Kočárek Mutsy

• Fotoalbum (591)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13903
8.1.14 16:34

@Coromikeso kdyz moje 3letacka remca, tak si stoupne na to stribrny stupatko za kocarkem a chytne se korby. NA popovezeni to staci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
8.1.14 16:46

POkud máš ty tyčky stříbrné a na nich od vysouvání černé pruhy, tak to není sedřená ta stříbrná barva ale naopak napatlanej nějakej černej maz na těch stříbrných tyčkách. Jdou umýt nějaiým šetrným odmašťovadlem, nebo dokonce sežmolkovat prstem. Pokud máš tyčky nějaké barvené (černé nebo hnědé) tak nevím :nevim: Na živo jsem ty barevné podvozky neviděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
domca1221
8.1.14 16:49

@mooch moc děkuji, snad už se rozhodnu :) ještě zvažuji slidera, tak uvidíme

• Citovat
  • Upravit
5352
8.1.14 16:53

U toho Slidera dřív dost šisovaly ty látky, ale možná, že už teď používají kvalitnější, ale když jsem je viděla, tak vždy vypadaly dost „jetě“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
8.1.14 16:57
@Mafina5 píše:
POkud máš ty tyčky stříbrné a na nich od vysouvání černé pruhy, tak to není sedřená ta stříbrná barva ale naopak napatlanej nějakej černej maz na těch stříbrných tyčkách. Jdou umýt nějaiým šetrným odmašťovadlem, nebo dokonce sežmolkovat prstem. Pokud máš tyčky nějaké barvené (černé nebo hnědé) tak nevím :nevim: Na živo jsem ty barevné podvozky neviděla.
:think: aha, jdu se podívat :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
domca1221
8.1.14 17:02

@Mafina5 děkuji za info, já potřebuji kočár, který bude denně sjíždět schody, ale zase nepotřebuji do těžkého terénu, tudíž se mi nechce do urban rider, ty ostatní zase nemají nafukovací kolečka, tak já už z toho mam hlavu fakt jak pátrací balón :)

• Citovat
  • Upravit
11408
8.1.14 17:08

@domca1221 ja sjozdim schody i s penovymi na concordu a neni problem, zrovna k tomu nafukovackynafukovacky nepotrebujes, ale 4ridera delaji i s nafukovacima

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
8.1.14 17:09

@Mafina5 tak jsem se byla kouknout a vzala žínku s jarem :potlesk: a šla to zkusit umýt :mrgreen: mám podvozek z druhé ruky, víš 4 rider light, má stříbrné tyčky. skoro to šlo umýt všechno, trochu to podřené je, ale spíš do šedostříbrna, ale vypadá to o 80% líp ted. díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
8.1.14 17:10
@domca1221 píše:
@Mafina5 děkuji za info, já potřebuji kočár, který bude denně sjíždět schody, ale zase nepotřebuji do těžkého terénu, tudíž se mi nechce do urban rider, ty ostatní zase nemají nafukovací kolečka, tak já už z toho mam hlavu fakt jak pátrací balón :)

taky jsem v tom plavala, ale už vím co chci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5956
8.1.14 22:11

Ahoj holky.mam dotaz. nevite za kolik se da jeste prodat urban easy rider z r.2008.hluboka korba a sportak. adaptery na maxj cosi. plastenka, taska k tomu? V sobotu se ma dojit mrknout pani.chce tkna dedinu na dojeti.je po dvou deckach ale v dobrem stavu. netusim kolik si mam rict?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6814
8.1.14 22:20

@alvapinka Já bych řekla, tak za 2500kč :nevim: Nebo bych se jí zeptala kolik by si tak představovala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
8.1.14 22:21
@mooch píše:
@Coromikeso kdyz moje 3letacka remca, tak si stoupne na to stribrny stupatko za kocarkem a chytne se korby. NA popovezeni to staci.

Mooch myslíš tu plosinku u předních koleček? Nevím co přesně mas na mysli… Skejtik se nám zatím moc neosvědčil :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5956
8.1.14 22:27
@dari74 píše:
@alvapinka Já bych řekla, tak za 2500kč :nevim: Nebo bych se jí zeptala kolik by si tak představovala :think:

Diky za nazor.taky bych to taky nejak videla. hezky večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
8.1.14 23:00

@alvapinka ja za takovy chtela 3t a neprodala jsem.ted ho mam u nasich na dojeti pro malou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
8.1.14 23:12
@Coromikeso píše:
Mooch myslíš tu plosinku u předních koleček? Nevím co přesně mas na mysli… Skejtik se nám zatím moc neosvědčil :(

jo jo, presne tu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4