Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderHolky díky, kočárek je vypraný. Zatím tedy jen hluboký, sporťák nechám až na léto. Hluboký jsem taky koupila čistý, ale pro můj pocit jsem si ho vyprala
Jen ta boudička u hlubokého mě štve, že není moc napnutá a myslím, že když se bude s kočárkem jezdit, tak se bude sklápět. Vím, že u starého kočárku se boudičky taky časem sklápěla, ale byl tam šroubek, kterým jsem to přitáhla a zase to nějakou dobu vydrželo.
Taky jsem koupila starší mutsy a boudička se mi sklápí a bohužel nejde ňák utáhnout nebo jsem na to nepřišla ![]()
Prosím vás chtěla bych koupit z druhé ruky sportovní nástavbu, ale nevím jak s ní zacházet a jak nasadit. Vím že už je to tady hodně krát psaný, něco jsem nastudovala, ale neměli by jste někdo originální návod? Byla by některá z vás tak hodná a neposlala ze skenovaný návod? Děkuji moc
ani nevím jakým způsobem se dává sedačka do lehu
nikdy jsem sporťák neviděla z blízka abych ho okoukla
@Macinaz Sedačka se nasadí tak jak cokoliv jejiného, má adaptéry a zacvakneš ji do stejného místa jako hlubokou korbu či vejce po nebo proti směru jízdy.
Polohování je čelem k boudě po pravé straně jak je sedačka zasazena do adaptérů, tak je tam takové kolečko a to zmáčkneš a zatlačíš do opětky (je stejné tvarově jako u hluboké korbičky zboku to, co jím povoluješ boudičku). Nazpět do sedu stačí zatáhnout za opěrku k sobě, nemusíš to kolečko mačkat. Bouda je zatahovací bez „čudlíku“, prostě za ni chytneš a dáš jak ji potřebuješ.
Jinak je tam ještě polohování hloubky a délky sedu, to je z boku sedačky někde jak se láme opěrka se sedátkem a potah zachází pod sedačku. Je to pidi kolík jak na troubě, ten přimáčkneš a v přimáčknutí potočíš (jde to trochu ztuha). Sama uvidíš, co to s tou sedačkou udělá a zvolíš si to tak, jak se ti zdá, že to vyhovuje. Popravdě já to nepoužívala, rozdíl byl minimální. To je asi celé. Pak se často mamky ptají na takové dva háky zespod nánožníku sedačky. Ty jsou na to, aby se sedačka složila i s podvozkem (po směru jízdy. Čili když sedačku sadíš po směru jízdy, tyto háky by měly být před spojovací tyčkou mezi oběma stranama podvozku, je to taková ta dvojitá spojnice nad předními koly (popisuji 4rider).
Návod si myslím je zbytečný, na všechno přijdeš sama, jak si to ochytáš v reálu, není to složité. Návod taky nemám, něco bych ti nafotila, ale sport. už mám zabalený u našich a chystáme se opět na hlubokou korbičku ![]()
Ahoj maminy,
mám prosbu i když koukám, že už tady padlo o tomhle kočárku snad všechno, ale než bych to všechno přelouskala:-)
Mám v oku pořád hlubokou korbu Joey s tou plastovou vaničkou, vím že už je to starší model, ale mě se líbí asi uplně nejvíc.
Jakou s ní máte zkušenost?
Dá se ten vnitřek všechen odepnout a vyprat?
Co stříška, nekrabatí a neskládá se časem sama?
Mimčo se nám má narodit v dubnu, tak přemýšlím, jak dlouho se mi tam asi vejde.
Díííky moc za cenné rady ![]()
Nikdo jiný tedy problém se sklápěním stříšky kromě mě a Ulmi nemáte? docela mě to štve, že budu pořád po cestě natahovat boudičku ![]()
@gabahe Ja mam dve (teda ted uz jen jednu) korbu, z toho ta jedna je snad po vice detech a ani u jedne se mi to nedelo. ![]()
Ne že by se celá sklopila, ale prostě není pěkně natažená. S kočárkem ještě nejezdím, jen doma. Mimčo čekáme až v únoru. Holt si budu muset zvyknout.
Mě se teda skoro složí když jdu třeba po kostkách na silnici
a včera jsem potkala jednu maminu a říkala že kvůli tomu si koupila novou korbičku, no nerada bych kupovala taky novou ale jezdím 3 týdny a už mě to pěkně štve..Jinak doma a na hladkým chodníku je to o. k ![]()
Já měla původně kočárek koupený jetý v aukci. Boudička se také sklápěla. Půvopdně tam totiž nebyla taková ta zarážka, která drží boudičku naplno otevřenou, nebo jak to říct. Ten starý jem ještě před narozením dítka prodala a kpupila nový, neb mi na něj přispěla maminka, ktečré se nelíbila tmavá barva původně vybraného modelu, a u nové korbičky se boudička nesplápěla. Bylo tam tlačítko, které,. když se znáčko, tak teprve šla boudička sklopit. To u toho původního modelu nebylo a boudička se sklápela samovolně. Takže ty hodně starší korbičky se prostě zavírají, neb nemají tu zarážku ![]()
Tak to jste mě moc nepotěšila
A jak poznám ty novější korbičky, já mám tu kolekci Team
Nemáte některá zkušenosti s mutsy igo, pár lidí mě zrazovalo ohledně šířky, především sportáku…