Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Aff
1267
22.2.13 09:39

Ahoj,

mam jeden dotaz. premyslime nad kocarkem Mutsy uban rider. chtela jsem se zeptat do kdy se vam deti vesli do korbicky? a jak v zime s fusakem? nekde jsem cetla ze je dost mala a ditko je tam uz od pul roku dost na tesno. dekuji za odpovedi
 Aff

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
22.2.13 09:40

kočárek Mutsy 4Rider v kombinaci s autosedačkou CYBEX Aton 2

Dobrý den,
vybírám si kočárek a volba padla na Mutsy 4Rider. A teď si nejsem jistá zda na tento podvozek lze namontovat autosedačku CYBEX ATON 2, a zda je tedy tato kombinace reálná. Pokud má někdo tuto kombinaci napište prosím. Děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
22.2.13 09:52
@vix.vix píše:
Dobrý den,
vybírám si kočárek a volba padla na Mutsy 4Rider. A teď si nejsem jistá zda na tento podvozek lze namontovat autosedačku CYBEX ATON 2, a zda je tedy tato kombinace reálná. Pokud má někdo tuto kombinaci napište prosím. Děkuji za odpovědi.

My máme Urbana a také jsme původně chtěli sedačku Cybex, ale na tu Mutsy nemá adaptéry, takže jsme kvůli tomu koupili autosedačku Maxi-cosi. 4Rider myslím na tom bude podobně, pokud ne, tak mě určitě někdo opraví.
Jinak s Maxi-cosi určitě budeš taky spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
22.2.13 10:12

Ja myslim, ze tu nekdo Aton na Mutsy ma… :think:

• Citovat
  • Upravit
Any11
22.2.13 10:14
@Aff píše:
Ahoj,mam jeden dotaz. premyslime nad kocarkem Mutsy uban rider. chtela jsem se zeptat do kdy se vam deti vesli do korbicky? a jak v zime s fusakem? nekde jsem cetla ze je dost mala a ditko je tam uz od pul roku dost na tesno. dekuji za odpovedi
Aff

Do sedmi mesicu, pak uz ji to tam nebavilo. :) Ale byla rijnova…

• Citovat
  • Upravit
Any11
22.2.13 10:14
@xreni píše:
cybexove jdou pres adaptery maxi cosi, my meli cybex aton ;-)

Ja to vedela, ze jsem si to pamatovala :)

• Citovat
  • Upravit
22
22.2.13 10:34
@Aff píše:
Ahoj,mam jeden dotaz. premyslime nad kocarkem Mutsy uban rider. chtela jsem se zeptat do kdy se vam deti vesli do korbicky? a jak v zime s fusakem? nekde jsem cetla ze je dost mala a ditko je tam uz od pul roku dost na tesno. dekuji za odpovedi
Aff

Naše malá byla v korbě do 8. měsíce. Narodila se v lednu. V tom 8. měsíci by se s fusakem asi nevešla. Teda asi určitě :) A přišlo mi, že korba je dlouhá dost, ale je úzká (měli jsme cargo). Takže jí spíš byla těsná na šířku než na délku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
22.2.13 10:53

Ahoj, můj malej je narozenej v dubnu a ted jsme korbu vyměnili za sporták. zimní fusak jsme neměli, to by se tam asi tak dlouho nevešel, ale měla jsem tam takovej fleecovej fusak a malýho jsem z kočáru vyndavala úplně teploučkýho, takže nemrznul. Jinak ted měří 72 cm. Ještě by se tam možná chvilku vešel ale už to bylo tak akorát. no a taky už se mu to moc nelíbilo, protože neviděl :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
22.2.13 17:13
@Aff píše:
Aff

malá šla do sportovního kočárku někdy v 7. měsíci. Je říjnová, takže někdy na jaře. Korbička je opravdu trochu menší - ale to má teď hodně kočárků.
Jedna dobrá duše mi kdysi řekla - vybírej hlavně podvozek a sportovní nástavbu, v tom bude dítě nejdýl. Některým miminkům se v hlubokém nelíbí a řvou a řvou… A musíš měnit stejně dřív, ikdyž se tam ještě vlezou.
Není problém dát sportovní nástavbu do lehu a jezdit s ležícím mimčem tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
22.2.13 17:16

@vix.vix ja to tak mam, musis si jen koupit adaptery na maxi cosi sedacku, maji totiz stejny uchyceni :-)

@Aff jsme na konci srpna a do sportaku jsem davala v unoru, cca v 5,5mes, byla na tesno ale ani uz tam nechtela byt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
22.2.13 17:50
@Aff píše:
Aff

Malá se vešla do osmi měsíců, je červencová a žádný prcek taky nebyla(4350 g a 53 cm) a i s fusakem bez problémů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aff
1267
22.2.13 17:56

Holky moc díky za odpovědi. Potěšili jste mě :D Asi do něj půjdeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
22.2.13 21:45

Také přidávám. malej je květnový a z Korbičky jsme šli teď v 8měsících a měli jsme tam i zimní fusak emitex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
25.2.13 12:57

kombinace Cybex Aton 2 + mutsy

Ahoj všem,
děkuji Anielko a xreni, ano viděla jsem to i na vlastní oči lze tuto kombinaci udělat. Moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ewu
65
3.3.13 15:29

výměna pěnových kol za nafukovací

Ahoj, chtěla bych Vás poprosit o radu (majitelky Mutsy 4rider light next a ostatní :) ). Mám podvozek 4rider next z roku 2010 (záruka už tam není) a kolečka začala zlobit. Chtěla bych je vyměnit za nafukovací, ale nikde bohužel nemůžu najít, zda to jde a už vůbec ne, kde bych je mohla pořídit. Budu vdečná za každou radu, info ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí