Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11408
17.1.13 12:05

@kenikim me sedi i levna plastenka z rossmana za 120kc ;-) i na hlubokou i na sportovni, neni naka krasna, ale za ty prachy staci a je hlavne mnohem skladnejsi nez original, tu jsem hned prodala..

jinak teda co tu ctu taky koukam, ja mam UR pouzitej po 2 detech, sama v tom sem tam vozim tu nasi a planuju nechat na dalsiho prcka a zatim zadna vada :nevim: jen teda se rozjizdi madlo, ale to neni nic hroznyho na tak starej kocar (pocitam rok 2007)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
17.1.13 13:15

Já četla celou diskusi a myslím, že tu nikdo nezmiňoval, že by se mu sama zavírala ta rukojeť. Bude asi něco s tím tlačítkem. Zkuste mrknout, jestli ho nemáte nějak trvale zatlačené, třeba jen trochu… POkud nepomůže s tím trochu zahrkat tak to asi bude muset do opravy, protože tyhle věci jsou všechny uvnitř v té rukojetia těžko s tím něco poděláš, když nemáš nějaké jejich origo nářadí…
Být teboum, tak bych zavolala do Libfinu. Najdi si na netu číslo, mají tam i číslo přímo na techniky a ti poradí nejloíp. A určitě ti řeknou, zda můžeš kočárt přivést k nim a dají ti náhradní, nebo jestli je to prkotina a opraví ti na místě. Taky tu byl takový případ, jen už nevím, co to bylo za vadu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
17.1.13 13:37

@Mafina5 jak jsi psala výše, tak být Tebou pro další dítko si nechám ten původní kočár, co máš bez problémů. Asi se vážně kvalita zhoršila nebo jsme teď prostě meli pešík, možná kdyby sem někdo napsal zkušenosti s x-landerama nebo Dorjanama, tak bychom se divili :-)

Co se týče pláštěnky, tak používáme Emitex (byla na kočáru zatím 2×…).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
916
17.1.13 15:10
@Mafina5

Určitě doporučuji nechat si stávající podvozek. A to vzhledem k tomu, že je bez vady :palec: a také protože UR se přestává vyrábět (na ofiko stránkách již není ani v nabídce). Takže až by případně bylo druhé díto, tak by se mohlo stát, že už UR nebudou na krámech ale jen z druhé ruky. :nevim:

Osobně jsem byla nadšená, ale vzhledem k nutnosti kočárek reklamovat moje prvotní nadšení dost ochladlo. Údržbu provádím co 14. dní - pokud tedy kočárek používám (tj. po 14 dnech ježdění klasicky očistím, omyju a promažu)

@ Carolline1 - zajíždějící rukojeť je dle mého dost podstatná vada u kočárku :pocitac: a rozhodně bych okamžitě reklamovala. Jak už bylo psáno - zkusila bych se domluvit přímo v Libfinu (servisuje a dodává Mutsy do většiny obchodů).Nebo se tel. domluv v Ondálku, jestli servisují v Libfinu, a jestli můžeš dát reklamaci přímo k nim. Vůbec si nechci představit, co by se moho stát, kdybych vezla kočárek po nájezdu do schodů (např. u paneláku) a zajela mi rukojeť, nebo kdybych měla rukojeť danou nejníž a nastupovala třeba do autobusu a ona se vysunula. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
18.1.13 09:13

Zdravím maminky, chtěla bych vás poprosit o radu. Včera mi byl nabídnut kočárek Mutsy Urban Rider 2011 a musím se do zítra rozhodnout, zda si ho vezmu. Proto nemám čas číst celou diskuzi. Četla jsem pár recenzí a jsem trochu rozčarovaná. Prý je malá korbička a sporták je dost úzký apod. Na co se mám u kočárku zaměřit, až se na něj pojedu podívat, popřípadě na co se zeptat? Prosím o vaše názory a předem moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11081
18.1.13 09:30

@Viwien, já mám Urbana už pro druhé dítě a neměnila bych. Obě děti mi v hluboké korbě vydržely asi do 9-10 měsíců, ve sporťáku ta starší jezdila ještě i v 2,5 letech, i v něm bych schopná spát, sice už jí byl krátkej, ale dalo se to. Navíc, jestli je z roku 2011, tak bude ještě v záruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
18.1.13 09:36

Viwien mě vadí na kočárku třeba systém polohovani, užší je, malá má v 17m 77cm ale když mám teď v zimě boudu odkrytou, vadí jí to už na hlavě. taky je těžký. já ho mám do terénu za pár kaček, jako jediný bych ho nechtěla. třeba concord co mám je mnohem lehčí, lépe manipulovatelny a rozhodně větší a širší sportak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
18.1.13 09:52

Já jsem spokojená, v hluboké vydržela malá do 7 a půl měsíců - pak šla do sporťáku kvůli rozhledu, né že by se nevešla. Sporťák úzký není, ani krátký. Dítě má 2 a čtvrt, lidi jí tipujou o rok víc, takže malá rozhodně není. Systém polohování mi vyhovuje, ale já mám tu starší verzi. U nové mi vadí polohováí nohou.
Při koupi bych se zaměřila na skládání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
18.1.13 09:56
@xreni píše:
když mám teď v zimě boudu odkrytou, vadí jí to už na hlavě.

K tomu stačí boudu jednoduše dát za sedadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
18.1.13 09:58

Děkuji moc :) ano, je ještě 9 měsíců v záruce…uvidíme, co na něj řekneme na živo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
18.1.13 12:37

@mooch Jasminka se ti tam jeste vejde? Nam uz Vikca ne :( Jako narveme ji tam, ale rozhodne ji je teda kocar uz maly. Jako mne to neva, my uz kocar nepouzivame, ale prekvapilo mne to.

Ja jinak doporucuju.

• Citovat
  • Upravit
13903
18.1.13 12:38

@Anielka
normálně - i v kombinéze s fusakem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
18.1.13 12:42

@mooch Tak to nam vubec… :oops: (Origo fusak zaprve uz skoro nezapneme) ale ze by mela jeste kombinezu. :lol: Tak to ani nahodou…

• Citovat
  • Upravit
13903
18.1.13 12:55

@Anielka
my máme nějakej obyč fusak z Tchiba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
916
19.1.13 08:35

@Viwien jak už někdo psal- zaměřila bych se na skládání. Také bych si prohlédla, zda-li není rukojeť (madlo) křivé - jestli neujíždí do strany. Určitě bych se projela, jestli nerachtají nebo se nějak neklepou kolečka. V neposlední řadě bych si určitě vyzkoušela jak jde zatáčení a aretace kol - jestli pedál jde lehce. Totéž i s brzdou. Ono je také jiné zkoušet kočár bez zátěže a projet se s miminem.
Jinak k velikosti korby - za sebe musím říct, že jsme se v 5ti měsících do korby nevešli -teda byl uplně těsně, takže o pohodlí se mluvit nedá a ve fusaku se nevešel už vůbec. U sporťáku mi vadí, že když je úplný leh, tak boudička nejde úplně přetáhnout na lůžko a vznikají drobné mezery, kterými na dítě fouká (v létě to může být naopak výhoda :think:). No každý kočárek má svoje. Na druhou stranu musím pochválit jízdu - dítě není z kočárku vyklepaný jako z jiných který mají malá, nebo tvrdá kolečka. Zatím jsem s ním projela uplně všude a ani sníh nebyl problém :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí