Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderAhoj holky, nejde mi složit podvozek, ta červená páčka nefunguje
nevíte co s tím může být???
![]()
Holky prosím vás co máte UR a velký nákupní košík, taky vám vadí na kolečka při zatáčení? mě to o ně docela šoupe a když v něm něco mám, tak i když najíždím na chodník a nadzvednu ho tak se mi po chvilce sám zaaretuje
a to mám háky dané až na hoře a občas sjedou i níže ![]()
@siamka7 píše:
Ahoj holky, nejde mi složit podvozek, ta červená páčka nefunguje![]()
![]()
nevíte co s tím může být???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
už to funguje ![]()
@Macinaz Kdysi to tu bylo zminene, ze se to nekomu deje.. mne se to teda nedelo ![]()
@Macinaz píše:
Holky prosím vás co máte UR a velký nákupní košík, taky vám vadí na kolečka při zatáčení? mě to o ně docela šoupe a když v něm něco mám, tak i když najíždím na chodník a nadzvednu ho tak se mi po chvilce sám zaaretuje![]()
a to mám háky dané až na hoře a občas sjedou i níže
To jsem zminovala ja, ze mi aretuje kocar, dela stale, neresim. Dela to ale pouze v pripade, ze je hodne plny. Dat ho vyse me nenapadlo…
Pri zataceni obcas vadi, ale je to pouze pri hodne prudkem. Tak nevim, jak to mas Ty…
Ale porad prednosti kocaru prevysuji, takze na druhe ditko nemenim.
Me to delal v pripade, ze jsem tam mela treba 15kg nakupu. Jinak ne. Ale to byl plnej fakt k prasknuti (ctvrtletni nakup v dmku a tak)
@Anielka @mooch Ahoj, omlouvam se ze reaguju na vas holky, ale mam problem nandat zpatky boky od sportaku u Urban ridera. Nemate nahodou nejake fotky, jak to tam patri? Diky
Jinou vhodnou detailní fotku potahu na bocích jsem tak narychlo nenašla, ale tady je v diskusi ve fotoalbu 577 fotek a to by v tom byl čert, kdyby tam nějaká lepší nebyla…
@Mafina5
Ja jsem je vsechny prosla, ale fakt na zadne to neni videt. Ale uz se mi to povedlo, trochu jsem s tim zapasila, ale je to tam. Diky moc
@Macinaz píše:
Holky prosím vás co máte UR a velký nákupní košík, taky vám vadí na kolečka při zatáčení? mě to o ně docela šoupe a když v něm něco mám, tak i když najíždím na chodník a nadzvednu ho tak se mi po chvilce sám zaaretuje![]()
a to mám háky dané až na hoře a občas sjedou i níže
taky mi to dělá. jakmile je plný košík, kolečka se mi zaaretují… ![]()
To je blbě vyřešené. Když vyrážím se 2 dětmi ven, máme většinou v koši spoustu věcí, takže věčně jezdím se zaaretovanýma kolama ![]()
Pokud by někdo sháněl skate ke kočárku Mutsy nebo adaptéry na vajíčko Maxi Cosi, aby se dalo připevnit na Mutsy podvozek (máme UR) - ozvěte se ![]()