Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderX-lander XQ jde otáčet a hodně holek ho chválí. O něm jako o sporťáku jsem chvilku uvažovala, ale já těm polákům nevěřím žádným
I když nemám proč, nikdy jsem žádný neměla. S výběrem kočárku jsem se rozhodla podle hluboké korby a nebyla to zrovna dobrá volba. Sporťák jestli někdy využiju, tak jen v létě. Na zimu je příšerný. Ale zase v hlubokouho schováváme pro další mimi a sporťák Mutsyna? Jsem spokojená, pokud nemusím nakoupit
Ten košík, když mám malého otočeného k sobě je prostě na houby (UR). Myslím, že tady někdo dával fotku košíku u 4R a tam to bylo lepší. Tady jsou ty nožičky zapadlé v košíku, u 4R je asi ta sedačka o něco výš. U Mutsyny se mi taky ty korbičky zdají malé a nelíbí se mi, že to vypadá jako letadlo
Ale to je zase věc názoru, spoustu maminek to právě kvůli tomuhle designu kupuje
Holt, co člověk, to názor
![]()
madamme píše:
právě,že jsem četla,že u těch novějších už to jde.Jinak bych ho nechtěla také by mi to vadilo.A co si myslíš o to nověm Mutsy Slider?Mám jeden vydlídnuty,ale nejsem si jistá.Udajně nemá nafukovací kola.A ten sporták vypadá zvláštně.Ale má větší korbu.
já nejsem zas takový odborník na Mutsy, to Mafina, pokud odpoví, to má nastudované do detailu. Ale prostým pohledem.
Sportovní sedačka se polohuje celá, a to jenom do tří poloh. Asi by mi to vadilo, ale nám vyzkoušené. Co by mi ale hodně vadilo, že když sporťák položíš do lehu, tak tím pádem sklopíš vzad i tu boudičku a tím pádem je ten kočár strašně otevřenej. V tomto počasí si to ani nedokážu představit. Ale viděla jsem na MMB už nějaké šikovné ruce, které na to vyrábí jakousi vychytávku. Jestli je hluboká korba u Slidera větší, tak možná jenom o pár centimetrů.
Pokud trváš na velké hluboké korbě, aby tam mimino bylo co nejdýl, tak ti radím, kup si obyčejnej hlubokej kočár (třeba i jetej) a pak investuj do kvalitního sporťáku, v tom bude děcko určitě dýl. Ale na druhou stranu by si nebyla ani první ani poslední, která na sporťák přesedlá někdy kolem 5. měsíce. Některé děti už stejně nechtějí v tomto věku být v hluboké, protože potřebujou mít rozhled. Já jsem s tím měla pouze můj osobní problém, takže jsme do 9. měsíce jezdili v polské Maritě a pak šel do sporťáku Mutsy.
Jinak ještě ke Sliderovi, přehazovací rukojeť je fajn, ale určitě se tím nevyřeší těžší terén (jak píšou na stránkách BP). Ten kočár není odpruženej, takže ani velký kola vepředu mu nepomůžou. Jo proti sluníčku bych přehazovací rukojeť brala.
zase jsem vyčetla,že u toho nového X-landeru XQ nejsou nafukovací kola což je asi problém.Zdá se mi že se brzy ojezdí ![]()
jinak xlander má snad ještě menší korbicku než mutsy,holky z něj prechazely jako první a to ne jedna.ještě mrkni na ABC design viper 4S,má nafukovacky i otocne sezeni, jen váha horší,ale žádná tragédie www.malvik.cz/…oznikem-2012
Já nechápu proč ty korby dělají tak malé
na ABC jsem také koukala i na živo.Připadá mi,ale nížší zase než Mutsy.Asi mu zustanu věrná mám jich pár rozjednaných tak snad něco klapne. ![]()
jinak v malvikovi mají do 5.2. slevy 20% na skladové zásoby.to by vás mutsy vyšel cca podvozek 6tis,sportovní 2,8tis a korba kolem 3t. mají skladem fialovou v holcici,však mrkněte.hluboká korba se dá sehnat použita.
A co si myslíte o napodobeninách mutsy polskou značkou Depemo?
Jinak moc děkuji za informace je vidět,že se vyznáte ![]()
Kouká i na ten Slider,ale to už je asi velká moderna
ten 4rider je asi pro mě nejhezčí.
do napodobenin bych nesla,to radši ojety.já miluju concord fusion,jen nedává terén tak proto jsme pořídili ještě mutsy ![]()
slider má tu naklapeci sedacku,to se mi moc nelíbí.
K tomu X-Landeru: s otočnou sedačkou se dělá XQ, který má ale v předu malá plastová kola. Teď na jaře má být novinka X-move - kombinace XA a XQ, tedy otočné sezení a všechna kola nafukovací (tady: http://dino.sklep.pl/…p-13179.html). Já měla právě XQ a šel mi z domu. Měl hodně tvrdej podvozek, nezvládal terén a ta sportovní sedačka taky děs…
pep píše:
K tomu X-Landeru: s otočnou sedačkou se dělá XQ, který má ale v předu malá plastová kola. Teď na jaře má být novinka X-move - kombinace XA a XQ, tedy otočné sezení a všechna kola nafukovací (tady: http://dino.sklep.pl/…p-13179.html). Já měla právě XQ a šel mi z domu. Měl hodně tvrdej podvozek, nezvládal terén a ta sportovní sedačka taky děs…
Ta cena je teda docela silena na to, ze je to Xlander… to ti polaci nejak podrazili. ![]()
Není nad osobní zkušenost.Díky za takovéto diskuce
![]()
Do polského se mi moc nechtělo,ale zvyklávaj mě ty chváli .To tam snad píšou výrobci ![]()
madamme píše:
Není nad osobní zkušenost.Díky za takovéto diskuce![]()
Do polského se mi moc nechtělo,ale zvyklávaj mě ty chváli .To tam snad píšou výrobci
Ne, to je jen tím, že každému vyhovuje něco jiného. A hlavně nikdo neví jaké dítko bude mít a co mu bude vyhovovat
. Já jako prvorodička než jsem našla ideál
tak mám čtvrtý kočár a pořád nejsem spokojená ![]()
A jaký máte?Spousta kočárků vůbec neznám o kterých se tu píše.Je jich už opravdu spousty.
právě,že jsem četla,že u těch novějších už to jde.Jinak bych ho nechtěla také by mi to vadilo.A co si myslíš o to nověm Mutsy Slider?Mám jeden vydlídnuty,ale nejsem si jistá.Udajně nemá nafukovací kola.A ten sporták vypadá zvláštně.Ale má větší korbu.