Kočárek Mutsy

• Fotoalbum (591)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10959
30.1.14 09:36
@malabrusinka píše:
Ahojte holky, snad nebudu moc otravná, ale…čekám miminko v červnu a strašně se mi líbí Mutsy kočárky. Ale potřebujeme do terénu…mohly byste prosím poradit? Budu Vám moc vděčná :)

jo, jo, ale urban :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.1.14 10:24

A jak je prosím hluboká korbíčka velká? jestli ji máte :) my budem červnoví, tak ať se mi tam vleze i s fusakem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
30.1.14 10:52
@malabrusinka píše:
A jak je prosím hluboká korbíčka velká? jestli ji máte :) my budem červnoví, tak ať se mi tam vleze i s fusakem :)

75 délka, 35šířka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
30.1.14 13:56

Velikost korby podle mě nemusíš řešit. Mě šel malej do sporťáku v 5,5 měsících ne proto, že by se nevešel, ale proto, že chtěl vidět ven a už ho to v korbě nebavilo a řval tam jako tur :-) V 5,5 měsících byl ve sporťáku úplně v pohodě a navíc to bylo v brzkém jaře, kdy byla ještě opravdu zima a s kvalitním fusakem bez nánožníku nebyl problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.1.14 14:14

Díky moc :) takže dlaší favorit je to :) a terén zvládá dobře jo? prej se moc hýbe ta korbička hluboká :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
30.1.14 14:21

Do terénu je Mutsy Urban Rider ideální kočárek ale to platí opravdu jen o podvozku Urban rider nikoli o 4Rider. Korbička se hýbe schválně a ničemu to nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
30.1.14 17:40

Tak my mame 4rider s nafukovacimi koly a mám ho vyzkoušený i v terénu a super, podle mě offroadovy kočárek, projeli jsme vždycky všude a to ho fakt nesetrime. Hodi se jak do přírody tak i do města - u nás dlažební kostky, obrubniky, vymoly, to je kolikrát horší než les :) velikost korbicky jsem taky hodně řešila, taky mám červnové díte a navíc obrika, a v pohodě, vydržel v něm dostatečně dlouho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.1.14 17:42

Děkuju, mohla bych poprosit foto jak je hluboka korbicka asi vysoko pro maminku?…je nekde v CR obchod kde maj mutsy vsechny druhy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
30.1.14 17:44

Já kočárek teď nemám u sebe, tak bohužel nevyfotim, všecky je maji vystavené v Babyparku v Praze na Zličíně a černém mostě a v Brně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.1.14 17:46

Super, do brna to mame hodku cesty :) zajedem tam ka kukacku :) treba si vyberem :)
 díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
30.1.14 17:54

Našla jsem fotku :) manžel je vysoký, ma okolo 190 cm, ja 165 a korbicka ni vyhovuje, je příjemné vysoko a dolu se vejde nákupní koš, což je hlavní důvod proč jsem si tenhle kočárek nechala i na druhé díte. Nejvíc postrádám ruční brzdu, jinak spokojenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.1.14 17:56

Super :) krasny, me se ted libi te novy co maji I GO air, s nafukovacima koleckama :) myslite ze budou na veletrhu v brne v breznu? Peknou rodinku mate :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
30.1.14 18:24

Jo, ty nove kolekce jsou krasne, akorát tam nejde ten muj oblibenej nakupni kos, jinak bych si na druhé dite poridila ten novy :) diky za kompliment :) na veletrhu v Brne podle me budou, my tam před 3 lety jeli okouknout nove kolekce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4650
30.1.14 22:14

My máme ruční brzdu na Urbanovi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
30.1.14 23:18

@TerezaJ teda to je super :) ja to chci taky :) kde a jak se to dá pořídit? Díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí