Kočárek Mutsy

• Fotoalbum (591)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11081
4.11.13 19:58

@Denaya, zavolej do Libfinu (www.libfin.cz), je to oficiální servis pro Mutsy kočárky. Vymění ti madlo, stojí to cca 1500 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
4.11.13 21:05

@anecak Díky moc, zkusím to. Tiše jsem doufala, že bude levnější řešení… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11081
4.11.13 22:25

@Denaya, nám to madlo měnili loni a ta cena byla i s prací. Ale nám se to madlo zaseklo celé (prasklo tam nějaké to vnitřní lanko), třeba to u vás bude jenom nějaká prkotina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
5.11.13 15:34

Volala jsem do Libfin ohledně rozbitého tlačítka na madle. Pokud by se vám stalo to samé, tak se nejspíše jen vymění pružinka pod tlačítkem a stojí to cca 100 Kč. Možná se bude někomu hodit, že od prvního prosince prý budou mít pobočku také na Černém mostě v Praze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
5.11.13 16:24

Zdravím,
už se vam někomu stalo, že vam praskla preska na sportaku? Nám včera a dost me to štve, bude se muset vyměnit nejspíše celý boční popruh, protože preska je tam vsita. Je ještě v záruce, tak snad to proběhne zadarmo, ale kočár je ted nebezpecny pro maleho a jistě to bude trvat. Na to, jak je kočárek drahý, je na nem porad neco, jak tady čtu…
Tak parada, z Babyparku odepsali, at ho privezem a reklamace na 30 dni, takze pojedeme kvuli debilni presce 100 km tam, 100 km zpet a za 30 dni to stejne. Uz me cele Mutsy pekne s… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
10.11.13 09:35

Maminky, používáte jiný nánožník na mutsy než originál? mohli byste mi poradit jaký? mám mutsy urban rider, děkuji :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
11.11.13 09:13

@Evulin Emitex. Ale použila jsem ho asi tak 2×. Nějak není potřeba :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5956
11.11.13 11:17

Ahoj holky, jdu si pro radu :-) praskl mi popruh u sporťáku na mutsy urban rider. už jsme to jednou měnili, ted to prasklo podruhé. kočár chci výhledově prodat, tak to chci dát do pořádku. nevíte kde ho sehnat?? taky na libfin?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
12.11.13 17:31

Urcite zavolejte do Libfinu, je s nimi vyborna komunikace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
12.11.13 22:08

Holky mám prosbu, nemohla by jste mi některá nafotit konstrukci s košíkem? Nechala jsem si ušít nový a ten starý jsem poslala paní, která mi ho bude šít a pak mě napadlo, že by mi ho mohla ušít malinko vyšší, ale ona by potřebovala vidět, jak je tam koš přidělanej, aby tam pak ten nový košík pasoval. Předem moc a moc děkuji a kdyby jste mi poslaly fotky na mail, byla bych moc ráda.
gabahe@seznam.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.11.13 21:47

Holky, mám dotaz, na sportovní nástavbě mi upadly dva cvoky. Celé se to nějak ulomilo, jde to nějak opravit??? :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.12.13 19:53
@Denaya píše:
olky. Chtěla bych vás poprosit o radu. Mám Mutsy 4 Rider a jedné procházce se mi rozbilo tlačítko na rukojeti. Je teď vlastně pořád zamáčknuté, takže rukojeť vyjíždí a nejde stabilně nastavit výška. Je to docela nepříjemné. Ani složení podvozku tlačítko nevymáčklo. Nestalo se to také někomu? Myslíte, že to nějak půjde opravit? Kolik vůbec opravy kočárků stojí? Ani nevím, na koho se s tím obrátit, mám ho z druhé ruky. Nebo bych to mohla nějak udělat sama? Jinak jsem s ním naprosto spokojená, ale takhle s ním nedá jezdit. Děkuju.

Ahoj. Taky se mi to stalo. Manžel si s tím chvíli hrál, tak se mu to pak podařilo vydělat, trochu to promazal, znovu nasadil a vše funguje bezvadně.

• Citovat
  • Upravit
5956
5.12.13 09:27

Nam kvuli tomu menili cely podvozek.mas to jeste v zaruce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
6.12.13 16:56

Ahojky holky můžu se zeptat jste spokojené s kočárky mutsy 4 rider? mám v plánu koupit nový podvozek a korbičku z druhé ruky. Moc se mi líbí. Ještě se zeptám neprodáváte někdo ten nákupní košík?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6814
6.12.13 18:10

@Fruiko Já s ním jezdím, je dobrý do města, ale do terénu je pro mě málo odpružený a sekají se ty otočná kola, mám ještě podvozek UR a střídám je podle potřeby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí