Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider@mooch @Anielka To my už Mutsynku vyprali a čeká zabalená na další dítko
Bála jsem se, že boudička, když ji hodně namočím ztratí tvar, ale naopak, Ko¨¨látka se krásně stáhla a ten spodek boudičky krásně drží tvar, nijak neplandá. Kočárek je jako nový ![]()
My tedy ale Mutsynu už dávno nepoužíváme a kočárek obecně. Naposledy jsme jeli v kočárku někdy v zimě
Štěpánek jezdí na odrážedle už běžně několik kilometrů a na odrážedle jezdím s malým já na kole, neb bych mu už pěšky nestačila. Ale teď jsme vytáhli dokonce i kolo a tam tedy s ním zatím chodím pěšky, neb neumí zatím nožní brzdou zastavit
Alwe také na tom už ujede běžně 4 kiláky. To nám ty dítka ale rostou, co?
@Anielka diky… tak ja si zkusim hlidat bazary a uvidime, nevim, zda koupit dvoukocar, nebo to zvladnem od jara jen se skate, bude to vyzva no… @dari74 diky!
@hanakut A jak bude starý až se narodí druhé? Zkusila bych nejdřív skejt, na bazárku seženeš kolem pětistovky a kdyby to nešlo, tak pak koupila dvoukočár.
@dari74 21mesicu rozdil, a narodit se ma zacatkem unora, takze pocitam, ze do jara moc cajdat venku stejne nebudeme, presuny jisti golfky a manduca nebo si pujcim satek… chodi od roku, ale asi to bude trochu mazec no ![]()
Ahoj holky.. prcek už se mi brzo nevleze do korbičky, tak už půjde do sporťáku (zatím pěkně vleže, bude mu asi 5 měsíců) a já bych do něj chtěla pořídit nějakou vložku, aby mu tam bylo útulněji. Mám v oku buď prodlouženou s bočnicemi od Pinkie nebo nějakou od Emitexu. Tak mě napadlo se poptat, jestli tyto nebo klidně nějaké jiné ve sporťáčcích Mutsy máte, jak jste s nimi spokojené, jak pasují atd. atd. atd. víte co myslím ![]()
Předem díky za vaše postřehy ![]()
Mám od pinkie s bočnicemi a super, příště bych šla do ty prodloužený, tak třeba s dalším miminkem ![]()
@kenikim sila jsem si sama, oboustrannou s bocnicema a dlouhou a super… rozhodne doporucuju, zvlast pro mensi ditko, je to prijemnejsi…
Uz jste videli zas novy model Mutsy iGo? zajimavy, jestli ma nafukovacky a je lehkej
http://www.babypark.cz/image.php?…
Ahoj, zdravím příznivkyně Mutsy ![]()
Dneska mi přišel PPLkem nový Urban rider z Malvíka a jsem taková nějaká rozpačitá z něj či co. Nejen, že dorazil v neoriginální krabici, ale po vybalení konstrukce a kol jsem zůstala konsternovaně zírat na škrábance na kolech. Vím, že po nějaké době užívání bych je zrasila stejně, ne-li víc, ale u úplně nového kočárku mně to zaráží, plánovala jsem jako vždy první škrábanec oplakat, ale ne těsně po vybalení z krabice
V Malvíkovi samo neberou telefony, čekám na maila.
A nač se vlastně ptám
Kolečka se mi fakt nelíbí, to si zkusim nějak vykomunikovat, ale jde mi o to, že tenhle kočárek je nějaký absolutně nekoupitelný, nemáte někdo info o tom, že by se přestával vyrábět? Ani na ofiko stránkách mutsy o něm není (krom větičky o tom, že info podá prodávající) nic moc informací. Mám strach, aby se 1. vůbec dal ještě po dvou-třech letech prodat a 2. abych za půl roku vůbec sehnala doplňky na něj.
No, spíš takový povzdech, celou diskusi nedám, ale -100 stran mám ![]()
Jo, ještě ten dotaz, když si koupíte mutsy v e-shopu, dodají vám ho s vyfouklými nebo nafouklými kolečky? Já kupovala kočárů x, ale tenhle je první bez ochranných prvků na konstrukci (takový ty bílý molitany) a nafouklý, ale jako fest nafouklý. Vůbec se mi to celé nepozdává
Jak poznáte kočár, který stál na prodejně od kočáru přímo z továrny? Obávám se, že přesně takhle, že jo
Za vystavený (a podrápaný) kousek bych čekala minimálně slevu, to jsem tak naivní?
Edit: Děkuji za každou odpověď ![]()
@Já_a_Kačí Ano, prestal se vyrabet. (A bohuzel s Malvikem nemam moc dobre zkusenosti.)
EDIT: a se sehnanim doplnku je obcas problem uz ted, ale jdou na nej doplnky z 4r a ten se snad vyrabi dal.
Jinak, ja ho prodavam, je po dceri, ted v nem parkrat jel syn (spis uz ted nosim) s velikaaaaaaaaanskou vybavou - kos, fusak, striska, slunecnik, dve korby, sportak, stupatko, deluxe plastenka, adaptery, prebalovaci taska a urcite sjem jeste neco zapomnela)
Tak kdyby nekdo mel zajem, klidne mi napiste ![]()
Příspěvek upraven 19.08.13 v 14:24
@Anielka
muzes mi prosim poslat vic info? Tenhle pomaze zpatky uz z principu asi ![]()
Prosím o radu, dají se koupit nová přední kola na mutsy transporter?? vím, že zadní nafukovací jsou, ale přední jsem nikde nenašla ![]()