Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider@stredulinka
nad tim prave premyslim.. mám tohle http://www.lekarna.cz/…ml-bf-200-5/
@Broučkovka píše:
@stredulinka
nad tim prave premyslim.. mám tohle http://www.lekarna.cz/…ml-bf-200-5/
to zkus na nějakým kousku, kterej není moc vidět
@mooch píše:
to zkus na nějakým kousku, kterej není moc vidět
jo jo, to chci, ale dneska těžce nestíhám ![]()
Ty jo, na plisen bych se preptala v cistirne, ale radeji bych obetovala barvu nez plisen, to je desny svinstvo
, ja jsem srab, postrikala bych to normalne savem, barva nebarva…
mimochodem jsem asi prvni, koho sportak fakt zatim fakt zklamal… jsem blba, ze jsem si to neprohledla vic v obchode, ale fakt mne takove veci nenapadly… ze nejde poradne sklopit striska, navic je tak zoufale mala, ze to je fakt tak ted na zimu a na jare golfky… a nejde uplne do lehu, pocitam, ze se to tu resilo, ale nemuzu v te zmeti najit - k cemu slouzi ta bocni kolecka „small-large“? - pocitam ze je to hloubka sedu, ale nemam kocarek v dome, takze nemuzu moc experimentovat…
je to fakt zajimavy, kdyz jsem vybirala kocar, stezovali si lidi na malou korbu a 4rider podvozky… ja jsem spokojena s 4riderem, korba je mala, ale stejne by mi v ni mala uz nevydrzela, ale zase mne nebetycne sere sportak, to je tak blbe vymysleny cely, ze ziram
…
@hanakut nejsi sama mě přijde taky děsně blbej hlavně systém polohovani, celý to upínání na podvozek. ale já ho mám jako druhej kočár za malý peníze takže ok a jezdím převážně druhým kočárkem.
@slunicko100 píše:
Tedy holky úplně se toho sporťáku děsím, když vás ctu
Jestli te to uklidni, ja jsem spokojena… a nejen ja… ![]()
Tj fakt o preferencich. Leh mi uplne staci, 170 stupnu bohate staci, ale to je v popisu na kazdem eshopu, ze to neni uplny leh.
S tou striskou to taky nechapu, jak to u kazdeho kocarku vsichni resi, my ji meli vetsinu casu uplne stazenou
Ale proste jsem nemela prcka, ktery by extra spal v kocarku. A vyresila jsem to slunecni clonou. Takze sama uvidis, co ti bude a nebude vyhovovat. Mne prijde, ze na kazdem kocarku se nekdo neco najde.
Já jsem taky plně spokojená a švagrová taky, pořád nám děkujou za doporučení kočárku
Já byla se sporťákem taky spokojená. Malý je zatím v hlubokém kočárku, ale do sporťáku půjde už asi brzy. Starší v něm jezdila asi do 2 let a neměli jsme žádný problém.
Holky, chtěla jsem se jen zeptat, zda tu náhodou některá nemáte kočárek v odstínu cargo iron brown (korbu nebo sporťák)? Zajímalo by mě, jak vypadá ve skutečnosti… (ne jen na fotkách z eshopů a katalogů). Děkuji ![]()
Ahoj holky..
Já mám zase na korbě (z venku)v oblasti noh nějké černé čáry, nejspíš od skládání do auta.
Obyč houbičkou to dolů nejde, tak nevím čím to vyčistit. Je to tam jak pěst na oko
@kofola3 píše:
Ahoj holky..Já mám zase na korbě (z venku)v oblasti noh nějké černé čáry, nejspíš od skládání do auta.
Obyč houbičkou to dolů nejde, tak nevím čím to vyčistit. Je to tam jak pěst na oko
zkus mokrý ubrousky