  • Upravit
jatinka
16.2.12 13:08

Ahoj holky četla jsem, že máte kontakt na nějakou paní z Písku co šije fusaky. Prosím můžete mi někdo hodit link na její stránky, jsem také z Písku tak by se mi kontakt hodil. Tedy jestli je to Písek v Jižních Čechách :D Předem díky moc.

• Citovat
  • Upravit
11408
16.2.12 13:10
Kešuuu píše:
Xreni jééé, concord fusion byl taky nás favorítek, ale poté co jsme viděli velikost hluboký korbičky, tak nám přišla hrozně pidi. Prodavačka nám ji změřila na 66×26 cm, tak jsme na něj zanevřeli. Ale Mutsy Transporter se nám líbí… jen právě těch plastových kol se obábám mnoo… ale dají se dokoupit nafukovací kolečka aspoň ty zadní… tak nevím jestli to pomůže, když aspon zadní budou nafukovací??

no ja mam na nem starsi korbu jane 2009 a ta je stejne dlouha jak mutsy a dokonce sirsi,takze s timto spokojenost.ma 71 na delku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
16.2.12 13:23

Kešu, píchnutí koleček se nemusíš bát, ale musíš je mít hodně podhuštěná - pak samozřejmě také lépe tlumí a téměř není možné je píchnout. Já jezdím cestou necestou lesem i mimo cest, když sbírám houby s Urbanem už rok a 4 měsíce a nepíchla jsem ještě nic :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí