Kočárek Mutsy

• Fotoalbum (591)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10959
26.6.14 20:27

Ahoj holky, nejde mi složit podvozek, ta červená páčka nefunguje :cert: :cert: :cert: nevíte co s tím může být??? :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
1.7.14 22:07

Holky prosím vás co máte UR a velký nákupní košík, taky vám vadí na kolečka při zatáčení? mě to o ně docela šoupe a když v něm něco mám, tak i když najíždím na chodník a nadzvednu ho tak se mi po chvilce sám zaaretuje :cert: :cert: a to mám háky dané až na hoře a občas sjedou i níže :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
2.7.14 16:57
@siamka7 píše:
Ahoj holky, nejde mi složit podvozek, ta červená páčka nefunguje :cert: :cert: :cert: nevíte co s tím může být??? :nevim: :nevim: :nevim: :nevim: :think: :think: :think:

už to funguje :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
2.7.14 17:12

@Macinaz Kdysi to tu bylo zminene, ze se to nekomu deje.. mne se to teda nedelo :nevim:

• Citovat
  • Upravit
20
2.7.14 18:45
@Macinaz píše:
Holky prosím vás co máte UR a velký nákupní košík, taky vám vadí na kolečka při zatáčení? mě to o ně docela šoupe a když v něm něco mám, tak i když najíždím na chodník a nadzvednu ho tak se mi po chvilce sám zaaretuje :cert: :cert: a to mám háky dané až na hoře a občas sjedou i níže :(

To jsem zminovala ja, ze mi aretuje kocar, dela stale, neresim. Dela to ale pouze v pripade, ze je hodne plny. Dat ho vyse me nenapadlo…
Pri zataceni obcas vadi, ale je to pouze pri hodne prudkem. Tak nevim, jak to mas Ty…
Ale porad prednosti kocaru prevysuji, takze na druhe ditko nemenim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
2.7.14 18:57

Me to delal v pripade, ze jsem tam mela treba 15kg nakupu. Jinak ne. Ale to byl plnej fakt k prasknuti (ctvrtletni nakup v dmku a tak)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3586
2.7.14 22:19

Mě to taky dělalo. Při plném koši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
11.7.14 12:52

Ahoj holky jde dát sporťák Mutsy 4rider úplně do lehu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
11.7.14 19:11

@stepka1 neni to úplný leh, ale tak cca 170 stupňů.

• Citovat
  • Upravit
2
12.7.14 12:08

Díky za odpověď Anielka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
13.7.14 21:22

@Anielka @mooch 

Ahoj, omlouvam se ze reaguju na vas holky, ale mam problem nandat zpatky boky od sportaku u Urban ridera. Nemate nahodou nejake fotky, jak to tam patri? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
14.7.14 09:24

Jinou vhodnou detailní fotku potahu na bocích jsem tak narychlo nenašla, ale tady je v diskusi ve fotoalbu 577 fotek a to by v tom byl čert, kdyby tam nějaká lepší nebyla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
14.7.14 14:35

@Mafina5
Ja jsem je vsechny prosla, ale fakt na zadne to neni videt. Ale uz se mi to povedlo, trochu jsem s tim zapasila, ale je to tam. Diky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
18.7.14 22:59
@Macinaz píše:
Holky prosím vás co máte UR a velký nákupní košík, taky vám vadí na kolečka při zatáčení? mě to o ně docela šoupe a když v něm něco mám, tak i když najíždím na chodník a nadzvednu ho tak se mi po chvilce sám zaaretuje :cert: :cert: a to mám háky dané až na hoře a občas sjedou i níže :(

taky mi to dělá. jakmile je plný košík, kolečka se mi zaaretují… :(
To je blbě vyřešené. Když vyrážím se 2 dětmi ven, máme většinou v koši spoustu věcí, takže věčně jezdím se zaaretovanýma kolama :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
18.7.14 23:02

Skate + adaptéry

Pokud by někdo sháněl skate ke kočárku Mutsy nebo adaptéry na vajíčko Maxi Cosi, aby se dalo připevnit na Mutsy podvozek (máme UR) - ozvěte se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí