Kočárek Mutsy

• Fotoalbum (591)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Květulííína
9.2.12 19:59
MMartina1 píše:
jo, mě sedí úplně parádně po i proti směru jízdy.

Tak to je skvělý :-) Mě jedna paní z MMB už šila nánožník na autosedačku a vypadá suprově…takže se toho ani nebojím… Díky za radu :palec:
A k těm taškám Mutsy…já teda asi měla hroznou smůlu nebo nevím…už ji mám podruhé v reklamaci. Strašně se začala třepit po stranách i na té kapsičce na mobil. Při první reklamaci mi poslali úplně novou… Teď ji tam mají zase i s požadavkem na vrácení peněz… Třepila se znovu. A to máme ještě jednu od Emitexu, takže jsme ji ani tak moc nepoužívali. Za tu cenu bych řekla, že pěknej šunt. Prodavačka se teda divila. Prý jí nikdo ještě s touto vadou tašku nevracel :nevim:

• Citovat
  • Upravit
21
10.2.12 09:44

Chtěla bych se zeptat jestli vidíte náký velký rozdíl mezi nafukovacíma kolama a těma nenafukovacíma.
Děkuji.
A ještě mutsy červená je spíše vínová,že?A nebo se vyrábí i sitě červená.Mám sporták vínovo červený a dokupuji tašku a tak.Ale dle nákých fotek mi barva třeba tašky připadá červenější,ale prý se vzrábí jen ta vínová.Tak at nemám vše jiný odstín.
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
10.2.12 10:55

Ty barvy chce vidět na vzorníku, přes comp to strašně klame. Já mám team mist a na obrázku vypadá jako bílá, ve skutečnosti je ale světle šedá. A ta červená je tuším opravdu spíš do vínova.

madamme píše:
Chtěla bych se zeptat jestli vidíte náký velký rozdíl mezi nafukovacíma kolama a těma nenafukovacíma.
Děkuji.
A ještě mutsy červená je spíše vínová,že?A nebo se vyrábí i sitě červená.Mám sporták vínovo červený a dokupuji tašku a tak.Ale dle nákých fotek mi barva třeba tašky připadá červenější,ale prý se vzrábí jen ta vínová.Tak at nemám vše jiný odstín.
Děkuji
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
10.2.12 10:56

S tím nánožníkem to budu muset nějak vymyslet. Mám ráda, když to všechno barevně i materiálově ladí, ale zase aby jí tam nebyla pak zima :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
10.2.12 11:32
Jenye píše:
S tím nánožníkem to budu muset nějak vymyslet. Mám ráda, když to všechno barevně i materiálově ladí, ale zase aby jí tam nebyla pak zima :?

já sem hodím fotku, jak půjdeme na prochajdu, vyfotím. Pravda je, že materiálově ani barevně mi neladí, ale na to já už prostě kašlu, raději mít děcko v teple a za větrem, chodíme ven v každém počasí, takže pro mě nutnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
10.2.12 11:56

já mám červenou korbu a řekla bych je spíš malinova,ale je to kolekce 2007 tak nevím,jak se barvy měnily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
10.2.12 13:34
Jenye píše:
Ty barvy chce vidět na vzorníku, přes comp to strašně klame. Já mám team mist a na obrázku vypadá jako bílá, ve skutečnosti je ale světle šedá. A ta červená je tuším opravdu spíš do vínova.
madamme píše:
Děkuji.
Děkuji

My máme také Team Mist korbičku a byla jsem trochu zklamaná :( není bílá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1267
10.2.12 13:35
Jenye píše:
S tím nánožníkem to budu muset nějak vymyslet. Mám ráda, když to všechno barevně i materiálově ladí, ale zase aby jí tam nebyla pak zima :?
Černou nic nezkazíš a navíc na ní n ení nic vidět
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
10.2.12 13:59

Já se tedy origo nánožníku nakonec musím trochu zastat. Já se ho naučila nasazovat tak, že ne dítě nefučí. Pár stránek zpět je tu foto. Ale v zimě ho tedy nepoužívám, jen na jaro a podzim. V zimě mám fusak a ten bohatě stačí i v současných mrazech. Teď když jsou mrazy nejhorší jsem u našich na moravě jen s golfkami (maclaren) a na těch ani žádný nánožník nemám - jen fusak Aesthetic a bohatě stačí. Ale na podzim a na jaro nánožník dávám a do nej různě silné dečky - podle počasí…
Já vždy doporučuji kupovat věci až když budete kočárek používat. Těch pár dní, než vám to z netu dojde bez toho vydržíte a raději koupit až, když zjistíte v provozu, že to fakt potřebujete, než se předem zásobit vším možným a pak to nepoužívat. Ale u Mutsy nakonec mám skoro vše a skoro vše taky používám. Jezdíme ven v každém počasí a denně takže se pro vše nakonec nějaké vyiužití najde. Typicky mám slunečník i sluneční stříšku a střídám to podle nálady a času, kdy jdeme ven, počasí atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Květulííína
10.2.12 14:37

Hmmmm, Mafi.....mrkla jsem do fotoalba tématu a musím uznat, že ten originální nánožník je fakt na kočárku moc hezký :think: Já teda nevím, kde přesně „nesedí“, ale fusak by měl ochránit dostatečně.....nánožník asi i tak ochrání…aspoň trochu. Zima by dítěti být určitě neměla. Kdo z nás taky s dětmi leze ven v šíleným mrazu, že…

• Citovat
  • Upravit
3513
10.2.12 14:39

já lezu :pankac:, lezla jsem a lézt budu, bo bych doma zblbla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
10.2.12 15:22

já se taky hlasím že lezu ven i v mrazech…prostě za kařdýho počasí jako Mafi psala..mame psa a i když bydlíme v baráku tak jsem zvyklá trajdat venku po prochazkách a myslím že malýmu se vysmradit- jak já říkám- neuškodí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Květulííína
10.2.12 15:28

Tak to já jsem asi skleníková kytka, mě by nehlo..... :-)

• Citovat
  • Upravit
3513
10.2.12 15:45
Andííílek píše:
Tak to já jsem asi skleníková kytka, mě by nehlo..... :-)

no mě taky ne, ale Honza je klidnější, když je vyluftovanej a já si taky vyčistím hlavu. Ale nemít ho, tak nevylezu :lol: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Květulííína
10.2.12 16:03
MMartina1 píše:
Andííílek píše:
Tak to já jsem asi skleníková kytka, mě by nehlo..... :-)
no mě taky ne, ale Honza je klidnější, když je vyluftovanej a já si taky vyčistím hlavu. Ale nemít ho, tak nevylezu :lol: :lol: .

To chápu :-) Můj Maty je zatím malý, nechce se mi ho brát ven, když je míň než -10. Doma mu v pokoji otevřu balkon, spí tam zachuchlanej ve fusaku v kočáru a teplota v pokoji je 5 st. Takže je v podstatě „venku“.
Ale jinak pročištění hlavy závidím…mám 3 děti, velký dům…trochu nestíhačka, než se to všechno srovná. Občas to leze na budku a procházky jsou opravdu fajn očistec :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4