Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider@xreni Děkuji, a nevíš, jestli jdou na kočárek i jiné sedačky než maxi cosi a cybex? Děkuji ![]()
Minimálně Mutsy dělá přímo nějakou sedačku - polohovatelnou (společnou i pro Casualplay)
JInak s tím pohodlím v sedačce, za mě je Mutsy jeden z nejpohodlnějších sporťáků, protože jde do úplného sedu. Málokterý kočárek jde do sedu a pokud nejde, tak je to podle mě daleko větší vada, než když kočárek nejde do úplného lehu. Rovný leh pětiměsíční a větší dítko dle mého názoru k ničemu nepotřebuje, ale chybějící možnost opřít se v sedu by mi u kočárku tedy dost vadila.
@Evulin myslim, ze krom mutsy asi ne, ja bych stejne jinou nez maxi cosi nebo cybex nekoupila ![]()
@Evulin píše:
@xreni Děkuji, rozhodla jsem se pro Maxi Cosi cabriofix
Myslím, že je to moc dobrá volba, taky ji máme ![]()
Dobrý den
chtěla bych se zeptat jestli máte někdo problémy při skládání kočárku nebo jestli mi poradíte jak na to.Pro mě je to vždy horor i pro manžela ten mi nadává co jsem to koupila za krám. Já to zkouším, zkouším, tlačím a nic a na 10pokus se to najednou složí tak nevím. Koukala jsem i na skládání na netu a tam se to zdálo tak snadné. Mám kočárek z druhé ruky tak nevím jestli je to náké ohnuté či co, ![]()
@ZdenkaKV píše:
Zkus kouknouthttp://www.youtube.com/watch?…
podívej se na video v odkazu
Díky moc takto tuknout jsem nezkoušela tak asi v tom byl kámen urazu
manžel dnes kočár odvel do bytu a vezl ho nesložený naštěstí se do auta vešel i tak tak to vyzkoušímCo jsem koukala na video skládání teda jiné tam snad to zacvaknutí rukojeti neukazovali.
Ještě jednou díky snad už to bude ok mám 4rider jinak s kočárem jsem celkem spokojená až na toto
Když kočárek skládáš tak ho nesmíš tlačit k zemi, ale jen ve směru těch tyčí. Nkteří lidi to rvou silou k zemi a pak se to může i poškodit. Tlač to jen ve směru těch nosných tyčí nikoli silou k zemi. K zemi to sjede samo jakmile v tom cvakne.
Přesně jak píše Mafina, taky jsem se tu na tohle ptala, zápasila s tím…a pak jsem netlačila směrem do země, ale pokračovala s tlakem po směru tyčí a šlo to jako po másle:)
Ahoj hokky, průběžně sleduji diskuzi a sbiram informace.
pomalu mi kloucek začíná vyrustat z korbicky.
na sportak bych chtela nanoznik. resim jaky. originál nechci. bud Sity od paní z mm nebo emitex?
@Jelika Já bych dnes už kupovala polohovací autosedačku, ze zkušenosti vím, že tam je dítě moc zalomené a to jsme v sedačce moc nebývali…ale když tam prcek usnul a po přesunutí z auta domů tam byl zalomený, vyndáním a přendáním do postýlky se mi vždy probudil..
Ahoj. Nevím v jaké kvalitě se nyní kočárky od této značky prodávají, ale my jsme ho koupili, normální na 4 kolech a spokojení jsme vůbec nebyly. Ten kočárek měl konstrukci takovou, že na tom jak se dí ta korba, tak nám kluk padal stále dolů, a stále jsme ho museli vytahovat zase nahoru, kor když jsme najížděli na chodník. Takže jsme ho po nějakém měsíci prodávali a já pro dceru hledala co by bylo dobré, našla jsem ten kočárek, co mám v profilové fotce, už nevím jaká je to značka, ani nevím zda bych to dohledala, ale byl lehký, dobře se s ním jezdilo a nám opravdu velmi vyhovoval. Mimochodem ho dcera už má nějaký rok na skříni a není schopna na něj podat inzerát. Je skoro jak nový, jen prý je něco z brzdou, takže maličká oprava by asi musela být. Kdyby měl někdo zájem, za draho se prodávat nebude, pak bych zkusila zjistit více…A také zkušennost, drahý kočár bych nekupovala, dítko brzo vyroste, pak se kupuje jiný, a hlavně lehký, aby dobře jezdil i ve sněhu… ![]()
Pokud ti dítko v korbičce sjíždělo, pak je to vadný kus (vada podvozku). Myslím, že si tu na to někdo stěžoval, reklamovali to a myslím, že to nešlo opravit, takže dostali nový podvozek.