Kočárek Mutsy

• Fotoalbum (591)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13903
19.1.15 16:53

..se obávám, že po jednom už asi těžko seženeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5415
4.2.15 21:49

Ahoooj holčulinky, moc ráda jsem k vám chodila pro radu ohledně vychytávek na Mutsáčka atd… jen Vám chci dát vědět, že prodáváme našeho milýho Transportéra. Psala jsem to taky přímo do diskuse MT, tak se nezlobte, že to oznamuji i zde, jen pro info, kdyby snad někdo z maminek, příbuzných atd.. měl zájem. Jakékoliv dotazy, info, fotky pošlu na vyžádání. Byli jsme moc spokojení a přejeme další spokojená léta s kočárkama Mutsy všem! :dance: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
5.2.15 10:56

Tak holky, jeste jsem nedoresila prasklou slidu na mutsy urban rider. Vystrihla jsem slidu, tak, abych neposkodila suche zipy. Nikdo mi tam nedokazal vsit sitku, ze ae nevytoci s boudickou na sicim stroji. Mam tam zespodu vsitou sitku rucne a ted dokoupim tkaloun lem, aby mne to nekdo olemoval, jedine pry obuvnik nebo sedlar. To jsou veci. Tak jen toto pro info, kdyby nekdo chtel to same

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
5.2.15 11:37

Maminky, potrebovala bych poradit - mam Mutsy 4Rider a praskl mi jeden drat, co drzi napnutou korbicku u sportaku. Samozrejme to potrhalo i tu latku okolo… nevite o nejakem servisu v Praze, kde by to opravili? Slysela jsem, ze Libfin (oficialni dodavatel), nejak nefunguje… Jo a samozrejme po zaruce :( Diky moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
5.2.15 11:55

@Coromikeso no a volalas tam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.15 12:49

Zajed na Prosek do Libfinu, je tam hodný a ochotný pán…:-)
Manžel tam byl s naším Mutsy minulý týden a super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
5.2.15 17:41

Ja prave mela s tim Libfinem cca před rokem spatnou zkušenost, jak to pry cele krachovalo. Kupovala jsem stupatko k Mutsy a byl to porod :( Nakonec jsem ho sehnala, ale jinde. Muzu se zeptat, kde to tam na Proseku je? Divala jsem se na stranky Libfinu a nedokazu urcit, kterej obchod je Prosek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
5.2.15 18:30

@Coromikeso já jsem psala do Libfinu, jestli nemají náhradní kolečka a normálně se mnou komunikovali, tak snad fungují :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
6.2.15 11:57

Tak uz jsem nasla i ten Prosek, volala jsem tam několikrát, a mají porad schránku. Ješte jim zkusim napsat, ale me asi Libfin není souzenej… :( ještě jsem se dovolala do nejake opravny kocarku Korab v Libni, a pan ze to opravi… tak když neklapne ten Libfin, tak jedu do Libne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
17.3.15 23:03

Měla bych dotaz. Snad neurazí… Myslíte, že by šlo ten nákupní košík mutsy igo přidělat i na jiný kočárek? Díky za odpovědi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
25.3.15 19:05

Tak hlasim, ze jsem dnes vyzvedla opraveny kocarek v Libni v Kocarky Korab, a naprosta spokojenost - opravena tycka v boudičce, krasne a profi zasita dira v latce, cely kocarek zkontrolovany a servisovany… to vse za 400 Kc :) Trosku rozdil od Libfinu, kde mi po telefonu rekli, ze za hodinu práce chteji 360 Kc bez materialu a diru v latce mi nezasiji… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
27.3.15 19:54

Ahoj. Neresila jste nektera výměnu koženého madla? Syn ho dnes rozskrabal klíčem a kočárek není nas, tak to budu muset nějak vyresit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
27.3.15 20:22

@Naty12 celé madlo mi nabízeli vyměnit v Libfinu. Ale za litr :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
27.3.15 20:36

@Tonyax Nic jiného mi asi nezbyde. Díky :kytka: