Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider@Renitko Já to taky vidím, že ještě snad odjezdíme příští zimu, to jí budou necelé 2 roky a pak už se nevleze. Určitě jsou prostornější kočárky než Mutsy.
@Renitko píše:
Zdravím omlouvám se že Vám sem tak lezu do zaběhnuté diskuse jen se chci zeptat jestli by mi někdo mohl napsat rozměry sportovní sedačky mutsy myslím šířku a zádovou opěrku délku, máme doma perego gt3 je fajn ale na mě těžkej tak tak nějak začínám uvažovat že bych ho vyměnila za mutsy 4 rider, ale zajímalo by mě do kolika let se Vám tam děti v poho vejdou do té sportovní nástavby? Maláuž je na kočár velká ale někdy se ještě svezeno a samo že by byl spíš na druhé dítko do budoucna díky
Mně se vejde 3leťačka (3 roky a 3 měsíce) - ve fusaku teda nejezdí, ale možná by se vešla i do něj
Holky mám dotaz, dá se nastříkat barvou ten vysunovací vehikl
myslím ty tyčky jak se vysunují tak zevnitř ta barva je poškrábaná. a můžu oprat ten košík vespod co je v pračce? díky ![]()
Děvčata, technický dotaz bych měla :
Vy co máte 4rider - kde takhle v zimě a nečasu vozíte tašku, pokud ji berete sebou? Já ji vždycky vozila dole v košíku, ale teď je akorát tak zaflákaná, špinavá,… no děs :/
Máte radu, zkušenost nebo tip, kam ji takhle v tomto počasí dáváte?
Díky za postřehy… ![]()
@kenikim na rukojet?
existuji takove haky od JJCole co neklouzou http://www.maxikovy-hracky.cz/…rku-graphite
@siamka7 Já taky na rukojeťi. Pořád v ní něco lovím a kdybych se měla ohýbat pod kočárek tak mě trefí šlak ![]()
Já vozila tašku také na rukojeti a používala háky JJ Cole na jinou, než origo tašku. Ta je podle mě umístěna na madlo v blbém místě a proto jsem si ji nekoupila.
Dík za reakce holky… já mám tu origoš přebalovací. Jsem s ní spokojená, ale teď jaksi nevím kam s ní. Když jsem vozila hlubokou korbičku, tak byla dole v košíku perfektně přístupná a nebo jsem ji vždycky připla na to stupátko pro nožičky (vzadu těmi pásky - stejně nevím, na co tam přesně jsou?). Ale teďka s tím sporťákem jak má nižší těžiště, tak furt nevím kam s ní,…na madlo mi jaksi vůbec nepasuje - vozím prcka ještě proti směru jízdy - a prostě mi tam strašně zavazí… tak jsem byla zvědavá, jestli se dá šupnout někam jinam ![]()
@kenikim Ja ji vozila na tom stupatku, dokud prcek nebyl po smeru.. (jeste u starych typu sla pripnout zezadu na zadovou operku.
Jo takové čudly na zadní straně tašky, které zapadnou do drážek, byly k tomu, aby se taška dala připnout na zádovou opěrku sporťáku v případě, když ji vezete bez boudičky - takové letní řešení.
Ahoj maminky,
rada bych poprosila o radu - mam Mutsy 4Rider a nove miminko
Starsimu synovi (2,5 roku) jsme poridili original stupatko ke kocarku, ale nejsem s tim vůbec spokojena - porad o to zakopavam, syn nemá jak tam poradne stat a ceho se drzet (vadi mu ta hluboka korba, mozna se sportakem to bude lepsi), madlo mam na max a stejne ho ma syn tak divne za hlavou, když ho nepotrebujeme, musim ho sundávat, nejde nejak sklopit, atd… no zkratka a dobře - chtěla bych poridit to pridavne sedatko - nasla jsem BuggyPod a ten pry na Mutsy nejde dat
Cetla jsem tady i starsi příspěvky z roku 2010, ale ty odkazy uz nefunguji… Nemate nektera zkušenost jake sedatko k tomuto kocarku poridit? Nechce se mi prodávat kocar a shanet novy na par mesicu, pak si myslim, ze uz starsi syn po 3. roce bude tapat uplne sam…
Moc diky za rady a hezky den:)
Ahoj holky, ráda bych se zeptala, zda jdou kočárky mutsy poskládat, tak jak potřebuji, myslím např. že koupím Mutsy Evo, ale ještě k tomu i podvozek Urban rider - bude mi sedět korba z Eva? díky moc
@domca1221 evo neni kompatibilni, ale stejne korbicky jsou na riderech (urban, 4, 3, free-rider)
Holky mám dotaz, dá se nastříkat barvou ten vysunovací vehikl
myslím ty tyčky jak se vysunují tak zevnitř ta barva je poškrábaná. ![]()