Kočárek Mutsy

• Fotoalbum (591)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5352
19.7.14 08:21

S tím zaaretováváním to myslím dělá starším víc ježděným podvozkům, kdy už ta konstrukce povolí a je tím pádem níž a když ji zatížíš tak je ještě nižší a košík tak dosáhne na tu zaaretovávací páčku. Mě to u nového kočárku nedělalo a nedělá to ani teď, když s ním jezdí po mém synovi synovcova dcerka. u nového by to byla asi vada podvozku a reklamovala bych to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11081
19.7.14 09:59

Budu prodávat komplet Mutsy Urban Rider (hluboká korba, sporťák, autosedačka Maxi Cosi, košík, pláštěnky) v barvě Active Coffee. Jestli by měl někdo zájem, prosím SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
19.7.14 11:20
@Mafina5 píše:
S tím zaaretováváním to myslím dělá starším víc ježděným podvozkům, kdy už ta konstrukce povolí a je tím pádem níž a když ji zatížíš tak je ještě nižší a košík tak dosáhne na tu zaaretovávací páčku. Mě to u nového kočárku nedělalo a nedělá to ani teď, když s ním jezdí po mém synovi synovcova dcerka. u nového by to byla asi vada podvozku a reklamovala bych to.

No, ja ho mam po 1 diteti a dela mi to taky, ale nedokazu presne urcit, od jake doby. Mozna, az kdyz tam byl sportak. A je pravda, ze kocar je teda zatezovany na maximum. Alpy, Beskydy, Jeseniky (sestup po sjezdovce v lete)… no co uz, ale osvedcil se a to je hlavni. Beru to jako spotrebni zbozi.:-) Ted vyuzijeme jeste na druhe ditko a pak jej bud daruji nebo predam za symbolickou cenu. Nebo pujde bezdakum. :mrgreen: S timhle problem nemam. S kocarem jsem max spokojena (zatim), neb fakt zvladne i to, na co ostatni ziraji s otevrenymi usty. A to je pro me dulezite. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
19.7.14 17:49

Jo, jo, taky jsem to tak měla :-) Urban Rider je prostě outdoorovej kočárek a zvládne to co žádný jiný :-) Rovnat se mu v terénu může snad jen Croozer :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
24.7.14 19:55

Ahoj, není tady někdo kdo prodává/nevyužije originál nánožník na Ridera v barvě Purple? Za rozumnou cenu… díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3025
27.7.14 00:04

Ahoj holky,
nemate nekdo podobny problem? Mam 4 ridera a ohnula se mi pri opakovanem skladani kocarku vyztuha v zadni casti boudicky? K cemu tam ta vec vubec je? Uvazuju, ze ji proste vyndam…?
Diky moc,
 Irucha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
30.7.14 15:09

nemá někdo doma ?

Hluboká korba Mutsy Rider > varianta Cargo Blue Jeans. Prosím nemá někdo doma tuto barvičku? potřebovala bych realné foto jak vypadá korbička uvnitř nikde na netu foto není vždy jen z boku a já bych si ji chtěla objednat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
28.8.14 21:34

@Irucha výztuha u boudičky nbo u sporťáku? Neumím si to představit, ale nic se mi myslím neohrnovalo :think:

Příspěvek upraven 02.09.14 v 17:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
29.8.14 09:39

Jestli myslíš takovou tu desku v zadní části boudičky? Tedy neumím si úpředstavit, jak se mohla ohrnout… Je tam proto, aby držela tvar té boudičky, aby ta visela dolů. Kdo ví, jak by bez toho ta boudička visela a vypadala… Já bych to tedy nevyndávala, ani nevím jak, musel by se asi kočárek rozpárat, ne. Je to přece pod podšívkou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
31.8.14 21:14

Ahoj, nevim, zda uz tady nahodou nemel nekdo takovy dotaz. Pripadne se omlouvam, ale nevite, kde bych mohla nechat opravit prasklou slidu na korbe u sportovniho kocarku? V zaruce uz neni. Kupovala jsem ho pred sesti lety pro prvniho syna a nyni jsem ho vytahla pro mladsiho prdolu. Dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
1.9.14 11:53

Holky nechcete nekdo velky nakupni kosik? Mam mutsy uz jen u rodicu a kos nevyuziju. inzerat mam kdyztak na modremkonikovi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
1.9.14 13:31

@xreni
Nic proti, ale myslím, že za 800 ho neprodáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
1.9.14 15:29

@totsie vím, že tu někkterá z holek kdysi psala, že se to okýnko nechala spravit u obuvníka - místo slídy si tam nechávala všít síťku. Tak možná se zkus zeptat někde v okolí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
1.9.14 16:48

@Mafina5 To je napad. Zkusim to, diky moc! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
7.9.14 06:53

Dobrý den, chci se zeptat, mám 4ridera a začala mi vrzat konstrukce kočárku, nevíte jak to zkusit promazata kde, aby to nedělalo? Chci ho totiž prodat a nechci prodávat rozvrzaný kočár, děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí