Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5352
21.2.12 07:52

Mě se taky zdá, že s jinou stříškou doladěné vložkou a dalšími doplňky v barvě stříšky to vypadá moc pěkně viz foto :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kešuuu
21.2.12 09:10

Stříška

Mafi, holkýý, ta stříška vypadá úúžasně! Ta jde jen na UR anebo by šla i na transportéra? Asi né, co? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Any11
21.2.12 09:17

Ja uz vyhlizim, kde ji objednam. :) Loni Viky jeste nesedela, tak to nemelo smysl, ale letos se na ni vylozene tesim. :dance:

• Citovat
  • Upravit
3739
21.2.12 09:48

No budu to tak muset asi udělat, ale stejně mě štve, že to tak brzy změní nebo přestanou vyrábět. Když jsem volala do Babyparku, jestli ji tam nemají, tak mi paní říkala, že je moc nemají, že je to jenom takový kus látky a zákazníci s tím nebyli moc spokojení a málo se to prodávalo. Když to ale čtu tady, tak kdo ji má, tak je spokojený :nevim: , takže si myslím, že je to lepší než ten slunečník (i když mně se líbí i ten).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
21.2.12 09:57
Anielkha píše:
Ja uz vyhlizim, kde ji objednam. :) Loni Viky jeste nesedela, tak to nemelo smysl, ale letos se na ni vylozene tesim. :dance:

a bude i Fun seat? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
21.2.12 09:59
mooch píše:
Anielkha píše:
Ja uz vyhlizim, kde ji objednam. :) Loni Viky jeste nesedela, tak to nemelo smysl, ale letos se na ni vylozene tesim. :dance:
a bude i Fun seat? :dance:

nee, mam nejak pocit, ze by ji to asi nebavilo…

• Citovat
  • Upravit
13903
21.2.12 09:59

jinak já mám kočár tmavě modrý a stříšku středně hnědou a Fun seat oranžovej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
21.2.12 11:34

Ahoj holky .. chtěla bych si objednat kočárek Mutsy Urban Rider a teď řeším dilema s autosedačkou .. je pravda že jde na tento podvozek připevnit pouze autosedačka Maxi-Cosi CabrioFix? A nebo jdou kombinovat i jiné typy sedaček? Moc děkuji za odpovědi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
21.2.12 11:38

na adaptery maxi cosi jde jeste Cybex Aton, tak to mam ja.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
21.2.12 12:41

Navíc je také Mutsy origo autosedačka. Ale já tedy chtěla právě Maxi Cosi Cabriofix - byla jsem z ní nadšená :-) Předpokládám ale, že na ty adaptéry půjdou i ty novější Maxi Cosi jako je třeba Paeble nebo tak… Víc budou vědět přímo v Babyparku.

Jinak Jenye já mám stříšku i slunečník a beru to různě podle toho, na co mám náladu i podle toho, jak vypadá počasí. Přicvaknout je to otázka minuty, takže není problém. Nekdy je líp vzít slunečník, někdy stříšku, někdy boudičku se sluneční clonou. Uvidíš, nakonec možná budeš taky kupovat všechno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
21.2.12 13:12

urcite tam pujdou i ostatni maxi cosi (city, pebble), adaptery to ma stejny.. ja jsem teda zastance te cybex, ma super hodnoceni a prijde mi sirsi nez maxi cosi cabrio.. Viky jsem vytahla novorozeneckou vlozku teprv v 7kg a ted, kdyz ma 8 tak tam ma jeste mista habadej. je totiz sirsi smerem nahoru, maxi cosi se nahoru zuzuje (aspon muj pocit)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
21.2.12 19:37

holky a fialovou korbičku tu nikdo nemá ??? dneska jsem viděla mutsy na živo v obchodě bohužel vedou jen UR mimochodem jsem si sním pojezdila a jako taky dobrý taky si mě získal bohužel manželovi se nelíbí vubec :roll: každopádně krásně péroval a tak mě zajímá jestli i 4rider tak pruží jako by nebo je tuhý oni ho tady mají jen na obědnávku takže jsem bez šance ho vidět navíc na to že jsme v centru Ostravi tak tady mají kolekci 2009 a 2010 což je teda fakt síla a prodavačka ani nevěděla názvy barev :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
21.2.12 19:40

4R nový nepruží absolutně vůbec, je to tuhý podvozek. Po 1,5 roce užívání, tím jak povolil materiál, tak zapruží lehce, ale na uspání dítěte nebo nějaké echt houpání to není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
21.2.12 20:01

aha protože ten urban má jakoby díky té konstrukci vuli a malinko houpe a ty máš teda 4R jak si sním spokojená nedrncá tam pak to mimčo co kolečka netřepo se při rychlé jízdě ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
21.2.12 20:19
nemolka píše:
aha protože ten urban má jakoby díky té konstrukci vuli a malinko houpe a ty máš teda 4R jak si sním spokojená nedrncá tam pak to mimčo co kolečka netřepo se při rychlé jízdě ??

No, pokud byl malej v hluboké korbě, tak jsem nadávala hodně. Zdálo se mi, že vážně v horším terénu to s tím miminem hodně třese. Otázkou je, jestli bych stejný názor měla i teď, protože čím starší dítě, tím otrlejší matka, takže nevím, jestli by mě to teď zas až tak rozhodilo :P :P .
Přechodem na sporťák jsem s podvozkem pro moje potřeby maximálně spokojená. Tak nějak jsem měla potřebu se vypsat o pár stránek zpět. Lehčí terén zvládne dobře, trávník taky. Samozřejmě hodinovou procházku po štěrku nebo nerovné kamenité polní cestě bych s ním neabsolvovala. Už tak to bylo peklo dva dny v Českém Krumlově :lol: .

Kmitající kolečka jsou důvodem k reklamaci kočáru. Stalo se nám to při koupi, že asi týden po užívání kočáru mělo jedno kolo tendenci kmitat a při svižnější chůzi se tím pádem kočár zastavoval, což byl problém třeba na přechodu. Vyreklamovali jsme a od té doby jsou kolečka OK. Žádné kmitání ani když půjdeš hodně rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí