Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderProsím ten košík je jen na sporták nebo se dá i k hlubokému?A jak se to připevnuje to se k tomu ještě něco dokupuje?
Děkuji
madamme píše:
Prosím ten košík je jen na sporták nebo se dá i k hlubokému?A jak se to připevnuje to se k tomu ještě něco dokupuje?
Děkuji
jde k hlubokemu dobre.. u sportaku proti smeru jsem ho nedavala, ale nekdo ho dava, mne to tam neslo. Dostanes to s haky a ty se pridelaji na podvozek, nic dokupovat nemusis.
Díky.Mě zmátlo,že jsem četla v nabídce KOŠE K Sportovní verzi.Jinak jsem doufala,že to půjde i k hlubokému ![]()
nemáš zač ![]()
madamme píše:
Děkuji Janye za odkazy na nákupní koše
mooch píše:Jesterka21 píše:buď zkusit (třeba poptat) na MMB, jestli by někdo neprodal ze starho kočáru na náhradní díly nebo podle něj nechat ušít novej
Nevíte, jestli se dá sehnat náhradní ten malej spodní košík co je na Riderech? Pes mi ho označkoval tak, že to nejde vyprat, do té sítky gumové se to zažralo a já to nemůžu ničim vyprat
ahoj, nedočetla jsem ještě do konce, takže nevím jestli už ti někdo neodpověděl, ta paní co šije sluneční clony - lilinka - tak ta šije i košíky na podvozky a nevypadají špatně.
K fun seatu - no, pořídila jsem loni v létě, malá byla nemocná a když jsme na podzim vyrazily - byl jí rok a dva měsíce - tak žádné extra nadšení, ještě to zkusím toto jaro a jinak půjde do světa
edit: Kešu - purple mám na sporťáku, ale fakt nejsem schopná vyjádřit jestli je to vyloženě lesk. Mám hozenou ve fotogalerii fotku, jestli budeš potřebovat, tak napiš, vyfotím ti jí ještě jednou třeba ve stínu, aby jsi měla představu ![]()
Příspěvek upraven 24.02.12 v 19:11
Nevíte o někom, kdo by měl zájem o 3 měsíce minimálně ježděný podvozek Mutsy Urban standard? Podvozek je jako nový, z důvodu mrazů jsme ho moc nevyužívali. V záruce do 9/2013.
danielacap píše:
Nevíte o někom, kdo by měl zájem o 3 měsíce minimálně ježděný podvozek Mutsy Urban standard? Podvozek je jako nový, z důvodu mrazů jsme ho moc nevyužívali. V záruce do 9/2013.
já bych asi věděla, ale až na začátku května. Dřív ho určitě pořizovat nebudou.
mooch píše:danielacap píše:já bych asi věděla, ale až na začátku května. Dřív ho určitě pořizovat nebudou.
Tak to už bude asi ježděný více, když ho neprodám nyní, tak budu prodávat asi celou sestavu - podvozek + korba Team Mint, malý je listopadový, takže do sporťáku půjde cca kolem června z důvodu dovči…uvidíme.
já se pak potám, až to bude aktuální. O korbu nejde, tu si půjčej mojí.
Kešu - já mám pocit že ten materiál Team je všechen v podstatě totožný - ve stínu matný, na sluníčku nebo světle lesklý. Tak bych řekla, že i Purple se na sluníčku leskne a ve stínu je normálně fialová
Ale Rybka ti to vyfotí a uvidíš…
Jinak Rybko, až vytáhnete Fun Seat, tak se hlásíme na vycházku s vámi
Rádi bychom ho vyzkoušeli, abych nekupovala něco, co moc používat nebudem. Mám takovou tu trojkolku na tlačení, takže malej vyžití tohoto typu bude mít…
Ahoj holky ![]()
Rybko, nějak jsem se do tvé fotogalerie nedostala… nevím jak.. jak to tady funguje moc nevím ![]()
Nicméně nevadí, právě nám napsali, že kočárek už máme připravený k vyzvednutí. Já ještě pořád váhala, zda jsem neměla objdnat hlubokou korbičku spíše černou než purple.. ale zítra už si pro něj jedem, tak už to asi neovlivním… snad to není moc lesklá kolotočářská barva… toho se trochu bojím… ![]()
mě přijde nádherná, hned jsem se do ní zamilovala, ale chápu že co se líbí mě nemusí ostatním ![]()
Jinak, do galerie tady nahoře nad diskusí, pod nápisem Kočárek Mutsy ![]()
edit.:na 3. stránce tam je vyfocený od někoho jiného i s fusakem, na 9. je také par fotek