Kočárek Mutsy

• Fotoalbum (591)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5352
12.8.13 20:06

@mooch @Anielka To my už Mutsynku vyprali a čeká zabalená na další dítko :-) Bála jsem se, že boudička, když ji hodně namočím ztratí tvar, ale naopak, Ko¨¨látka se krásně stáhla a ten spodek boudičky krásně drží tvar, nijak neplandá. Kočárek je jako nový :srdce:
My tedy ale Mutsynu už dávno nepoužíváme a kočárek obecně. Naposledy jsme jeli v kočárku někdy v zimě :-) Štěpánek jezdí na odrážedle už běžně několik kilometrů a na odrážedle jezdím s malým já na kole, neb bych mu už pěšky nestačila. Ale teď jsme vytáhli dokonce i kolo a tam tedy s ním zatím chodím pěšky, neb neumí zatím nožní brzdou zastavit :-) Alwe také na tom už ujede běžně 4 kiláky. To nám ty dítka ale rostou, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
12.8.13 21:33

@Anielka diky… tak ja si zkusim hlidat bazary a uvidime, nevim, zda koupit dvoukocar, nebo to zvladnem od jara jen se skate, bude to vyzva no… @dari74 diky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6814
12.8.13 21:37

@hanakut A jak bude starý až se narodí druhé? Zkusila bych nejdřív skejt, na bazárku seženeš kolem pětistovky a kdyby to nešlo, tak pak koupila dvoukočár.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
12.8.13 21:41

@dari74 21mesicu rozdil, a narodit se ma zacatkem unora, takze pocitam, ze do jara moc cajdat venku stejne nebudeme, presuny jisti golfky a manduca nebo si pujcim satek… chodi od roku, ale asi to bude trochu mazec no :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
12.8.13 22:15

@hanakut nebo sehnat duoseat a k tomu vložnou tašku od ABC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2396
14.8.13 14:33

Ahoj holky.. prcek už se mi brzo nevleze do korbičky, tak už půjde do sporťáku (zatím pěkně vleže, bude mu asi 5 měsíců) a já bych do něj chtěla pořídit nějakou vložku, aby mu tam bylo útulněji. Mám v oku buď prodlouženou s bočnicemi od Pinkie nebo nějakou od Emitexu. Tak mě napadlo se poptat, jestli tyto nebo klidně nějaké jiné ve sporťáčcích Mutsy máte, jak jste s nimi spokojené, jak pasují atd. atd. atd. víte co myslím ;-)
Předem díky za vaše postřehy ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
14.8.13 16:55

Mám od pinkie s bočnicemi a super, příště bych šla do ty prodloužený, tak třeba s dalším miminkem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
14.8.13 20:58

Mám z mmb od uzivatelky Darint. Jsou super mám s bočnicemi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
14.8.13 21:55

@kenikim sila jsem si sama, oboustrannou s bocnicema a dlouhou a super… rozhodne doporucuju, zvlast pro mensi ditko, je to prijemnejsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
17.8.13 13:23

Uz jste videli zas novy model Mutsy iGo? zajimavy, jestli ma nafukovacky a je lehkej
 http://www.babypark.cz/image.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
19.8.13 13:30

Ahoj, zdravím příznivkyně Mutsy :)

Dneska mi přišel PPLkem nový Urban rider z Malvíka a jsem taková nějaká rozpačitá z něj či co. Nejen, že dorazil v neoriginální krabici, ale po vybalení konstrukce a kol jsem zůstala konsternovaně zírat na škrábance na kolech. Vím, že po nějaké době užívání bych je zrasila stejně, ne-li víc, ale u úplně nového kočárku mně to zaráží, plánovala jsem jako vždy první škrábanec oplakat, ale ne těsně po vybalení z krabice :think: V Malvíkovi samo neberou telefony, čekám na maila.

A nač se vlastně ptám :) Kolečka se mi fakt nelíbí, to si zkusim nějak vykomunikovat, ale jde mi o to, že tenhle kočárek je nějaký absolutně nekoupitelný, nemáte někdo info o tom, že by se přestával vyrábět? Ani na ofiko stránkách mutsy o něm není (krom větičky o tom, že info podá prodávající) nic moc informací. Mám strach, aby se 1. vůbec dal ještě po dvou-třech letech prodat a 2. abych za půl roku vůbec sehnala doplňky na něj.

No, spíš takový povzdech, celou diskusi nedám, ale -100 stran mám :)

Jo, ještě ten dotaz, když si koupíte mutsy v e-shopu, dodají vám ho s vyfouklými nebo nafouklými kolečky? Já kupovala kočárů x, ale tenhle je první bez ochranných prvků na konstrukci (takový ty bílý molitany) a nafouklý, ale jako fest nafouklý. Vůbec se mi to celé nepozdává :( Jak poznáte kočár, který stál na prodejně od kočáru přímo z továrny? Obávám se, že přesně takhle, že jo :( Za vystavený (a podrápaný) kousek bych čekala minimálně slevu, to jsem tak naivní?

Edit: Děkuji za každou odpověď :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
19.8.13 13:43

@Já_a_Kačí Ano, prestal se vyrabet. (A bohuzel s Malvikem nemam moc dobre zkusenosti.)

EDIT: a se sehnanim doplnku je obcas problem uz ted, ale jdou na nej doplnky z 4r a ten se snad vyrabi dal.

• Citovat
  • Upravit
Any11
19.8.13 13:49

Jinak, ja ho prodavam, je po dceri, ted v nem parkrat jel syn (spis uz ted nosim) s velikaaaaaaaaanskou vybavou - kos, fusak, striska, slunecnik, dve korby, sportak, stupatko, deluxe plastenka, adaptery, prebalovaci taska a urcite sjem jeste neco zapomnela) :-) Tak kdyby nekdo mel zajem, klidne mi napiste :-)

Příspěvek upraven 19.08.13 v 14:24

• Citovat
  • Upravit
662
19.8.13 13:54

@Anielka
muzes mi prosim poslat vic info? Tenhle pomaze zpatky uz z principu asi :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3959
19.8.13 14:33

Prosím o radu, dají se koupit nová přední kola na mutsy transporter?? vím, že zadní nafukovací jsou, ale přední jsem nikde nenašla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí