Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderChtěla bych se zeptat jestli vidíte náký velký rozdíl mezi nafukovacíma kolama a těma nenafukovacíma.
Děkuji.
A ještě mutsy červená je spíše vínová,že?A nebo se vyrábí i sitě červená.Mám sporták vínovo červený a dokupuji tašku a tak.Ale dle nákých fotek mi barva třeba tašky připadá červenější,ale prý se vzrábí jen ta vínová.Tak at nemám vše jiný odstín.
Děkuji
Ty barvy chce vidět na vzorníku, přes comp to strašně klame. Já mám team mist a na obrázku vypadá jako bílá, ve skutečnosti je ale světle šedá. A ta červená je tuším opravdu spíš do vínova.
madamme píše:
Chtěla bych se zeptat jestli vidíte náký velký rozdíl mezi nafukovacíma kolama a těma nenafukovacíma.
Děkuji.
A ještě mutsy červená je spíše vínová,že?A nebo se vyrábí i sitě červená.Mám sporták vínovo červený a dokupuji tašku a tak.Ale dle nákých fotek mi barva třeba tašky připadá červenější,ale prý se vzrábí jen ta vínová.Tak at nemám vše jiný odstín.
Děkuji
S tím nánožníkem to budu muset nějak vymyslet. Mám ráda, když to všechno barevně i materiálově ladí, ale zase aby jí tam nebyla pak zima ![]()
Jenye píše:
S tím nánožníkem to budu muset nějak vymyslet. Mám ráda, když to všechno barevně i materiálově ladí, ale zase aby jí tam nebyla pak zima
já sem hodím fotku, jak půjdeme na prochajdu, vyfotím. Pravda je, že materiálově ani barevně mi neladí, ale na to já už prostě kašlu, raději mít děcko v teple a za větrem, chodíme ven v každém počasí, takže pro mě nutnost.
já mám červenou korbu a řekla bych je spíš malinova,ale je to kolekce 2007 tak nevím,jak se barvy měnily.
Jenye píše:
Ty barvy chce vidět na vzorníku, přes comp to strašně klame. Já mám team mist a na obrázku vypadá jako bílá, ve skutečnosti je ale světle šedá. A ta červená je tuším opravdu spíš do vínova.madamme píše:
Chtěla bych se zeptat jestli vidíte náký velký rozdíl mezi nafukovacíma kolama a těma nenafukovacíma.
Děkuji.
Děkuji
My máme také Team Mist korbičku a byla jsem trochu zklamaná
není bílá
Jenye píše:Černou nic nezkazíš a navíc na ní n ení nic vidět
S tím nánožníkem to budu muset nějak vymyslet. Mám ráda, když to všechno barevně i materiálově ladí, ale zase aby jí tam nebyla pak zima
Já se tedy origo nánožníku nakonec musím trochu zastat. Já se ho naučila nasazovat tak, že ne dítě nefučí. Pár stránek zpět je tu foto. Ale v zimě ho tedy nepoužívám, jen na jaro a podzim. V zimě mám fusak a ten bohatě stačí i v současných mrazech. Teď když jsou mrazy nejhorší jsem u našich na moravě jen s golfkami (maclaren) a na těch ani žádný nánožník nemám - jen fusak Aesthetic a bohatě stačí. Ale na podzim a na jaro nánožník dávám a do nej různě silné dečky - podle počasí…
Já vždy doporučuji kupovat věci až když budete kočárek používat. Těch pár dní, než vám to z netu dojde bez toho vydržíte a raději koupit až, když zjistíte v provozu, že to fakt potřebujete, než se předem zásobit vším možným a pak to nepoužívat. Ale u Mutsy nakonec mám skoro vše a skoro vše taky používám. Jezdíme ven v každém počasí a denně takže se pro vše nakonec nějaké vyiužití najde. Typicky mám slunečník i sluneční stříšku a střídám to podle nálady a času, kdy jdeme ven, počasí atd…
Hmmmm, Mafi.....mrkla jsem do fotoalba tématu a musím uznat, že ten originální nánožník je fakt na kočárku moc hezký
Já teda nevím, kde přesně „nesedí“, ale fusak by měl ochránit dostatečně.....nánožník asi i tak ochrání…aspoň trochu. Zima by dítěti být určitě neměla. Kdo z nás taky s dětmi leze ven v šíleným mrazu, že…
já se taky hlasím že lezu ven i v mrazech…prostě za kařdýho počasí jako Mafi psala..mame psa a i když bydlíme v baráku tak jsem zvyklá trajdat venku po prochazkách a myslím že malýmu se vysmradit- jak já říkám- neuškodí ![]()
Andííílek píše:
Tak to já jsem asi skleníková kytka, mě by nehlo.....
no mě taky ne, ale Honza je klidnější, když je vyluftovanej a já si taky vyčistím hlavu. Ale nemít ho, tak nevylezu
.
MMartina1 píše:Andííílek píše:no mě taky ne, ale Honza je klidnější, když je vyluftovanej a já si taky vyčistím hlavu. Ale nemít ho, tak nevylezu
Tak to já jsem asi skleníková kytka, mě by nehlo.....![]()
.
To chápu
Můj Maty je zatím malý, nechce se mi ho brát ven, když je míň než -10. Doma mu v pokoji otevřu balkon, spí tam zachuchlanej ve fusaku v kočáru a teplota v pokoji je 5 st. Takže je v podstatě „venku“.
Ale jinak pročištění hlavy závidím…mám 3 děti, velký dům…trochu nestíhačka, než se to všechno srovná. Občas to leze na budku a procházky jsou opravdu fajn očistec ![]()
Tak to je skvělý
Mě jedna paní z MMB už šila nánožník na autosedačku a vypadá suprově…takže se toho ani nebojím… Díky za radu 

A k těm taškám Mutsy…já teda asi měla hroznou smůlu nebo nevím…už ji mám podruhé v reklamaci. Strašně se začala třepit po stranách i na té kapsičce na mobil. Při první reklamaci mi poslali úplně novou… Teď ji tam mají zase i s požadavkem na vrácení peněz… Třepila se znovu. A to máme ještě jednu od Emitexu, takže jsme ji ani tak moc nepoužívali. Za tu cenu bych řekla, že pěknej šunt. Prodavačka se teda divila. Prý jí nikdo ještě s touto vadou tašku nevracel