Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11408
11.2.12 18:04

a fusak Mutsy jsem viděla měla paní i v bugaboo včera,tak tak hrozný asi nebude :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5415
11.2.12 18:33

Mutsy Evo

Xreni díky za typ na Mutsy Evo, už jsem na něj koukala, dočetla jsem se o něm tady v diskusi o pár příspěvků nazpátek, ale přijde na trh až někdy v dubnu a to už se docela bojím.. nechávat koupi kočáru na poslední chvíli. Termín mám začátkem května, takže bych ráda měsíc před porodem kočár už měla doma… a né ho teprve sháněla.. já mám ráda svůj klid… :-) A připomíná mi dost ten slider, ta stříška sporťáku mi přijde hodně odkrytá, malá… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pep
142
12.2.12 09:12

Ruční brzda k UR
Nemáte některá nebo nezkoušela jste si nechat přidělat ruční brzdu k UR? Brouzdala jsem MMB a viděla jsem tam fotky Mutsy Freerider, který má přední nápravu stejnou jako UR a při bližším pohledu na foto byla vidět ruční brzda a zevnitř kol brzdící kotouče. Neviděly jste to? Nemáte někdo Freerider?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
12.2.12 10:17
pep píše:
Ruční brzda k UR
Nemáte některá nebo nezkoušela jste si nechat přidělat ruční brzdu k UR? Brouzdala jsem MMB a viděla jsem tam fotky Mutsy Freerider, který má přední nápravu stejnou jako UR a při bližším pohledu na foto byla vidět ruční brzda a zevnitř kol brzdící kotouče. Neviděly jste to? Nemáte někdo Freerider?

zkoušela - bohužel mi bylo řečeno, že s tímhle typem koleček to nejde - že tam nemaj dostatečnou plochu pro brždění (byla jsem s tím u pána, co staví kola)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pep
142
12.2.12 10:29

no mne právě zaujala ta fotka toho freerideru, kde to maj - pučuju z MMB. No každopádně to taky zkusím u nás v cykloservisu - to je dobrý nápad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
12.2.12 12:13

cHTĚLA BYCH SE ZEPTAT ZDALI POCITUJETE ROZDÍL MEZI NAFUKOVACÍMA A NENAFUKOVACÍMA KOLEČKAMA U MUTSY 4RIDER?
 děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
12.2.12 14:05
madamme píše:
cHTĚLA BYCH SE ZEPTAT ZDALI POCITUJETE ROZDÍL MEZI NAFUKOVACÍMA A NENAFUKOVACÍMA KOLEČKAMA U MUTSY 4RIDER?
děkuji

to bude těžký, protože ten kdo má nafukovací je má nafukovací a opačně. Leda by tu byl někdo, kdo měl obojí dvojí kola, ale těch asi bude málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
12.2.12 20:46

Holky, kdo jste se tu ptal na ten fusak - tak já mám Mutsy Team Brown z roku 2011 - ty starší zhřejmě byly nějaké slabší, ale ten můj z roku 2011 už je normální - tedy stejně silnej a teplej jako Aesthetic, který mám taky. Jezdím s ním v současnách mrazech bez nánožníku malý má uvnitř punčocháče, manšestráky a zimní kožené boty a je v teple. Takže origo Mutsy fusaky novější určitě co do tepla stačí. Ve srovnání s Aestheticem (což je o trochu lepší fusak než Emitex, ale podobného typu) - má Mutsy výhodu v tom - že dokonale v kočárku sedí - je pěkně vypracován na sezení a fakt do kočárku padne líp než jakýkoli univerzál, ALE

• nemá odendávací dolní část a když už dítko chodí tak zasviní fusak zevnitř a i v dolní části, kde jsou botičky je tak fleece (v mém případě v barvě slonová kost) - malý tedy zatím tam moc nechodí a dávám si pozor, abych ho nedávala na zem, když je nějak děsně bahno, ale ne každý bude mít v zimě dítko v právě takové polochodící fázi…
  • zapíná se na boku - je tam prostě jen jeden zip - tedy když chci dítě vyndat, tak musím horní část fusaku namotat na stranu tak, aby nevisel dolů na kolo a nezašpinil se (na druhou stranu díky tomu jednomu zipu jde horní část fusaku zcela odepnout a dítko na jaře může mít jen tu dolní část pod sebou a být třeba jen překrytý lehkou dečkou)
  • je pro děti tak kolem 1 - 1,5 roku Nevím jestli e mi do něj malý příští zimu vejde (pokud ovšem budeme ještě v 2 a čtvrt roce jezdit)

Oproti němu Aesthetic - má odendávací dolní část. Když se zašpiní, stačí vyprati jhen ten dolní díl. Ten dolní díl má navíác uvnitř šusťák a ne fleece, takže se tolik nešpiní. Zapíná se po stranách, tak tu horní část jde líp při vystupování odhrnout směrem dolů. Jde zatáhnout kolem hlavičky nebo udělat takovou kvazi čapku nad hlavičkou mimča, což je vhodné pro malé dětičky. Origoš jen překrývá opěradlo.

Pokud to origoš někdo dá zadara, tak být tebou ho beru a přitom klidně objednám i Emitex. Určitě budeš mít i golfky a přehazovat fusak z kočárku do kočárku je opruz. Já kvůli tomu právě koupila ten origoš (přes inzerát za půlku ceny jako jetý, ale nepoužitý) no a tchýně když slyšela, že scháním fusak, mi koupila v sekáči taky jeden - Fillikid - úplně špičkový fusak pro větší děti, který má rozepínací dolní část na nožky, takže větší děcko může mít nožky ven. Zapíná se vprostřed, což je super pohodlný a krásně mi barevně ladí. Koupila ho v sekáči za 250 korun a je jak nový. Takže mám fusaky tři - origo Mutsy do MUtsyny, Aesthetic do golfek a Fillikid do sání :-)

Jo a jak tu holky psaly, že je lííp s tím nakupováním počkat, až to budeš potřebovat, tak to podepisuji. Uvidíš, co budeš potřebovat a že by ceny šly před zimou nahoru, to si nemyslím :-) Spíš to všechno ještě zlevní. Ten Babyboom trvá už dost dlouho a na trhu je plné kvalitních věcí z druhé ruky a to má samo vliv i na ceny nových.

Jo když jsme u těch kvalitních věcí z druhé ruky… tak si tu před chvilkou byla paní pro korbičku. Tak už tu svou tyrkysovou krasavici nemám :-( Bylo mi z toho tak nějak smutno, když si ji odnášela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
12.2.12 20:57

Pro Broučkovku odkaz na Maclaren Techno XT
- například obchod zde
- video na youtube zde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
12.2.12 21:11

já mám ještě výhrady k Emitexu do hluboké korbičky, on ten fusak je takový tužší a když jsem ho naskládala do korby, tak jakoby nepřilnul k děcku, ale udělal takový tunel a moc tím pádem nehřál a mohla jsem to gumičkama přitahovat jak jsem chtěla. Teď do golfů nebo do sporťáku je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.2.12 21:17

Ahoj, koukám, že řešíte fusaky :-)
Já s emitexem nejsem spokojená vůbec, je strašně naducaný a malej mi v něm sjížděl. Pořád jsem hledala chybu v kočárku a pak vyzkoušela fusak Lodger. A najednou… vše OK :-) Takže max. 5× použitý fusak, který je mi k ničemu, ale třeba až bude větší, tak ještě využiji, nevím…

Golfky Maclaren Techno… super, též jsem na ně koukala, ale trochu mě dráždí, že nemají spojenou rukojeť, jinak by byly jasným vítězem… Takže ještě jsou ve hře Cybex callisto, Nuna Peep a TFK buggster… Máte někdo zkušenost s některým? Naštěstí mám ještě chvíli čas, než budu muset udělat konečné rozhodnutí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15710
12.2.12 21:30

Segra právě kouká po novém kočárku pro 1,5 starou holčičku, tak jsem si na něj vzpomněla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
12.2.12 21:31

já mám Callisto a jsem na max. spokojená. Právě kvůli spojené rukojeti a jednoduchým kolečkům jsem ho pořizovala. Jediná výhrada je to, že nemá v boudičce slídu, abych viděla na prcka.

Jinak mají asi všechno co všechny ostatní lepší golfy, polohování skoro až do lehu, odpružení koleček, naprosto tichá jízda, větrání na léto a mají mega velkou stříšku, fakt mega, takže na léto super a na rychlý přechod v dešti ti zakreje skoro celý děcko. Jo a rukojeť je mírně teleskopická, řekla bych tak o 3-5 cm, ale neměřila jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.2.12 21:33
MMartina1 píše:
já mám Callisto a jsem na max. spokojená. Právě kvůli spojené rukojeti a jednoduchým kolečkům jsem ho pořizovala. Jediná výhrada je to, že nemá v boudičce slídu, abych viděla na prcka.Jinak mají asi všechno co všechny ostatní lepší golfy, polohování skoro až do lehu, odpružení koleček, naprosto tichá jízda, větrání na léto a mají mega velkou stříšku, fakt mega, takže na léto super a na rychlý přechod v dešti ti zakreje skoro celý děcko. Jo a rukojeť je mírně teleskopická, řekla bych tak o 3-5 cm, ale neměřila jsem.

Děkujiiii :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
12.2.12 21:39

Cybexy jsem měla jako druhou volbu po Maclarenu, ale já tedy spojenou rukojeť naopak nechtěla, takže jsem spíše hleděla na Cybex Topaz - ale jinak co jsem viděla v obchodech, tak všechny Cybexy byly opravdu dost slušné kočárky :palec: Takže určitě to bude dobrá volba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí