Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5352
23.1.13 19:08

Mrkni na www.allegro.pl, to je polské aukro. Mají tam toho hodně. Je to samozřejmě risk a taky poštovné musíš počítat o dost vyšší, než tam uvádějí, ale cenově to bylo myslím pořád výhodnější, než tady. Ale už jsem tam nějakou chvíli nebyla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
23.1.13 19:19

Anielka.,tak suchac už jsem našla, a háky ještě musím vyzkoušet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
23.1.13 22:55

Tak jsem vše prozkoumala a snad všemu rozumím.
díky této diskuzi jsem byla na většinu připravena.
rozhodla jsem se vozit dítě po směru.
vozila jsem tak i první a jde jen o počáteční zvyknutí.
mě se tak ten kočár líbi víc a jde skládat celý, což je pro mě ulehčení.
trochu naštvaná jsem na pláštěnku. je sice vymakaná, ale tvrdá, velká a neskladná.
takže plošiny doporučení nějaké jiné. kvalitní, skladnější a ne moc drahé.
jezdíme za každého počas, tak bez ní být nemuzu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
24.1.13 08:43

@slunicko100 fakt ti ta pláštěnka přijde tak hrozná? To máš asi tu dražší variantu, že? Já si koupila tu levnější za 200 Kč a ta je v pohodě, není po složení (já ji spíš „muchlám“) moc velká. Nám stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
24.1.13 09:05

HOlky tu dávali odkaz na emitex tornádo myslím, ta prý sedí perfektně. Já používám Emitex na malé korby, kterou jem si koupila na hlubokáč a sedí i na sporťák. Jezdím za každého počasí a skutečně jsme ji využili za dva roky asi tak sedmkrát, takže na tak častíé použití bych origoš za 1000 korun tedy fakt nekupovala. NAvíc ty menší se vejdou do kapsičky v dolním malém koši, takže je máš stále u sebe a přitom nejsou nikde vidět, měě se tam vejde pláštěnka i s deštníkem pro mě, takže jsem na déšt neustále připravená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
24.1.13 12:35

@Mafina5 já jí nekupovala. měla jsem jí ke kočárku. my jak bydlíme v domě, tak malý spí v kočárku 2× denně. sice stojí pod střechou, ale když je zima, je pod pláštěnkou teplo.
dávám jí hodne také kvůli tomu, aby se kočár neničil. ale to mám z dob kdy jsme měli pro dceru jane.
myslíš, že by mi tedy na něj šla ta z korby?
@eivlis ta originál je fakt hrozná. tvrdá, neskladná, fakt děs.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
24.1.13 13:36

Tak to zkus. Na straně 4 fotoalba diskuse je tu fotka, jak sedí ta moje. Nám to tak stačí, nikdy nám do kočárku nenapršelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
28.1.13 09:08

Mafino, nevím, zda jsi se včera koukala na dokument 4v tom, ale když ta maminka Miky hledala nějaké info na emiminu, tak kamera brala monitor PC a byla tam tvá foto s nějakým tvým příspěvkem :lol: Tak jsem si říkala, jeeee tu znám :-)))
Tak se mrkni, dala bych za to krk, že jsi to byla ty. Tak snad mě oko neklamalo ;)

Jinak jsem viděla reportáž na Nově ve Střepinách o ukradené bundě v Zemanově volebním týmu, tak kolem projela Mutsyna…mám pocit, že je v tv vidím čím dám častěji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
28.1.13 12:41

No tak to se mrknu :-) Jsem asi slavná :-) Jednou jsem byla (na nákupy s maminkou) kupovat autosedačku v brněnským Babyparku a bylo tam dost lidí a ve frontě se ke mě přitočila jedna maminka tady z diskuse, že mě poznala a radila se se mnou o fusaku :-) Tak to jsem si říkala, že už jsem s Mutsy asi fakt vyhlášená :-)

Jinak taky Mutsyny vídám čím dál tím častěji :-)

Já ji zrovna vytáhla před 14 dny (malému je už 2 roky a 4 měsíce, tak už moc nejezdíme…), ale byl nmemocný a tak jsme dali fusak a jezdili každej den aspoň na chviílku ven, aby se doma nezbláznil. A dnes, už po uzdravení, jsme jeli do města do herny, tak jsem vzala zase kočárek, ale už tam nechtěl moc být. Už je fakt velkem a když není nemocnej, tak už chce holt chodit :-( Tak to nejspíš byla jedna z posledních vycházek s kočárkem. Ale opět se mi potvrdilo, že Urbanrider je do sněhu nepřekonatelnej. S golfkama, bych se tady v těch našich závějích fakt nadřela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
28.1.13 14:45

Jo zapomněla jsem vám poslat tu fotku, tak takto vypadá dítě 2 roky 4 měsíce, které má bezmála metr v zimním fusaku a zimním oblečení s botama spící v Mutsyně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
28.1.13 21:11

Ahoj holky, tak jezdíme vesele se sporťákem a super. už jsem asi vychytala vše.
jen mám dotaz na co jsou ty dva čudlíky vzadu na opěradle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
916
28.1.13 21:21

@Mafina5 :palec: super. Kolik prcek váží? A ještě bych se chtěla zeptat co je to za fusak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
29.1.13 11:29

Achjo, taky některá máte takovou volnou tu rukojeť? Jak tam jsou ty nýty, tak jsou úplně volný a je to takový celý rozviklaný.. myslíte, když bych to dala do babyparku aby to třeba poslali výrobci a ten mi to na moje vlastní nákaldy opravil, že to bude stát majlant? úplně mě to rozčiluje jak je to takový volný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
29.1.13 14:28

@Mafina5 tak jsem na sporťák narvala pláštěnku z korbičky a celkem to jde. chtělo by to nějakou vystřiženou v oblasti nasazování na podvozek, ale jde to. lepší než ta originál, tu prodám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
29.1.13 19:55

Ahojky vím že je tu úplně jiné téma, ale chtěla jsem se zeptat jestli někdo nevíte kde v Praze se dá koupit kočárek concord fusion? nezlobte se že sem cpu jinej kočárek ale nikde jsem to tu nenašla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí