Kočárek Mutsy

• Fotoalbum (591)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6814
19.12.13 13:54

@xreni Aha,to mě nenapadlo, díky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
19.12.13 13:57

HOLKY KOUPÍM TENTO KOČÁREK

:kytka: :kytka: :kytka: prosím nabídněte, korbičku už budu mít od jedné paní, tak sháním sport. nástavbu s nánožníkem barva active de luxe champagne s podvozkem 4 rider s naf.koly a kož. rukojetí, a adaptéry na auto.maxi kosi.

Příspěvek upraven 26.12.13 v 16:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
24.12.13 10:44

Ahoj všem, koupím nánožník na MUTSY RIDER barva active coffee. Bohužel mám od října objednán v obchodě, ale dodavatel MUTSY s nimi nekomunikuje a není k dispozici. Nevíte o někom, kdo prodává?

Díky za info.

Přeji příjemné prožití Vánoc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
25.12.13 08:26

pro holky

Holky prosím o radu, jaký je rozdíl mezi podvozkem urban rider a 4 rider? jde mi hlavně o to, aby byl lehký a dobře se s ním jezdilo/nemám ráda když ten kočár jezdí zleva doprava/tomu se dá u všech podvozků zabránit zaaretováním kol, nebo ne? mám nabídku od paní ZdenkaKV, a má podvozek urban rider. děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
25.12.13 20:28

@siamka7 urbana mas na te leve fotce, 4ridera na prave. Rozdil velky. Urban ma zataceci zadni napravu, 4rider predni kola. Pokud nemas zmaknutou ani teorii, tak opravdu vrele doporucuju oba predem vyzkouset.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
26.12.13 08:10
@mooch píše:
@siamka7 urbana mas na te leve fotce, 4ridera na prave. Rozdil velky. Urban ma zataceci zadni napravu, 4rider predni kola. Pokud nemas zmaknutou ani teorii, tak opravdu vrele doporucuju oba predem vyzkouset.

díky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
28.12.13 09:23

podložka

Ahojky, mám dotaz vím že bych to tu někde našla ale je to ho tu fakt dost…Chci do sporťáku ňákou podložku pinke nebo něco podobného máte zkušenost..nebo vim že je někdo i šil na mimi bazaru ale nemužu najít odkaz.
Jinak za mě mutsy urban super kočárek, ale měli jsme starší a kolekce ňáká 2011 a padá mi stříška u hluboký korbičky takže bacha na to.
Děkuji za odpověď Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
28.12.13 10:11
@Ulmi píše:
Ahojky, mám dotaz vím že bych to tu někde našla ale je to ho tu fakt dost…Chci do sporťáku ňákou podložku pinke nebo něco podobného máte zkušenost..nebo vim že je někdo i šil na mimi bazaru ale nemužu najít odkaz.
Jinak za mě mutsy urban super kočárek, ale měli jsme starší a kolekce ňáká 2011 a padá mi stříška u hluboký korbičky takže bacha na to.
Děkuji za odpověď Lucka

Já si pořídila podložku na mimibazaru - http://www.mimibazar.cz/bazar.php?… Velká spokojenost. Skvěle ušitá, velký výběr vzorů a rychlé dodání. Doporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
28.12.13 10:37

Děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2121
30.12.13 22:17

Zdravím omlouvám se že Vám sem tak lezu do zaběhnuté diskuse jen se chci zeptat jestli by mi někdo mohl napsat rozměry sportovní sedačky mutsy myslím šířku a zádovou opěrku délku, máme doma perego gt3 je fajn ale na mě těžkej tak tak nějak začínám uvažovat že bych ho vyměnila za mutsy 4 rider, ale zajímalo by mě do kolika let se Vám tam děti v poho vejdou do té sportovní nástavby? Maláuž je na kočár velká ale někdy se ještě sveze :oops: no a samo že by byl spíš na druhé dítko do budoucna díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2121
31.12.13 11:56

Fakt tady nikdo neví jak je to s velikostí sportovní nástavby?:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
31.12.13 12:02
@rybkabezvody píše:
Tasta

jsou to rozměry cca :wink: :-D

šířka sedáku 31-32cm
délka sedáku 42-43cm –) k ohybu kolen 26-27cm
délka opěrky 46-47cm

jinak osobní zkušenost s dvouleťákem zatím nemám, ale dcera má v 10 měsících 10 kilo, takže zimu prostě budu muset dát :lol: :mavam:

Staci si to najit v diskuzi… treba v tomhle prispevku.

• Citovat
  • Upravit
2121
31.12.13 12:18

Děkuji pravda celou diskusi jsem nečetla, těch příspěvků je:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
31.12.13 12:32
@Renitko píše:
Děkuji pravda celou diskusi jsem nečetla, těch příspěvků je:))

No ja jsem to neprocitala, proste jsem si to dala do vyhledavani. :-)

• Citovat
  • Upravit
Any11
31.12.13 12:33

@Renitko Jinak z me zkusenosti dvouletacka se tam vesla jeste s fusakem, ale byla tam narvana, ted jsou ji tri a neco a myslim, ze bych ji tam uz nenarvala. (Kvuli strisce.)

Opravdu velke kocarky jsou baby jogger, tak mrkni na ne.. ja ho mam doma (mutsyho mam u rodicu) a do nej se mi starsi v pohode jeste vejde.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4