Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider@kenikim mno… na podzim asi jeste dobry, ale pak das fusak a stejne nebude videt, tak jestli to ma cenu… ja ji tam mam, davala jsem na jaro/leto, at nesedi primo na kocarku, ale sila jsem si sama, protoze se mi nelibila ani jedna
… blba rada co…
Kenikim-ahoj, máme asi stejného prcka, ten náš má kolem 70 cm a váží k 8kg. Do korbičky se mi už vleze tak tak a vůbec se mu tam nelíbí, asi, jak má málo místa. Tak jsem už vytáhla sporťák. Vůbec se mi nelíbí, jak v něm „leží“. Je celý otevřený, přijde mi strašný, navíc se nám teď už asi ani nevleze do auta (měníme auto). Nejradši bych si pořídila něco jiného. Ale chtěla jsem Ti jen říct k těm podložkám, že se rozhoduji mezi tou podložkou prodlouženou od pinkie a mezi vložkou, co šije paní na mimibazaru, také ji dělá jako prodlouženou a přijde mi, že je více naducaná. Má tam teď i takové docela pěkné vzory (sovičky, nebo různé proužky - ty já můžu). A od ní ta podložka vyjde na cca 300,– Kč (což je půlka). Zkusím ji najít a poslat odkaz http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
@dari74 píše:
@Petinaa Přesně od téhle paní jsem si také objednala vložku
tuším že i já mám od ní 2 vložky a spokojenost
@Petinaa @dari74 @mooch téda holky!!! celý pinnkie i emitex se můžou jít zahrabat!! krásný vzory.. a za tu cenu…
Už jsem paní napsala a objednávám, zeptala jsem se jí, jestli mi ušije prodlouženou délku, tak uvidím… díky za tip!!!
@kenikim Ušije určitě, chtěla jsem taky prodlouženou, s bočnicemi a psala, že bez problémů, že rozměry na Mutsy má a za 3dny jsem jí měla doma ![]()
Holky Vy mě zničíte, ty podložky jsou super, taky paní napíšu ![]()
Jojo to je ta pani kterou jsem doporucovala uz nekolikrat
mam od ni dve podlozky a super ![]()
Tak mě už se šije děvčata
… prodloužená pod nožičky není pro paní problém. Tak jsem fakt zvědavá ![]()
@kenikim přihoď pak fotku, já asi počkám až na jaro nebo spíš se k tomu snažím přemluvit ![]()
@Blešík OK! pak vyfotím až přijde ![]()
jééé! a teď koukám, že jsme měly skoro stejná miminka. Můj chlapeček se narodil přesně o 5 měsíců později než tvůj a vážil 4150 g. ![]()
Holky, kdyby se tu nekdo zbavoval kocarku, neprodal by pridavny kos zvlast pripadne…? Praha a okoli… Chtela jsem ho i pres cenu koupit, kdyz cekame druhy (v zime mi ho ukradli
) a ted koukam, ze uz nikde neni skladem, takze slevy z marianne jsou na prd a litr za kos fakt nemuzu dat…
ale zacinam trochu zvazovat vymenu kocarku, kvuli tem dverim, achjo, je mi to lito, ted posledni dva tydny jezdim s mutsynou misto golfek a to je takova POHODA, jede to samo, krasne se ovlada, no musim rict, ze jsem necekala, ze to bude takovej boj… pripadne, mate nekdo zkusenosti s evo nebo tim novym…? co se ovladatelnosti a teziste tyce, je pro mne 4rider fakt to nejlepsi, co mi proslo pod rukama a nerada se s nim budu loucit… pokud nesezenu kosik a skate, tak asi pujde z domu…
@kenikim píše:
OK! pak vyfotím až přijde
jééé! a teď koukám, že jsme měly skoro stejná miminka. Můj chlapeček se narodil přesně o 5 měsíců později než tvůj a vážil 4150 g.
měly jsme pořádný chlapáky
a Jířovi to teda zůstalo, v 5měsících 7,4kg a 68cm a v 9měsících 9,3 a 77cm
Všichni se mě ptaj jestli už chodí, že vypadá jak roční ![]()