Kočárek Mutsy

• Fotoalbum (591)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11408
11.12.13 17:25

@Barusatko pokud ji mas smwrem k sobe, dole je suchac, ktery zapnes ke konstrukci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
11.12.13 17:33

Pokud směrem od sebe, musí ty háky pod sedačkou zapadnout mezi ty tenké tyčky napříč podvozku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
11.12.13 17:36

@Barusatko - nekolikrat to tady holky psaly, kopiruju, co jsem nasla (lze vyhledavat v tematu) od Mafina5 „… pokud máš sportovní sedačku jako nakloněnou rovinu, tak ji nemáš dobře uchycenou (zafixovanou) k podvozku. Po směru musíš mít ty dva háky, co čouhají dole ze sedačky u urbana mezi těmi tenkými tyčkami a u 4Ridera mezi nějakým tím křížovám spojem. Proti směru musíš sedačku přichytit k těm tyčkám suchým zipem, který je dole uvnitř střední části sedačky. Koukni do návodu.“
Jinak pokud ho mas k sobe, tak ten popruh se suchacem my meli ukryty za operkou. Pod drukama. jestli nemas navod, napis mi do zprav, poslu Ti ho. Mailove adresy se nesmi uvadet do diskuze. Nicmene ten navod neni zadny zazrak, ja si to hodne nakoukala na fotkach v albu.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
11.12.13 19:27

Holky moc děkuji - jste zlaté.. hned zítra to prolezu a pokusím se to upravit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
12.12.13 12:22

Kde je chyba? u hlubokého lůžka se mi krásně vešel do velkého nákupního koše nákup a při sportovní verzi tam věci rvu přes ty háky a skoro tam nic nedám :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
12.12.13 12:35

Mutsyk - predpokladam, ze ho mas smerem k sobe. S tim se neda nic moc delat, je hur pristupnejsi. Az bude po smeru, bude to lepsi. I tak vzdy kos sundam, naplnim a pak nasadim. Spis mi vadi, ze kdyz mam kos opravdu plny, vadi aretaci, kterou mi vzdy aktivuje a zaaretuje kocar. Ale uz jsem si zvykla, vice cpat dozadu kose.:-)
Nebo ma nekdo nejakou jinou vychytavku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
12.12.13 13:10

Mě plný koš aretaci nespouštěl.
Jo mě ta špatná přístupnost koše proti směru vadila, tak jsem ho dočasně dala dolů a brala jen opravdu na nákupy. aq to jsem ho sundala, nakoupuila a plný pověsila. To období, kdy jezdíš proti směru je docela krátké (u nás asi tak dva měsíce). Po směru je košík přístupný úplně dokonale. Lépe než pod korbou. Ale některé holky tu koš vozily i proti směru a lezli do něj tak, že nedzvedly podnožku, což je ale asi praktikovatelné jen v létě, kdy tam nemáš fusak nebo nánožník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
12.12.13 13:16

Nejlip je pristupny s autosedackou.. tj fakt super :-)

Ja treba proti smeru vozila snad do roka a pul. :nevim: Taky mne to stvalo a nevozila jsem ho.

• Citovat
  • Upravit
648
12.12.13 13:20

No my jezdíme právě jednou tak a jednou tak ale ten koš mi taky vadí když není přístupný - používám ho opravdu minimálně :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
12.12.13 13:59

Tak to nevymysleli moc šikovně já mám problém košik s nákupem znovu umístit do háčků. už jsem měla i myšlenku že ty háky ze spodu uříznu, ale vyčetla jsem tu že jsou tam pro skládání. jinak boudička u sporťáku když dítko sedí je krátká tak dávám kšilt-sluneční clonu od Emitex i v zimě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
12.12.13 14:07

@mutsyk Haky jsou tam urcite potreba…

• Citovat
  • Upravit
648
12.12.13 14:08

No mi teda ten košík ještě vadí, když ho navalím nákupem tak se mi u toho UR zacvakává sama aretace tech kol.. taky na houby..

• nechala jsem ho teď pošít zimní výbavou tak máme stříšku a okolo chlupatinku jsem nadšená :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
12.12.13 14:13

Ukaž stříšku s chlupatinkou, to si nějak nedovedu představit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
12.12.13 14:19

Kráska s chlupatinkou :-)

Kráska s chlupatinkou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
12.12.13 14:20