Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderTušila jsem, že to nebude můj šálek kávy
Mě vadí i chlupatina na kapuci od bundy ![]()
Já jsem z toho úplně hotová
vůbec to nepouští chlupy takže je to super.. ale jezdíme stejně převážně se sklopenou protože malá se musí dívat všude okolo ![]()
Chlupatina super, hodně nad ní přemýšlím, kde sis to nechala šít?
@Blešík u jedné na fb ale je tam dlouhá čekací doba ale jestli chceš pošlu ti na ty stránky odkaz do sz
nevím jestli se to může tady dávat veřejně
Tak to nic, dlouho se mi čekat nechce, koukala jsem, že to šijou i holky na mimibazaru. Ale děkuji ![]()
Jj to jsem taky slyšela že tam šijou ale osobní zkušenost nemám tak nemůžu soudit ![]()
@Blešík ahoj, můžu poprosit o odkaz na někoho, kdo kožešinku na mmb šije??? hledám hledám a stále na nikoho nemůžu narazit..??? ![]()
Děkuji.. já jsem opravdu moc spokojená a hlavně teda KAŽDÝ SE OTÁČÍ
![]()
@Barusatko já o tom sním už dlouho, akorát fakt jsem ještě nenarazila, kde to sehnat… Jinak už bysme byli „chlupatí“ dávno ![]()
No já jak jsem to viděla tak jsem neváhala.. akorát škoda, že tam došlo k problému a čekačka se opravdu nemile protáhla tak jsem byla nadšená ale tak už to mám doma tak jsem v klidu
ještě k tomu máme madlo v barvě ale to mi ještě kamarád nedovezl tak je to jen taková provozní fotka
kdybys nesehnala tak po novém roce se prý má snad u paní změnit systém a šití bude rychlejší.. ale jestli to tak opravdu bude to nevím ![]()
@kenikim dělá to třeba Natydom, třeba tady i když to už je trochu přehnaný, stačil by mi ten kožich kolem boudy
Můžu se zeptat, přišel mi v týdnu sporťák mutsy urban rider a hýbe se mi jakoby boudička. Je to normální? I když zajistím ty packy na bocích, tak se hýbe dopředu a dozadu jako celá. Nemám tam něco špatně?