Kočárek Mutsy

• Fotoalbum (591)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5277
13.12.13 16:36

Holky zdravím. CHtěla bych poprosit o radu…chtěla bych si na druhé dítě pořídit Mutsy Urban rider, máte ho některá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
13.12.13 16:43

@Libza Jasně, minimálně polovina všech, co sem chodí. Tipla bych, že větší polovina :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
13.12.13 17:49

Určitě ho tady všichni doporučí :-) je to dokonalost sama :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
13.12.13 18:06

Holky moc díky…a prosím vás, jak ‚funguje‘ podvozek? Má ta přední kola napevno, nebo jsou otočná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
13.12.13 18:10

@mooch @Barusatko Hrozně se mi líbí, moc bych ho chtěla..nemám ale kde si ho prohlédnout, chci si ho koupit z bazárku, tak vásy tady zatím vyzpovídám…co korbička, je prostorná? Jakou si mám pořídit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
13.12.13 19:37

No nám korbička stačila tak 3/4 roku a pak jsme šli už do sporťáku, ale je to podle velikosti miminka samozřejmě.. kouknout na něj můžeš asi jen v Brně nebo v Praze v Baby parku.. nevím teda jestli to nerozšířili i jinam za tu dobu co ho máme my ale já jsem si pro něj jela do Brna a tam jsem ho i zkoukla. Přední kolečka jsou napevno pohybuje se jen ta druhá náprava.. dívala ses na nějaké video?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
13.12.13 20:46

Ja teda uplne chvalit nebudu. Jako teren zvladne, ale na mesto zbytecne tezky. V terenu se nalozeny spatne nadzvedava, protoze je vic vahy prave na prednich kolech, to mi docela vadi.. ted ho mam u nasich, abych netahala kocar s sebou.. za me je ted jednicka quinny buzz, co jsem se odvazila vyzkouset. teren dava az prekvapive dobre :-)
Jinak korba je stejne velka jako treba Jane, 73cm. Nam ted ve 4m tak tak..
Sportak se mi moc nelibi, nic extra, ale poslouzi..plus je sezeni proti smeru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
13.12.13 21:22

No my právě jsme na vesnici, je tu dost špatný cestování s kočárkem, do města mám britax römer sporťák po prvním dítěti s korbou sleeper, takže pro malé mimi do města povoz máme :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
13.12.13 21:29

Jo holky tak mě napadá nemáte někdo doma Mutsy Evo? Potřebovala bych k tomu nějaké info :-) díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
13.12.13 21:29

@Barusatko TEď jsem si nějaké video pustila, vypadá to zajímavě :think: Jak se ten podvozek řídí? Takový kočárek jsem ještě neviděla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
13.12.13 21:32

Je to vyloženě o zvyku.. ze začátku první jednu dvě procházky trochu bojuješ ale pak to jde i jednou rukou.. já mám hrozně ráda když s tím jezdím (to řízení :-) ) ale hůř se s tím couvá.. ale to je taky o zvyku.. já moc necouvám.. jediné co je blbé najíždění na patník ze zatáčky.. jestli víš co myslím.. jako že je ta náprava vychýlená a potřebuješ na patník.. když je kočár naložený jde to hůř.. ale taky jsem si zvykla a už to moc neřeším :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
13.12.13 21:38

Zvyknout se dá na všechno, ne :palec: Hlavně je moc hezký, tak je rozhodnuto :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
13.12.13 21:41

No mi taky v rozhodování pomohla hodně tato diskuze a holky tady.. a opravdu bych neměnila.. kdybych měla mít změnu tak zase mutsy jen bych zkusila jiný podvozek.. ale rozhodně značka je to kvalitní :-) jen ten origo nánožník na sporťáku je na prd.. je lepší objednat si uni.. je to míň peněz a hlavně míň nervů při nasazování :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
13.12.13 22:30

@Barusatko A jakou máš korbičku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
14.12.13 09:50

Tak přesně názve si už nevzpomenu :-D máme to už zabalené ale je to kolekce 2012 - taková hnědo-zlatavá barva. (Byla to teda ta větší varianta, ještě pak byly ty co měly to dno plastové a ty byly myslím že kratší podle toho co tady jiné mamky píšou)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí