Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
pep
142
22.2.12 09:48
Kešuuu píše:
Holky prosím ještě jednou - ta sluneční stříška jde na všechny typy MUTSY? I na Transporter nebo je jen k určitým kočárkům???

K Transporteru je akorát slunečník, stříška pasuje jen na ridery.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
22.2.12 10:38

Moc děkuji :hug: takže je rozhodnuto .. kočárek už jsem objednala a v pondělí si pro něj zajedeme :-) doufám ale že v Babyparku bude na prodej i ta sluneční stříška - četla jsem tady že nějaká maminka psala že jí snad nemívají skladem že o to není zájem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2227
22.2.12 11:17

Nevíte, jestli se dá sehnat náhradní ten malej spodní košík co je na Riderech? Pes mi ho označkoval tak, že to nejde vyprat, do té sítky gumové se to zažralo a já to nemůžu ničim vyprat :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
22.2.12 11:23

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat těch, co mají zkušenost…má cenu se zabývat doplňkem Funseat nebo se mám na to vykašlat…myslím to teď na období jaro-léto, kdy už by z toho malá mohla mít užitek. Ale spíš mě zajímá, jestli to není jen nějaká ptákovina, co se vatáhne sem tam anebo zda je to super věc, za kterou budu ráda já i dítě. Díky moc.
A jinak, co říkáte na tuto novinku http://www.malvik.cz/…tsy-Evo-2012 už jste to někdo blíž študoval? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
22.2.12 11:31
Jesterka21 píše:
Nevíte, jestli se dá sehnat náhradní ten malej spodní košík co je na Riderech? Pes mi ho označkoval tak, že to nejde vyprat, do té sítky gumové se to zažralo a já to nemůžu ničim vyprat :cert:

buď zkusit (třeba poptat) na MMB, jestli by někdo neprodal ze starho kočáru na náhradní díly nebo podle něj nechat ušít novej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
22.2.12 11:32
stredulinka píše:
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat těch, co mají zkušenost…má cenu se zabývat doplňkem Funseat nebo se mám na to vykašlat…myslím to teď na období jaro-léto, kdy už by z toho malá mohla mít užitek. Ale spíš mě zajímá, jestli to není jen nějaká ptákovina, co se vatáhne sem tam anebo zda je to super věc, za kterou budu ráda já i dítě. Díky moc.

jako ptákovina to je, není to na dlouhý cesty, protože se v tom nedá spát, ale naše mladá z toho je nadšená (a děsně důležitá)a na takový to vyběhnutí na nákup je to super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
22.2.12 11:34

No to je výborná otázka .. taky by mě zajímalo jestli se to dostatečně využije :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
22.2.12 12:13

spodní košík by měl jít vyměnit,asi v servisu.mě když pan prodával kočár,říkal,že má už třetí,že to předtím vždy reklamovali,že praskal nebo co.tak bych napsala přímo na libfin asi.

já dnes jela na nákup s novým maxi košem.no to pak kočár pěkně houpal,ale tezkej teda jak svina. jako mít UR jako jedinej kočár,tak mám asi pořádnou fyzicku a svaly :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
22.2.12 12:32
Jesterka21 píše:
michaelala píše:
AHoj holky,
prosím o radu. Dnes mi dorazil kočárek mutsy slider, jsem z něj nadšená, jen tam asi špatně dáváme korbu :nevim: přítel jí tam dá docela silou, takže já to nezvládnu vůbec a to mi přijde divné. Kdo máte slider poraďte prosím.. dostali jsme jen psaný návod, nemáte někdo obrázkový? Děkuji moc
Ja myslim, ze to nacvakavani je stejny u vsech typu mutsy a jde to snadno.

U slidera je to uchycení korby jinak.Není to jen na nacvaknutí,ale nasouvá se to na takový jako by lyžiny(alespon jsem to tak viděla u známý :nevim: )
Bohužel tady slidera nikdo nemá,tak ti asi neporadíme :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
22.2.12 13:04

Tak jsem si objednala tu slunecni strisku na babyparku… maji ji tam za 790 :) Akorat neni ani skladem u dodavatele, takze si pockam. :) :)

• Citovat
  • Upravit
3739
22.2.12 13:52

Stou sluneční stříškou je to fakt problém, už se dá objednat jen v těchto barvách:

Team New Red
Team Purple
Active Coffee
Team Navy Cord
Team Cream

Takže pokud je namají někde skladem, což, jak jsem zjistila, není moc obvyklé, tak je to fakt problém :cert:

V Baby parku je nemají ani uvedené na netu a na můj dotaz, jestli je skladem v té mojí barvě, zatím neodpověděli (tento týden asi nestíhají kvůli té slevě). Příště bych ale asi koupila všechny věci najednou, aby se zase nestalo, že už něco nebude!

Barusatko píše:
Moc děkuji :hug: takže je rozhodnuto .. kočárek už jsem objednala a v pondělí si pro něj zajedeme :-) doufám ale že v Babyparku bude na prodej i ta sluneční stříška - četla jsem tady že nějaká maminka psala že jí snad nemívají skladem že o to není zájem :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
22.2.12 13:57

Jenye, ja se ptala na fb… kdyz se podivas je to tam na zdi. No uz jsem psala, ze ji objednavam, ale asi to bude na dlouhe lokty, protoze mi odpovedeli, ze je to nahradni dil a ze bude za tri mesice (kdyz na fb mi napsali, ze by mohla byt 4 nedele) :zed: tak jsem jim radsi poslala obrazek, co konkretne chci s tim, ze je to prislusenstvi, protoze to zamenuji s boudou. :roll: :roll: :roll:

• Citovat
  • Upravit
5352
22.2.12 14:03

Já bych se toho nebála, barvy se dají kombinovat a když někdo nutně potřebuje tu svou barvu a ten bláznivý Babypark to neobjednává, tak se to určitě dá objednat někde z venku. V Polsku jsou na Mutsy ujetí a mají tam toho mraky, divila bych se, kdyby tam neměli stříšku v barvě jakou kdo chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
22.2.12 14:05

Jj, v nejhorsim se nastvu a koupim to nekde v zahranici. :roll:

• Citovat
  • Upravit
3950
22.2.12 14:15

holky a jakou máte vubec zkušenost s babyparkem já totž asi všechno obědnám přes ně tady nic neseženu smula je že v případě reklamace jsem v p…protže asi těžko budu posílat kočárek někde do Prahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí