Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderMrkni na www.allegro.pl, to je polské aukro. Mají tam toho hodně. Je to samozřejmě risk a taky poštovné musíš počítat o dost vyšší, než tam uvádějí, ale cenově to bylo myslím pořád výhodnější, než tady. Ale už jsem tam nějakou chvíli nebyla…
Anielka.,tak suchac už jsem našla, a háky ještě musím vyzkoušet
Tak jsem vše prozkoumala a snad všemu rozumím.
díky této diskuzi jsem byla na většinu připravena.
rozhodla jsem se vozit dítě po směru.
vozila jsem tak i první a jde jen o počáteční zvyknutí.
mě se tak ten kočár líbi víc a jde skládat celý, což je pro mě ulehčení.
trochu naštvaná jsem na pláštěnku. je sice vymakaná, ale tvrdá, velká a neskladná.
takže plošiny doporučení nějaké jiné. kvalitní, skladnější a ne moc drahé.
jezdíme za každého počas, tak bez ní být nemuzu.
@slunicko100 fakt ti ta pláštěnka přijde tak hrozná? To máš asi tu dražší variantu, že? Já si koupila tu levnější za 200 Kč a ta je v pohodě, není po složení (já ji spíš „muchlám“) moc velká. Nám stačí.
HOlky tu dávali odkaz na emitex tornádo myslím, ta prý sedí perfektně. Já používám Emitex na malé korby, kterou jem si koupila na hlubokáč a sedí i na sporťák. Jezdím za každého počasí a skutečně jsme ji využili za dva roky asi tak sedmkrát, takže na tak častíé použití bych origoš za 1000 korun tedy fakt nekupovala. NAvíc ty menší se vejdou do kapsičky v dolním malém koši, takže je máš stále u sebe a přitom nejsou nikde vidět, měě se tam vejde pláštěnka i s deštníkem pro mě, takže jsem na déšt neustále připravená.
@Mafina5 já jí nekupovala. měla jsem jí ke kočárku. my jak bydlíme v domě, tak malý spí v kočárku 2× denně. sice stojí pod střechou, ale když je zima, je pod pláštěnkou teplo.
dávám jí hodne také kvůli tomu, aby se kočár neničil. ale to mám z dob kdy jsme měli pro dceru jane.
myslíš, že by mi tedy na něj šla ta z korby?
@eivlis ta originál je fakt hrozná. tvrdá, neskladná, fakt děs.
Tak to zkus. Na straně 4 fotoalba diskuse je tu fotka, jak sedí ta moje. Nám to tak stačí, nikdy nám do kočárku nenapršelo.
Mafino, nevím, zda jsi se včera koukala na dokument 4v tom, ale když ta maminka Miky hledala nějaké info na emiminu, tak kamera brala monitor PC a byla tam tvá foto s nějakým tvým příspěvkem
Tak jsem si říkala, jeeee tu znám ![]()
Tak se mrkni, dala bych za to krk, že jsi to byla ty. Tak snad mě oko neklamalo ![]()
Jinak jsem viděla reportáž na Nově ve Střepinách o ukradené bundě v Zemanově volebním týmu, tak kolem projela Mutsyna…mám pocit, že je v tv vidím čím dám častěji ![]()
No tak to se mrknu
Jsem asi slavná
Jednou jsem byla (na nákupy s maminkou) kupovat autosedačku v brněnským Babyparku a bylo tam dost lidí a ve frontě se ke mě přitočila jedna maminka tady z diskuse, že mě poznala a radila se se mnou o fusaku
Tak to jsem si říkala, že už jsem s Mutsy asi fakt vyhlášená ![]()
Jinak taky Mutsyny vídám čím dál tím častěji ![]()
Já ji zrovna vytáhla před 14 dny (malému je už 2 roky a 4 měsíce, tak už moc nejezdíme…), ale byl nmemocný a tak jsme dali fusak a jezdili každej den aspoň na chviílku ven, aby se doma nezbláznil. A dnes, už po uzdravení, jsme jeli do města do herny, tak jsem vzala zase kočárek, ale už tam nechtěl moc být. Už je fakt velkem a když není nemocnej, tak už chce holt chodit
Tak to nejspíš byla jedna z posledních vycházek s kočárkem. Ale opět se mi potvrdilo, že Urbanrider je do sněhu nepřekonatelnej. S golfkama, bych se tady v těch našich závějích fakt nadřela.
Jo zapomněla jsem vám poslat tu fotku, tak takto vypadá dítě 2 roky 4 měsíce, které má bezmála metr v zimním fusaku a zimním oblečení s botama spící v Mutsyně ![]()
Ahoj holky, tak jezdíme vesele se sporťákem a super. už jsem asi vychytala vše.
jen mám dotaz na co jsou ty dva čudlíky vzadu na opěradle?
@Mafina5
super. Kolik prcek váží? A ještě bych se chtěla zeptat co je to za fusak.
Achjo, taky některá máte takovou volnou tu rukojeť? Jak tam jsou ty nýty, tak jsou úplně volný a je to takový celý rozviklaný.. myslíte, když bych to dala do babyparku aby to třeba poslali výrobci a ten mi to na moje vlastní nákaldy opravil, že to bude stát majlant? úplně mě to rozčiluje jak je to takový volný…
@Mafina5 tak jsem na sporťák narvala pláštěnku z korbičky a celkem to jde. chtělo by to nějakou vystřiženou v oblasti nasazování na podvozek, ale jde to. lepší než ta originál, tu prodám.
Ahojky vím že je tu úplně jiné téma, ale chtěla jsem se zeptat jestli někdo nevíte kde v Praze se dá koupit kočárek concord fusion? nezlobte se že sem cpu jinej kočárek ale nikde jsem to tu nenašla..