Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderS tím zaaretováváním to myslím dělá starším víc ježděným podvozkům, kdy už ta konstrukce povolí a je tím pádem níž a když ji zatížíš tak je ještě nižší a košík tak dosáhne na tu zaaretovávací páčku. Mě to u nového kočárku nedělalo a nedělá to ani teď, když s ním jezdí po mém synovi synovcova dcerka. u nového by to byla asi vada podvozku a reklamovala bych to.
Budu prodávat komplet Mutsy Urban Rider (hluboká korba, sporťák, autosedačka Maxi Cosi, košík, pláštěnky) v barvě Active Coffee. Jestli by měl někdo zájem, prosím SZ.
@Mafina5 píše:
S tím zaaretováváním to myslím dělá starším víc ježděným podvozkům, kdy už ta konstrukce povolí a je tím pádem níž a když ji zatížíš tak je ještě nižší a košík tak dosáhne na tu zaaretovávací páčku. Mě to u nového kočárku nedělalo a nedělá to ani teď, když s ním jezdí po mém synovi synovcova dcerka. u nového by to byla asi vada podvozku a reklamovala bych to.
No, ja ho mam po 1 diteti a dela mi to taky, ale nedokazu presne urcit, od jake doby. Mozna, az kdyz tam byl sportak. A je pravda, ze kocar je teda zatezovany na maximum. Alpy, Beskydy, Jeseniky (sestup po sjezdovce v lete)… no co uz, ale osvedcil se a to je hlavni. Beru to jako spotrebni zbozi.:-) Ted vyuzijeme jeste na druhe ditko a pak jej bud daruji nebo predam za symbolickou cenu. Nebo pujde bezdakum.
S timhle problem nemam. S kocarem jsem max spokojena (zatim), neb fakt zvladne i to, na co ostatni ziraji s otevrenymi usty. A to je pro me dulezite. ![]()
Jo, jo, taky jsem to tak měla
Urban Rider je prostě outdoorovej kočárek a zvládne to co žádný jiný
Rovnat se mu v terénu může snad jen Croozer ![]()
Ahoj, není tady někdo kdo prodává/nevyužije originál nánožník na Ridera v barvě Purple? Za rozumnou cenu… díky
Ahoj holky,
nemate nekdo podobny problem? Mam 4 ridera a ohnula se mi pri opakovanem skladani kocarku vyztuha v zadni casti boudicky? K cemu tam ta vec vubec je? Uvazuju, ze ji proste vyndam…?
Diky moc,
Irucha
Hluboká korba Mutsy Rider > varianta Cargo Blue Jeans. Prosím nemá někdo doma tuto barvičku? potřebovala bych realné foto jak vypadá korbička uvnitř nikde na netu foto není vždy jen z boku a já bych si ji chtěla objednat
@Irucha výztuha u boudičky nbo u sporťáku? Neumím si to představit, ale nic se mi myslím neohrnovalo ![]()
Příspěvek upraven 02.09.14 v 17:42
Jestli myslíš takovou tu desku v zadní části boudičky? Tedy neumím si úpředstavit, jak se mohla ohrnout… Je tam proto, aby držela tvar té boudičky, aby ta visela dolů. Kdo ví, jak by bez toho ta boudička visela a vypadala… Já bych to tedy nevyndávala, ani nevím jak, musel by se asi kočárek rozpárat, ne. Je to přece pod podšívkou…
Ahoj, nevim, zda uz tady nahodou nemel nekdo takovy dotaz. Pripadne se omlouvam, ale nevite, kde bych mohla nechat opravit prasklou slidu na korbe u sportovniho kocarku? V zaruce uz neni. Kupovala jsem ho pred sesti lety pro prvniho syna a nyni jsem ho vytahla pro mladsiho prdolu. Dekuji.
Holky nechcete nekdo velky nakupni kosik? Mam mutsy uz jen u rodicu a kos nevyuziju. inzerat mam kdyztak na modremkonikovi ![]()
@totsie vím, že tu někkterá z holek kdysi psala, že se to okýnko nechala spravit u obuvníka - místo slídy si tam nechávala všít síťku. Tak možná se zkus zeptat někde v okolí…
Dobrý den, chci se zeptat, mám 4ridera a začala mi vrzat konstrukce kočárku, nevíte jak to zkusit promazata kde, aby to nedělalo? Chci ho totiž prodat a nechci prodávat rozvrzaný kočár, děkuji ![]()