Kočárek Mutsy

• Fotoalbum (591)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12356
15.3.14 19:33

Děkuji, „ochotu“ jsem čekala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
15.3.14 19:34
@Inéz11 píše:
Děkuji, vlastně jsem „ochotu“ čekala.

to není ve zlém, ale je to pořád dokola :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12356
15.3.14 19:37
@siamka7 píše:
to není ve zlém, ale je to pořád dokola :nevim:

Jojo, jen ta diskuse začala v roce 2006… takže ono je to trochu dávno. Ale dám si tu práci a snad se něco tedy dočtu nebo zkusím nějaký jiný portál. Však v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
15.3.14 19:38
@Inéz11 píše:
Jojo, jen ta diskuse začala v roce 2006… takže ono je to trochu dávno. Ale dám si tu práci a snad se něco tedy dočtu nebo zkusím nějaký jiný portál. Však v pohodě.

zadej si na vyhledávači kočár mutsy rider nebo evo, já myslím že ti vyjede přímo na to diskuze :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12356
15.3.14 19:41
@siamka7 píše:
zadej si na vyhledávači kočár mutsy rider nebo evo, já myslím že ti vyjede přímo na to diskuze :palec:

To jsem udělala a vyjela tahle diskuse :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
15.3.14 19:46
@Inéz11 píše:
To jsem udělala a vyjela tahle diskuse :-D

Zkus nahore „hledani v tematu“ zadat rider nebo evo nebo naopak a neco Ti to vyjede. Je to pod nazvem diskuze „Kocarek Mutsy“ jsou ruzne nabidky. Posledni z nich je to hledani v tematu. Hleda to pouze v teto disluzi. proste si s tim pohraj.:-) Ja takhle obcas vyhledavala, kdyz jsem hledala urcite informace. I kdyz ja byla ta statecna, ktera to vsechno procetla.:-)
Tak drzim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12356
15.3.14 19:50

Díky za rady, nejlepší bude si zajít do obchodu ;) Vzdávám to :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
15.3.14 21:27

@Inéz11 v tehle diskuzi je o evu nula nula nic, hledej jinde. Za me ne :nevim: vadi mi pidi striska u sportaku, to bych sla radsi do ridera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12356
15.3.14 21:28
@Blešík píše:
@Inéz11 v tehle diskuzi je o evu nula nula nic, hledej jinde. Za me ne :nevim: vadi mi pidi striska u sportaku, to bych sla radsi do ridera

Děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
18.3.14 14:11

Kočárek Mutsy Prosím radu

Prosím o radu. Máme doma kočárek Mutsy barvu Cargo grey po jednom dítěti, ted čekáme druhé a já dumám nad tím zda nástvaby mám prodat a koupit si nové a to barvičky Cargo denym nemáte tuto barvičku někdo doma? potřebovala bych reálné fotečky at se mohu rozhodnout která je hezčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
916
19.3.14 08:56

@mooch Hmm, tak jsem zvědavá, kde bude sedět ten borec z Libfinu, když Babypark zkrachoval. :think: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
19.3.14 09:01

Ahoj holky,
koupili byste podvozek Mutsy Urban rider z druhé ruky? Mám doma 4-rider spoke wheel z roku 2007 a má dost vyviklanou rukojeť. Tak mě napadlo, jestli to náhodou nedělají ty podvozky po čase všechny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
19.3.14 09:08
@A-lexa píše:
@mooch Hmm, tak jsem zvědavá, kde bude sedět ten borec z Libfinu, když Babypark zkrachoval. :think: :pocitac:

no právě tam - proto se tam přesunuli. Ony to jsou dvě nezávislé firmy, i když mají stejného majitele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
19.3.14 09:09
@Tonyax píše:
Ahoj holky,
koupili byste podvozek Mutsy Urban rider z druhé ruky? Mám doma 4-rider spoke wheel z roku 2007 a má dost vyviklanou rukojeť. Tak mě napadlo, jestli to náhodou nedělají ty podvozky po čase všechny..

já koupila a udělala bych to znovu. Rukojeť jsem měnila po 2 dětech a půl roku třetího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
19.3.14 09:11
@Tonyax píše:
Ahoj holky,

Ja bych od mutsyho ani nic noveho nekupovala, ty ceny jsou ted na bazarech taky nizko, ze se to vyplati, i kdybych je mela koupit vickrat.. ja mam UR po jednom diteti a je v pohode.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4