Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider@Coromikeso kdyz moje 3letacka remca, tak si stoupne na to stribrny stupatko za kocarkem a chytne se korby. NA popovezeni to staci.
POkud máš ty tyčky stříbrné a na nich od vysouvání černé pruhy, tak to není sedřená ta stříbrná barva ale naopak napatlanej nějakej černej maz na těch stříbrných tyčkách. Jdou umýt nějaiým šetrným odmašťovadlem, nebo dokonce sežmolkovat prstem. Pokud máš tyčky nějaké barvené (černé nebo hnědé) tak nevím
Na živo jsem ty barevné podvozky neviděla.
@mooch moc děkuji, snad už se rozhodnu
ještě zvažuji slidera, tak uvidíme
U toho Slidera dřív dost šisovaly ty látky, ale možná, že už teď používají kvalitnější, ale když jsem je viděla, tak vždy vypadaly dost „jetě“.
@Mafina5 píše:
POkud máš ty tyčky stříbrné a na nich od vysouvání černé pruhy, tak to není sedřená ta stříbrná barva ale naopak napatlanej nějakej černej maz na těch stříbrných tyčkách. Jdou umýt nějaiým šetrným odmašťovadlem, nebo dokonce sežmolkovat prstem. Pokud máš tyčky nějaké barvené (černé nebo hnědé) tak nevímNa živo jsem ty barevné podvozky neviděla.
@Mafina5 děkuji za info, já potřebuji kočár, který bude denně sjíždět schody, ale zase nepotřebuji do těžkého terénu, tudíž se mi nechce do urban rider, ty ostatní zase nemají nafukovací kolečka, tak já už z toho mam hlavu fakt jak pátrací balón ![]()
@domca1221 ja sjozdim schody i s penovymi na concordu a neni problem, zrovna k tomu nafukovackynafukovacky nepotrebujes, ale 4ridera delaji i s nafukovacima
@Mafina5 tak jsem se byla kouknout a vzala žínku s jarem
a šla to zkusit umýt
mám podvozek z druhé ruky, víš 4 rider light, má stříbrné tyčky. skoro to šlo umýt všechno, trochu to podřené je, ale spíš do šedostříbrna, ale vypadá to o 80% líp ted. díky ![]()
@domca1221 píše:
@Mafina5 děkuji za info, já potřebuji kočár, který bude denně sjíždět schody, ale zase nepotřebuji do těžkého terénu, tudíž se mi nechce do urban rider, ty ostatní zase nemají nafukovací kolečka, tak já už z toho mam hlavu fakt jak pátrací balón
taky jsem v tom plavala, ale už vím co chci ![]()
Ahoj holky.mam dotaz. nevite za kolik se da jeste prodat urban easy rider z r.2008.hluboka korba a sportak. adaptery na maxj cosi. plastenka, taska k tomu? V sobotu se ma dojit mrknout pani.chce tkna dedinu na dojeti.je po dvou deckach ale v dobrem stavu. netusim kolik si mam rict?
@alvapinka Já bych řekla, tak za 2500kč
Nebo bych se jí zeptala kolik by si tak představovala ![]()
@mooch píše:
@Coromikeso kdyz moje 3letacka remca, tak si stoupne na to stribrny stupatko za kocarkem a chytne se korby. NA popovezeni to staci.
Mooch myslíš tu plosinku u předních koleček? Nevím co přesně mas na mysli… Skejtik se nám zatím moc neosvědčil ![]()
@dari74 píše:
@alvapinka Já bych řekla, tak za 2500kčNebo bych se jí zeptala kolik by si tak představovala
Diky za nazor.taky bych to taky nejak videla. hezky večer
@alvapinka ja za takovy chtela 3t a neprodala jsem.ted ho mam u nasich na dojeti pro malou
@Coromikeso píše:
Mooch myslíš tu plosinku u předních koleček? Nevím co přesně mas na mysli… Skejtik se nám zatím moc neosvědčil
jo jo, presne tu