Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
ALianan
23.4.13 19:48

Jen jsem chtěla napsat, že svůj kočárek už mám doma. Dnes jsem poprvé vyjela a paráda.
ALe z Libfinu mi napsali elaborát o tom, jak se o kočárek nestaráme, nepromazáváme a neutahujem, reklamaci zamítaj. Ale provedli na svoje náklady údržbu a ejhle vše funguje perfektně. Vlastně z nás udělali blbce co se nestarají o kočár. :zed:
Ale hlavně, že už jezdíme ve vlastním a funkčním.

• Citovat
  • Upravit
203
25.4.13 07:53

Ahoj holky,
máme Mutsy transporter a včera jsem ze sporťáku vyndala spodní část fusaku, na které malý ještě jezdil a ejhle..zjistila jsem, že mi děsně sklouzává po tom materiálu ze kterého jsou Mutsy kočáry vyrobené. Začala jsem hledat nějakou podložku nebo něco, co tam dám, za prvé aby neklouzal a za druhé aby se kočár neušpinil. Nechce se mi jít moc do Emitexu, měly byste prosím nějaké doporučení na vložku přímo do Mutsy anebo nějakou hezkou, kvalitní univerzální anebo někoho, kdo se věnuje šití podložek do různých kočárků? Díky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
25.4.13 07:58

@leon1 objednala jsem si tuhle taky jsem to řešila, sedí tam dobře, ale ozkoušeno zatím nemám, sporťák mám v plánu tak do týdne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
25.4.13 08:09

@Blešík ta se mi taky líbí, od pinkie mám deku a jejich design se mi líbí..Mohla bys mi napsat až to nainstaluješ do sporťáku, zda to sedí a zda to fakt neklouže prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
25.4.13 08:13
@leon1 píše:
@Blešík ta se mi taky líbí, od pinkie mám deku a jejich design se mi líbí..Mohla bys mi napsat až to nainstaluješ do sporťáku, zda to sedí a zda to fakt neklouže prosím?

jasně dám vědět a přihodím foto, mám v plánu, že přesedlám na půlroční výročí :mrgreen: manžel se mi tlemí že jsem puntičkář, takže příští čtvrtek písnu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
25.4.13 08:21

@Blešík díky moc, ve čtvrtek se budu těšit :)
A kdyby měl někdo další jiný tip nebo zkušenost dejte vědět prosím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
25.4.13 08:38

Já měla také od Pinkie tu se žraločkem (nebo mám ji stále), vydržela krásná dvě sezóny :palec: Dítě nijak neklouže, ale to v kočárku rider neklouzalo ani bez podložky. Transporter je zřejmě z jiného materilu a hlavně má ale jinou sedačku než Mutsy Urbanrider a 4Rider, takže se raději poraď s Pinkie, zda ta podložka na Mutsy bude sedět i na ten tvůj kočárek :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
25.4.13 08:47

@Mafina5 když jsem si v pinkie zadala tip kočáru, tak mi vyšla podložka jak dávala odkaz blesik, takze dle nich to je ok, ale chtěla bych mít jistotu, přece jen to nestojí pět korun :) Teď přemýšlím nad tím, že by byl z jiného materálu kočár, protože když jsme vybírali mezi mutsinama, přišly mi všechny ze stejného matrošu a tak spekuluju, zda nemám nějak speciálně kluzké ( = zdivočelé ) dítě a všechny podložky mi budou na nic :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
25.4.13 14:11

Tak to je OK. Pinkie sama měla Mutsy kočárek, takže mi i na míru dělala nějaké věci, které normálně nemá v nabídce. Tak pokud to tam mají napsané, že to na Transporter sedí, tak to tak určitě bude :-) Pokud ti dítě nyní po přechodu do sporťáku klouže, tak je to tedy asi spíše tím, že ještě neumí pořádne sedět a to se za krátký čas naučí a většinu času, co budeš kočárek využívat, tak už to bude OK. Ale podložku kup, ona se vyplatí i jinak. V létě budeš ještě ráda, že ti dítko nesedí přímo na tom materiálu kočárku, který není nijak komfortní pro nahé tělíčko, ale že je na bavlně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
25.4.13 14:18

@leon1 ja mam od teto pani tento typ http://www.mimibazar.cz/foto.php?… jsou podstatne levnejsi a jsem spokojena, mam do mutsy i concordu tu samou, pasuje vsude. je to bavlna, takze neklouze a z kazde strany jina, muzes si vybrat i latky tusim..
tady ji mam vyfocenou https://www.emimino.cz/detail-fotky/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.4.13 12:34

Ahoj holky, máte někdo zkušenosti se slunečníkem na mutsy transporter sporťák? Včera jsme ho koupili, ale vůbec nechápu, jak jej na kočárek pořádně přichytit. Moc teda nedrží a hlavně kamkoli ho upevním, strašně odírá konstrukci. Moc si s ním nevím rady a nejrači bych ho vrátila a pořídila stříšku. Co jsem koukala na instruk. videa, tak mají slunečník upevněný na hlubokou korbu a ta je na podvozku naopak než spoťák.
Jinak k podložce do mutsy trnsp. - mám emitex a děsně to klouže, takže podle vašich rad zkusím objednat jinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
26.4.13 15:59

@leon1 tak jsem nevydržela a přezuli jsme na letní kola již dnes, tak posílám foto i s tim našim buřtipánem :mrgreen: s klouzáním neporadím, mám ho na největší leh co jde a to nikam neklouže 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
martina.neo
28.4.13 14:29

Ahoj holky, nevíte náhodou některá kde by se daly vyzkoušet kočárky Mutsy, nikde jsem je nemohla najít. Díky moc

• Citovat
  • Upravit
11081
28.4.13 15:40

Martina.neo, nevím, odkud jsi, ale Mutsy mají v Babyparku nebo v Dětském ráji (obojí v Praze)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
28.4.13 21:36

Milé maminky, několikrát jste mi tu poradily, tak zkusím znovu :D mám hlubokou korbu a k tomu dva podvozky, urban rider a 4rider, přemýšlím o sportovní verzi, ale neslyšela jsem na ní moc hezké recenze, vy které jí máte, mohli byste mi poradit? v zimě prý dítě sjíždí s fusakem dolů, originální nánožník nekryje mimčo a poudička jen tak vlaje u kočárku? sporťák budu využívat za 3 měsíce, a hlavně v zimě, kdy bude malé rok, takže ve fusaku bude sedět ve sporťáku :think: poradíte? měli jste nějaké vychytávky? díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí