Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderPo prvním kloučkovi mám kočárek a mutsy jsem si kupovala právě kvůli tomu, abych měla nejen pěkný, moderní kočárek, ale aby se taky dal dobře dát do auta. Protože ten starý, to byla vždycky hrůza. I kolečka musela pryč, aby se dal dát do kufru a to máme kufr veliký (máme combi). Budu potřebovat kočárek často skládat. Protože s miminkem budu jezdit často do školy (dodělávám si vysokou školu dálkově). Já se nemůžu na ten kočárek vynadívat, jak je krásný. Hlavně ta korbička, úžasná green. Dnes se už tahle úžasná barvička nedělá. A ten kočárek úplně září. Už se těším, až v něm bude Kryštůfek jezdit a Vojtíšek ho bude vozit. I on je z kočárku nadšený. Neustále s ním jezdí po bytě, jako s autem
Musím ho vyprat a odvést k rodičům, ať tady tu dlouhou dobu ještě nestraší. Moc díky, holky!!!
Jo, ta Team Green je moc pěkná barvička, ale myslím, že ji ještě v nabídce mají alespoň na Mutsy.nl. Ale jinak ty dnešní barvy…
Já měla tyrkysovou (Team Ocean) a taky jsme z ní byli nadšení. Zrovna dnes u tchýně jsme si prohlíželi staré kalendáře, co necháváma se Štěpánovými fotkami vždy dělat prarodičům a na jedné staré fotce je pohled do korbičky a manžel hned jak to uviděl, tak říkal - to byla krásná barvička ![]()
Dnes skoro žádné tyhle živé jasné barvy nedělají. Nějak nevím proč, když je tolik lidí, kteří by chtěli i jinou než různé odstíny šedé nebo hnědé ![]()
Ahoj holky… tak píšu pokračování story o zaslaném novém kočárku s píchlým kolečkem - dneska mi volali a posílají novou duši
… a manžel hned „že mi tu píchlou zalepí a budu mít erární
“ tak mám lepší náladu hnedka… Tak já jen tak… ![]()
Ahoj holky, co se barviček kočárků týče, tak já před šesti lety koupila x-lander sportovní verze oranžový pro první dceru. Z počátečního nadšení jsem spadla k absolutní nespokojenosti
(bavíme se jen o barvě jiné parametry nechci v tomto příspěvku zmiňovat). Je velmi těžké sladit výraznou barvu kočárku s doplňky a oblečením
. Když jsem já měla na sobě výraznou barvu, dcera jinou, připadala jsem si jako z cirkusu. Dnes, pro druhou dcerku mám krásný sporťák Mutsy Acive tmavě šedá a fakt super
. Můžu kombinovat různé barvy fusaků, doplňků, růžové obečky se s ničím nepřebíjí. Pořád vypadáme decentně a když pověsím malou hračku na kočár, nevypadáme jak od kolotočů…takže jasné barvy na kočáru už nikdy!!!
@markyša tak v tomhle s tebou souhlasím!!!
A proto mám objednaný cargo iron brown.
@kenikim píše:
@markyša tak v tomhle s tebou souhlasím!!!![]()
A proto mám objednaný cargo iron brown.
skvělá volba
![]()
Určitě je to otázka vkusu, kdo má jaké barvičky rád. Já nosím většinou vše černé. Černou prostě miluju. Přítel také, hodně oblečení nord-blanc - hlavně tmavé barvičky. Ke kočárku jasně zelené barvičky jsem se rozhodla právě proto, abych nebyla, tak strašně moc tmavá. K tomu mám černo-zelený fusak - emitex 3v1, který se k tomu krásně hodí. A černou přebalovací tašku. Takže u mě ta zelená vyhrála na celé čáře ![]()
@Petinaa píše:
Určitě je to otázka vkusu, kdo má jaké barvičky rád. Já nosím většinou vše černé. Černou prostě miluju. Přítel také, hodně oblečení nord-blanc - hlavně tmavé barvičky. Ke kočárku jasně zelené barvičky jsem se rozhodla právě proto, abych nebyla, tak strašně moc tmavá. K tomu mám černo-zelený fusak - emitex 3v1, který se k tomu krásně hodí. A černou přebalovací tašku. Takže u mě ta zelená vyhrála na celé čáře
@Petinaa píše:
Určitě je to otázka vkusu, kdo má jaké barvičky rád. Já nosím většinou vše černé. Černou prostě miluju. Přítel také, hodně oblečení nord-blanc - hlavně tmavé barvičky. Ke kočárku jasně zelené barvičky jsem se rozhodla právě proto, abych nebyla, tak strašně moc tmavá. K tomu mám černo-zelený fusak - emitex 3v1, který se k tomu krásně hodí. A černou přebalovací tašku. Takže u mě ta zelená vyhrála na celé čáře
Já psala jen za sebe a určitě je to otázka vkusu
. Vy máte chlapečka a zelená se lépe kombinje než oranžová. S černými doplňky budete pěkně ladit. A kdyby po městě jezdily jen samé
černé kočáry, bylo by to nuda ![]()
@Petinaa jéé, tak to budete fešáci všichni… máš můj vkus ![]()
mě se prostě hold nelíbí, i jak psala @markyša - když to vypadá jak „z cirkusu“.. prostě barevnej kočár, v něm jinak barevná deka, prcek zase v jinejch barvách, k tomu nějaká ta „divoká“ hračka + maminka, která vůbec nepřemýšlela, jestli se to všechno k sobě hodí a oblékla první co potkala… Možná si řeknete, že to všechno moc prožívám a řeším a pak mi to bude stejně jedno, ale mě prostě záleží i na takovýchto detailech. ![]()
Já tu tyrkysově modrou měla také jen na kurbu. V té korbě to miminko skoro není vidět a tak je podle mě lepší korbička výraznější. Alespoň ke mě, která také chodím jako černá vdova
Kdežto sporťáček mám Active Coffee právě proto, abych ho mohla dobře doplňovat a aby malý mohl mít oblečené cokoli. Mám k němu tyrkysový slunečník, letní stříšku, vložku a zbytek doplňku jako třeba tašku, sluneční clonu, termokapsičku na pití) černé, zimní fusak mám tón v tónu (team Brown). Vypadá to podle mě moc dobře ![]()
Maminky, chtěla jsem se zeptat, jak jste spokojené se sportovní verzí Mutsy Urban Rider? Příjde mi, že je pro dítě dost nepohodlná- žádná ergonomicky tvarovaná záda, pouze rovná podložka, tvrdý sedák, celkově blbě polohovatelná. To i ten X-Lander vypadá pohodlnějc. Tchýně do mě taky rýpla, že kočárek nevypadá pohodlně. Včera to dorazil manžel, že kočárek je na h*vno. Taky syn je v kočárku nerad, hrozně se v něm kroutí a pak spustí řev ![]()
My jsme spokojený moc. Většina nás teda používá vložku do sedačky.