Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderHolky zdravím. CHtěla bych poprosit o radu…chtěla bych si na druhé dítě pořídit Mutsy Urban rider, máte ho některá?
@Libza Jasně, minimálně polovina všech, co sem chodí. Tipla bych, že větší polovina ![]()
Holky moc díky…a prosím vás, jak ‚funguje‘ podvozek? Má ta přední kola napevno, nebo jsou otočná?
@mooch @Barusatko Hrozně se mi líbí, moc bych ho chtěla..nemám ale kde si ho prohlédnout, chci si ho koupit z bazárku, tak vásy tady zatím vyzpovídám…co korbička, je prostorná? Jakou si mám pořídit?
No nám korbička stačila tak 3/4 roku a pak jsme šli už do sporťáku, ale je to podle velikosti miminka samozřejmě.. kouknout na něj můžeš asi jen v Brně nebo v Praze v Baby parku.. nevím teda jestli to nerozšířili i jinam za tu dobu co ho máme my ale já jsem si pro něj jela do Brna a tam jsem ho i zkoukla. Přední kolečka jsou napevno pohybuje se jen ta druhá náprava.. dívala ses na nějaké video?
Ja teda uplne chvalit nebudu. Jako teren zvladne, ale na mesto zbytecne tezky. V terenu se nalozeny spatne nadzvedava, protoze je vic vahy prave na prednich kolech, to mi docela vadi.. ted ho mam u nasich, abych netahala kocar s sebou.. za me je ted jednicka quinny buzz, co jsem se odvazila vyzkouset. teren dava az prekvapive dobre ![]()
Jinak korba je stejne velka jako treba Jane, 73cm. Nam ted ve 4m tak tak..
Sportak se mi moc nelibi, nic extra, ale poslouzi..plus je sezeni proti smeru.
No my právě jsme na vesnici, je tu dost špatný cestování s kočárkem, do města mám britax römer sporťák po prvním dítěti s korbou sleeper, takže pro malé mimi do města povoz máme ![]()
Jo holky tak mě napadá nemáte někdo doma Mutsy Evo? Potřebovala bych k tomu nějaké info
díky
@Barusatko TEď jsem si nějaké video pustila, vypadá to zajímavě
Jak se ten podvozek řídí? Takový kočárek jsem ještě neviděla ![]()
Je to vyloženě o zvyku.. ze začátku první jednu dvě procházky trochu bojuješ ale pak to jde i jednou rukou.. já mám hrozně ráda když s tím jezdím (to řízení
) ale hůř se s tím couvá.. ale to je taky o zvyku.. já moc necouvám.. jediné co je blbé najíždění na patník ze zatáčky.. jestli víš co myslím.. jako že je ta náprava vychýlená a potřebuješ na patník.. když je kočár naložený jde to hůř.. ale taky jsem si zvykla a už to moc neřeším ![]()
Zvyknout se dá na všechno, ne
Hlavně je moc hezký, tak je rozhodnuto ![]()
No mi taky v rozhodování pomohla hodně tato diskuze a holky tady.. a opravdu bych neměnila.. kdybych měla mít změnu tak zase mutsy jen bych zkusila jiný podvozek.. ale rozhodně značka je to kvalitní
jen ten origo nánožník na sporťáku je na prd.. je lepší objednat si uni.. je to míň peněz a hlavně míň nervů při nasazování ![]()
Tak přesně názve si už nevzpomenu
máme to už zabalené ale je to kolekce 2012 - taková hnědo-zlatavá barva. (Byla to teda ta větší varianta, ještě pak byly ty co měly to dno plastové a ty byly myslím že kratší podle toho co tady jiné mamky píšou)