Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
ALianan
10.4.13 08:44

Už mám doma půjčený podvozek a jezdí se s ním perfektně. Když kočárek nešmajdá, tak je úžasný. Zjistila jsem, jak jsem zhýčkaná, můj podvozek má koženou rokujeť, půjčený pěnovou. Ta kožená je tak příjemná na omak, pěna teda nic moc. :D

• Citovat
  • Upravit
35
10.4.13 09:56
@Mafina5 píše:
Mrkni na diskusi od tohoto dotazu, co jsem tam psala, čím myslím, že by to mohlo být, než to budete reklamovat. Třeba je to fakt jen špatně zacvaknuté… Máš madlo v rovině?

Tak podvozek prošel udržbou..promazání, dotažení atd.. a stále zatáčí. Madlo je v rovině. Občas se stane když jedu po polní cestě a tlačím kočár do kopce, že madlo v levo zajede aniž bych mačkala zasunutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ALianan
10.4.13 10:43

Hatty, tak madlo mi taky zajíždí, to jsem zapomněla uvést do reklamace. :zed:
Udržbou prošel kočárek v servisu nebo doma? Já stále doufám, že se mi z reklamace vrátí kočárek v nejlepší formě.

• Citovat
  • Upravit
11408
10.4.13 10:54

Holky ja prodavam ten nas, kdyby nekdo chtel. http://www.modrykonik.cz/…oha-doplnky/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
11.4.13 08:30

Milé maminky, potřebovala bych radu? co jste dávali do hluboké korby, když bylo po zimně a vyndal se fusak? nějakou vložku, deku nebo jarní fusak? díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
11.4.13 08:55

No plinu na matraci a prikryt dekou? nic jineho asi, v teple pak treba jen prikryt plinkou nebo nicim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
11.4.13 10:01

No je tam jen taková úzka vložka a když jedu přes terén, tak se jí tam ta hlavička bude kývat, jen v tom fusaku se jí kývala dost a teď, když tam nic nebude :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
11.4.13 10:09

@Evulin Ja mam teda mensiho prcka, ale mam ho v zavinovacce…

• Citovat
  • Upravit
5352
11.4.13 10:27

Eviulin, mě tedy vadilo, když byl malý ještě hodně lehký a ta hlavička u nadskakovala, tžak jsem pod prostěradlem měla napůl složenou péřovou výplň do staré zavinovačky (vlastně takovou velmi lehce peřím naplněnou peřinku). Takže malý ležel při cestování na měkké peřince a byl v pohodlí. Ale jak rostl, tak jsem to dala pryč, neb už tou vahou dost kočárek zatížil a už taky něco vydržel… A hlavně v 5,5 měsících šel do sporťáku, protože už v korbě nechtěl být.

Na takové to chladné jaro, kdy už na fusak (já měla Aesthetic) bylo teplo, jsem dávala zimní zavinovačku do autosedačky Emitex a později, když už bylo tepleji, už jen deku nebo takový jarní fusáček, co mi tchýně koupila (spíš to byl asi fusak na spaní) - vrchní i spodní vrstva samet a mezitím nějaký tenoučký vatelín. Používám ji doteď místo deky do golfek. Malej tak má nějaké to teplo aspoň pod sebou i nad sebou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
11.4.13 10:29

ANI, GRATULUJU!!! Ani ses nepochlubila na diskusi termín září 2010 :-) Jak malá mimčo přijala? A Mutsynu sis koukám nechala na druhé… Já ji chci na jaře u našich trochu umýt a zakonzervovat a uvidíme. Buď se k druhému mimču odhodláme ještě letos, nebo bych ji už pak asi prodala. Už by asi bylo pak na další pozdě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
11.4.13 11:15

@Mafina5 Diky… :) jasne, nechala, ja jsem s ni spokojena.. jsem zvedava, jak ji budu pak prodavat, mam ji v super stavu, zas tolik jsme nekocarkovali, ale kdyz vidim ty ceny… je mi to uplne lito. Doufam, ze ji pak dam nekomu znamemu. Hlavne k nemu mam krom fun seatu snad vsechno :-)

Mala… no tak stridave oblacno.. maleho zboznuje, ale zarli na mne… snad si to sedne. :)

• Citovat
  • Upravit
3739
11.4.13 21:02

Holky budu prodávat Mutsy 4rider single spoke next s mega výbavou po jednom dítěti (vše v barvě team mist 2011), kdyby měl někdo zájem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
18.4.13 19:50

Prosim poradte mi nejaky neorigo slunečník, ktery bude pasovat na UR, nechce se mi davat 900 za originalni na tri mesice.. :/

• Citovat
  • Upravit
5352
19.4.13 00:34

Jestli ho chceš ke korbě, tak ten origo ani moc nejde používat. Korba je vyšší, než ten kloub, takže slunečník kryje jen z jedné strany a pokud zahneš za roh a pak jde sluníčko z druhé strany, tak ho nenakloníš dostatečně tak, aby kryl z té druhé strany :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hoax7
21.4.13 17:12

Mutsy Evo

Ahojky maminky, chtěla bych se zeptat, zda máte někdo Mutsy Evo sportovní korbičku. Jak řešíte v zimě nánožník (není součástí). Kde jste případně kupovali. Děkuji moc za rady!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4