Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider@Ewu http://www. libfin. cz/kontakt. php zkus tam zavolat a zeptat se, nebo bych zkusila babypark, tam taky poradí…
Díky moc, zkusím ten Babypark (mám ho „za rohem“) a do Libfinu zkusím zavolat taky. Kéž by tam šla ta kola z jiného 4rideru (nafukovací) ![]()
To asi jdou, toho bych se nebála. Ale pls. Napiš sem pak výsledek, ať případné další zájemkyně vědí.
Určitě dám vědět. Na žádost servisního odd. - Libfin jim posílám fotodokumentaci předního kola, tak jsem zvědavá, co mi pak odpoví.
Tak zasílám slíbenou reakci společnosti Libfin na možnost výměny pěnových kol za nafukovací (podvozek 4rider):
Dobrý den,
dle poslané fotodokumentace se jedná o typ koleček Mutsy 4Rider kolekce 2010, které můžeme objednat u výrobce. Zadní nafukovací kolečko stojí 1.050,–kč a přední 840,–kč. Celková cena za sadu koleček činí 3.780,–kč + 135,–kč dopravné a balné.
Přikládám fotky mých předních kol.
Hmm
to by se skoro vyplatilo koupit nějaký hodně jetý podvozek a kolečka si předělat.
Dobrý večer, viděli jste někdo v reálu a zkoušeli mutsy igo? má nafukovací kola, jde me o to, jestli je vhodný do terénu jako urban rider, líbí se mi ty korbičky…ale bohužel nikde jsem ho ještě neviděla. Dneska jsem byla v Brně na veletrhu a byla jsem zklamaná, ani jeden mutsy, ani bugaboo…
Taky mě ta cena překvapila (čekala jsem menší částku)
Ten jetý podvozek mě také napadl. Uvidíme, jak to vyřešíme ![]()
Nebo prodat starý a koupit nový a rozdíl bude podobný jak výměna kol ![]()
Zdravím všechny, máte prosím někdo zkušenost s golfkama Mutsy? Easyrider, Spider?? A celkově tip na golfky do terénu? díky moc
Já samozřejmě Mutsy měla ve výběru i golfek, neb když jsem tak moc byla spokojená s urbanem, tak jsem čekala něco podobného u golfek. Spider je super kočárek na pojíždění pro větší dítko, které bude jen sedět. Není to moc na spaní a to já potřebovala, takže vypadl, byť je to designová lahůdka a jinak super vychytaný zajímavý kočárek. Easyrider nejde do úplného lehu a to já chtěla. Srovnatelný kočárek Inglesina Trip šel do lehu více a proto jsem MUtsy vyřadila. Nakonec mi ale v obchodě padl do oka Maclaren Techno XT a moc ho doporučuji. Jsou to sice velmi drahé golfky, ale ta cena fakt odpovídá tomu, co za své peníze dostanete. Kočárek je super odpružený (na golfky) extrémně lehký (jen 6,9 kg), má výjimečně vysokou nosnost (do 25 kil), obrovskou boudu s prodlužovacím odvětraným středním dílem (super na léto), který je standardně schovaný pod zipem, navíc s výklopným průhledným protivetrovým štítkem. Skoro nepoužijete pláštěnku (to už fakt musí pršet), navíc pláštěnka je v ceně. Kočárek nemá madlo (dá se dokoupit), ale u golfek to v podstatě není potřeba. Já ho objednala a po měsící ježdění bez něj (než přišlo) mi došlo, že ho vlastně nepotřebuju. Sedačka jde do úplného lehu a zároveň nabízí poměrně normální sed, tedy dítě tam není nuceno trvale pololežet, jako v některých jiných… Madlo pro rodiče jde vysunout a v horní poloze je opravdu pro hodně vysoké rodiče. Do terénu žádné golfky nejsou ideální, ale já s těmi svými projela mimo jiné prodloužený víkend na Šumavě (15 km výlety po cestách podél Vydry apod.) a kočárek to zvládl skvěle. Kolečka jsou totiž poměrně velká. Doporučuju moc ![]()
Holky tady nekdo nabizi cervenou letni strisku, kdybyste shanely
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
@Aff píše:
Ahoj,mam jeden dotaz. premyslime nad kocarkem Mutsy uban rider. chtela jsem se zeptat do kdy se vam deti vesli do korbicky? a jak v zime s fusakem? nekde jsem cetla ze je dost mala a ditko je tam uz od pul roku dost na tesno. dekuji za odpovedi
Aff
Ahoj, my presli do sportaku pomerne brzo, v pul roce, ale moje dcera je hodne dlouha a navic v korbe uz nechtela byt, protoze nevidela ven. Jinak v 10,5 mesicich uz merila 80 cm, takze proto ji korba byla brzo mala ![]()
Díky moc za radu Mafi, ty tvoje mají pro mě nevýhodu nemají spojené madlo
což preferuji, líbí se mi Nuna Pepp Deluxe, přidali tam polohování nožiček tak musím vyrazit na zkoušku
… i když po Mutsy Urban Rider to bude hooodně těžké být spokojená
Ta Nuna je děsně malá, za mě to bylo opravdu velké zklamání. Navíc jak je tam ta látka na tolika místech přichycená přes tu nosnou tyč
Pokud chceš spojenou rukojeť, tak doporučuji Cybex Callisto - v podstatě je to velmi podobný kočárek jako Maclaren Techno XT jen má tu spojenou rukojeť. To já tedy nechtěla, neb na ta golfová madla se dají perfektně věšet tašky
.