Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderAhoooj holčulinky, moc ráda jsem k vám chodila pro radu ohledně vychytávek na Mutsáčka atd… jen Vám chci dát vědět, že prodáváme našeho milýho Transportéra. Psala jsem to taky přímo do diskuse MT, tak se nezlobte, že to oznamuji i zde, jen pro info, kdyby snad někdo z maminek, příbuzných atd.. měl zájem. Jakékoliv dotazy, info, fotky pošlu na vyžádání. Byli jsme moc spokojení a přejeme další spokojená léta s kočárkama Mutsy všem!
![]()
Tak holky, jeste jsem nedoresila prasklou slidu na mutsy urban rider. Vystrihla jsem slidu, tak, abych neposkodila suche zipy. Nikdo mi tam nedokazal vsit sitku, ze ae nevytoci s boudickou na sicim stroji. Mam tam zespodu vsitou sitku rucne a ted dokoupim tkaloun lem, aby mne to nekdo olemoval, jedine pry obuvnik nebo sedlar. To jsou veci. Tak jen toto pro info, kdyby nekdo chtel to same
Maminky, potrebovala bych poradit - mam Mutsy 4Rider a praskl mi jeden drat, co drzi napnutou korbicku u sportaku. Samozrejme to potrhalo i tu latku okolo… nevite o nejakem servisu v Praze, kde by to opravili? Slysela jsem, ze Libfin (oficialni dodavatel), nejak nefunguje… Jo a samozrejme po zaruce
Diky moc ![]()
Zajed na Prosek do Libfinu, je tam hodný a ochotný pán…:-)
Manžel tam byl s naším Mutsy minulý týden a super.
Ja prave mela s tim Libfinem cca před rokem spatnou zkušenost, jak to pry cele krachovalo. Kupovala jsem stupatko k Mutsy a byl to porod
Nakonec jsem ho sehnala, ale jinde. Muzu se zeptat, kde to tam na Proseku je? Divala jsem se na stranky Libfinu a nedokazu urcit, kterej obchod je Prosek ![]()
@Coromikeso já jsem psala do Libfinu, jestli nemají náhradní kolečka a normálně se mnou komunikovali, tak snad fungují ![]()
Tak uz jsem nasla i ten Prosek, volala jsem tam několikrát, a mají porad schránku. Ješte jim zkusim napsat, ale me asi Libfin není souzenej…
ještě jsem se dovolala do nejake opravny kocarku Korab v Libni, a pan ze to opravi… tak když neklapne ten Libfin, tak jedu do Libne…
Měla bych dotaz. Snad neurazí… Myslíte, že by šlo ten nákupní košík mutsy igo přidělat i na jiný kočárek? Díky za odpovědi…
Tak hlasim, ze jsem dnes vyzvedla opraveny kocarek v Libni v Kocarky Korab, a naprosta spokojenost - opravena tycka v boudičce, krasne a profi zasita dira v latce, cely kocarek zkontrolovany a servisovany… to vse za 400 Kc
Trosku rozdil od Libfinu, kde mi po telefonu rekli, ze za hodinu práce chteji 360 Kc bez materialu a diru v latce mi nezasiji… ![]()
Ahoj. Neresila jste nektera výměnu koženého madla? Syn ho dnes rozskrabal klíčem a kočárek není nas, tak to budu muset nějak vyresit ![]()
@Naty12 celé madlo mi nabízeli vyměnit v Libfinu. Ale za litr ![]()