Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderMMartino, já nemyslím, že to nutně je jen tím, že jsi otrlejší matka
Podle mě se na tom podepisuje také ta narůstající váha miminka. I teď kdybys měla opět třikilové mimčo a dala o do korby, tak se bude stejně natřásat, jako když byl kočárek nový. To jen proto, že malý má už přes deset kilo a ještě vozíš plný košík nákupu a navíc ho máš níž ve sportovní sedačce, tak to vše vypadá samozřejmě jinak.
U mě právě proto vede Urbanrider - je to moderní kočárek, který umí zatáčet bez toho, aniž bys musela nadzvedávat přední kola a zároveň suprově pruží - pokud se ti, Nemolko, v obchodě zdálo, že pruží jen malinko, tak to bylo proto, že nebyl zatížen a že byl nový - jak povolí a zatíží ho to rostoucí miminko, tak uvidíš, jaký je to zázrak ![]()
Maminky prosím ještě jedna otázka .. když si objednám kočárek v šedé barvě .. Team Dark grey .. a pak pojedeme na celodenní výlet .. nepeče sluníčko moc do nožiček a na bříško miminka? Je třeba stříška nějak udělaná tak aby zespod byla našitá ta světlá látka co odráží sluníčko? děkuji ![]()
Mafina5 píše:
MMartino, já nemyslím, že to nutně je jen tím, že jsi otrlejší matkaPodle mě se na tom podepisuje také ta narůstající váha miminka. I teď kdybys měla opět třikilové mimčo a dala o do korby, tak se bude stejně natřásat, jako když byl kočárek nový. To jen proto, že malý má už přes deset kilo a ještě vozíš plný košík nákupu a navíc ho máš níž ve sportovní sedačce, tak to vše vypadá samozřejmě jinak.
U mě právě proto vede Urbanrider - je to moderní kočárek, který umí zatáčet bez toho, aniž bys musela nadzvedávat přední kola a zároveň suprově pruží - pokud se ti, Nemolko, v obchodě zdálo, že pruží jen malinko, tak to bylo proto, že nebyl zatížen a že byl nový - jak povolí a zatíží ho to rostoucí miminko, tak uvidíš, jaký je to zázrak
Vím jak to myslíš, ale já jsem to myslela tak, že jako prvomatka, jestli jsem na začátku nebyla moc přecitlivělá, že nevím, jestli u druhého (pokud bude) už mi některé věci zas až tak moc vadit nebudou
.
A samozřejmě, sporťák má těžiště úplně někde jinde, takže i ty jízdní vlastnosti jsou jiné.
Barusatko píše:
Maminky prosím ještě jedna otázka .. když si objednám kočárek v šedé barvě .. Team Dark grey .. a pak pojedeme na celodenní výlet .. nepeče sluníčko moc do nožiček a na bříško miminka? Je třeba stříška nějak udělaná tak aby zespod byla našitá ta světlá látka co odráží sluníčko? děkuji
myslíš sluneční stříšku?
Ne ne .. myslela jsem (boudičku) a taky jaké zkušenosti máte s tmavýma barvama na těchoto kočárcích jako celkově .. jestli to není v létě spíš na obtíž .. děkuji ![]()
holky a ještě u sedačky cybex aton kdo má nikde jsem nenašla jaké adaptéry k mutsymu všude jsou jen na maxi cosi a mě se ta cybex líbí víc ne maxi cosi
tak jsem psala přímo do babyparku protože ostatní obchody mutsy nějak nevedou když už am něco mají tak jen pár věci jako začínám mít pocit jestli mutsy nějak nazamrzli novinky krome evy nebudou žádné na veletrhu v brně vystavovat nebudou sposta doplnku už není k sehnání nebo jen určité barvy tady diskuze taky asi nijak nejede
už to vidím že při mém štěstí si koupím podvozek a a firma vyhlásí konec ne ??
nemolko,ty adaptéry použiješ na cybex právě ty maxi cosi,mají totiž úplně stejný upinani.žádný jiný se nedělají.
Barusatko píše:
Ne ne .. myslela jsem (boudičku) a taky jaké zkušenosti máte s tmavýma barvama na těchoto kočárcích jako celkově .. jestli to není v létě spíš na obtíž .. děkuji
Tak boudička je podle mě trošku problém a je jedno v jaké barvě je. Pokud je v létě dítě v leže, tak se sportovní kočárek i se sklopenou boudou hodně špatně odvětrává. Proto je fajn mít k tomu ještě nějaký doplněk jako slunečník nebo tu sluneční stříšku a jezdit třeba bez boudičky.
Já mám kočár tmavě modrej, loňská kolekce nových barev a nemám pocit, že by se zahříval víc než světlejší barvy. Na sedáku má většina z nás stejně ještě nějakou vložku do kočárku.
Jinak co se sluneční stříčky týče, tak loni v létě (to měl malej něco malinko přes rok)mi zakryla prcka celýho i s nožičkama.
AHoj holky,
prosím o radu. Dnes mi dorazil kočárek mutsy slider, jsem z něj nadšená, jen tam asi špatně dáváme korbu
přítel jí tam dá docela silou, takže já to nezvládnu vůbec a to mi přijde divné. Kdo máte slider poraďte prosím.. dostali jsme jen psaný návod, nemáte někdo obrázkový? Děkuji moc
michaelala píše:
AHoj holky,
prosím o radu. Dnes mi dorazil kočárek mutsy slider, jsem z něj nadšená, jen tam asi špatně dáváme korbupřítel jí tam dá docela silou, takže já to nezvládnu vůbec a to mi přijde divné. Kdo máte slider poraďte prosím.. dostali jsme jen psaný návod, nemáte někdo obrázkový? Děkuji moc
Ja myslim, ze to nacvakavani je stejny u vsech typu mutsy a jde to snadno.
Holky prosím ještě jednou - ta sluneční stříška jde na všechny typy MUTSY? I na Transporter nebo je jen k určitým kočárkům???
jo jo holky děkuji já už psala do babyparku pro radu a taky tipovali že je adaptér jeden takže já jsem rozhodnutá pro cybex aton jsou krásné a levnější než maxi cosi. Jo a s babyparku mi napsali že mutsy letos teda v Brně nevystavuje ale že mutsy bude mít novinku a to černý podvozek 4rider a nové barvičky kočárku meti náma po včerejšku stím houpáním atd bych možná byla radši za UR ale manžela nepřesvědčím tomu se nelíbí vubec chjo.Si snad udělám výlet do Prahy ![]()
Hm tak to máme nějak špatně ![]()
Jesterka21 píše:michaelala píše:Ja myslim, ze to nacvakavani je stejny u vsech typu mutsy a jde to snadno.
AHoj holky,
prosím o radu. Dnes mi dorazil kočárek mutsy slider, jsem z něj nadšená, jen tam asi špatně dáváme korbupřítel jí tam dá docela silou, takže já to nezvládnu vůbec a to mi přijde divné. Kdo máte slider poraďte prosím.. dostali jsme jen psaný návod, nemáte někdo obrázkový? Děkuji moc