Kočárek Mutsy

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1166
29.5.13 09:31
@AdélaZarova píše:
Ahojte všichni :) Ráda bych se zeptala, zda-li někdo neprodáváte pouze podvozek MUTSY 4RIDER okolo 1500,–?? pokud ano, prosím, prosím ozvěte se mi na mail (AdelaZarova@ seznam. cz),děkuji mooooc :lol:

Mrkni na mimibazar, tam je inzerátů spousta :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
29.5.13 11:48

Ahojky, prosím vás opravoval už jste někdo odřená kolečka, chtěla bych je přestříkat, tady aby na nich nebyli vidět ty škrábance, máte s tím někdo zkušenost, nevím kde začít, nebo s čím :nevim: :) děkuji za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1361
29.5.13 12:09

@xreni Ono na ni není znát ani opotřebení za ty 4 měsíce používání :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
29.5.13 12:21

@lazy_cat me to netreba rikat, ja mam vsechny kocary z druhe ruky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
29.5.13 20:36

@Macinaz Zkus pohledat v diskusi zpět - je tu přímo odkaz na spej a odstín, který je k nerozeznání od toho na kolečkách…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
29.5.13 20:51

@Mafina5 děkuji,zkusím prohledat i když je to dost stránek ale dám se do toho, snad to najdu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
29.5.13 20:59

No celý to asi číst nemůžeš :-), zkus si dát do vyhledávače tady na stránkách něco jako sprej na kolečka nebo tak něco…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
2.6.13 22:09

Ahoj, nechcte někdo Mutsy Urban Ride? Mám Active Blue po jednom dítěti v záruce. Byla jsem s ním naprosto spokojená, ale ted už máme Cybex. Prodávám: podvozek Urban Ride, hluboké a sportovní lůžko. V případě zájmu pište na e-mail: lucie. novakova. cz@centrum.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
17.6.13 14:24

Ahoj sháníme sportovní sedačku na Rider, můžete mi doporučit tu nejpohodlnější jsou Team, Activ, Deluxe? Máte někdo tu smetanovo-kremovou barvu a jak se udržuje? Jakou používáte clonku proti sluníčku na stříšku?

Upraveno administrátorem - 18.6. 12:50 - inzerce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
17.6.13 15:15

Sportovní sedačky mají všechny jeden tvar - liší se jen v drobnostech střihu (kde mají zipy, nebo kapsičky, nebo nášivky), které nemají na funkčnost zásadní vliv a v materiálu, který je na omak stejný a liší se jen v barevnosti - u active se například výsledná barva tvoří tkaním dvou nitek různých barev, u team je jednobarevná apod…
Sluneční clona se mi osvědčila lilinka.com, využila jsem navíc jak slunečník tak sluneční stříšku. Pláštěnku nutně prodávat nemusíš, na sporťák pohodlně stačí ta z hluboké korby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
916
23.6.13 23:31

@Macinaz foto, kde jsou přestříkaná kolečka je na straně 179 a na str. 180 je odkaz na sprej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1141
25.6.13 22:30

Holky, prosim vas poradte, jake tasky (neoriginaly) mate na rukojetich? Nebo je snad lepsi prave ta origos?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
25.6.13 22:40

@eliss no nejlip koupit neklouzave drzaky tasky JJ Cole a na to chytit pak jakoukoli tasku asi.. ja mela neorigo bababing a vozila spis pod kocarem nebo vepredu na narazniku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
916
26.6.13 01:35

@eliss jak píše @xreni - doporučuji držáčky JJ Cole :palec: - mám je a připínám si jakoukoliv kabelku. Občas na ně věším i igelitku když jdu z nákupu a nevejde se mi něco do koše, nebo je to třeba neforemný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3959
26.6.13 21:27

Ráda bych se zeptala zda máte někdo mutsy transporter. Zajímalo by mne jak je dlouhá sedací část u sporťáku.. jde mi o to, aby mi potom dítko neklouzalo dolů, když bude mít nožky svěšené.. a pasuje na něj sedačka maxi cosi citi?? děkuju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí