Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider@Berenika22 hodně dlouho. Mám ho už na třetí dítě a je to na něm znát. Kolečka jsou kompletně zrekonstruovaný (nové jsme kupovat nechtěli), ale dělat to nepřestalo.
Ahoj holky. Prosim radu, resim porad pichle duse v koleckach. Kde bych sehnala nahradni duse? ![]()
V cykloservisu, pokud jde o ty velké. POkud ty malé u 4Ridera, tak to fakt nevím… Píchlým gumám se téměř vyhnete, pokud budete kola hodně podhušťovat.
Ano mame Mutsy Urban Rider s velkymi koly. Dekuji, zajdu pro duse do cykloservisu
.
Ahoj, prosím máte některá tento kočárek? Jste spokojené? A kde nejlépe a nejlevněji pořídit Mutsy, děkuji všem za rady
T. ![]()
@Berenika22 píše:
@Tonyax a taky ti to úplně třepe s tím kočárem?
Jj, když ho mám odaretovaný.
Kdyby někdo sháněl, tak i ta malá kolečka se dají koupit v cykloservisu. Duše i pneumatiky. Jednou jsem kola přefoukala a měnila jsem vsechna ![]()
Ahoj poradíte, mám Musty urban rider - Hluboké lůžko Active Coffee, Sportovní Cargo grey. Chtěla bych ponechat korbu i sporťák a dát na jiný podvozek: Mutsy Evo podvozek Urban Nomad 2015 nevíte jestli to jde
na tento podvozek? Předem díky za info. ![]()
@hatty1 píše:
Ahoj poradíte, mám Musty urban rider - Hluboké lůžko Active Coffee, Sportovní Cargo grey. Chtěla bych ponechat korbu i sporťák a dát na jiný podvozek: Mutsy Evo podvozek Urban Nomad 2015 nevíte jestli to jdena tento podvozek? Předem díky za info.
tipuju že ne, kompatibilní jsou jen ridery mezi sebou - urban rider, free rider, 3rider a 4rider
Ahoj holky, mam otazku. Byl jste posledni dobou nekdo v Libfin? Zajimalo by me kolik ted stoji vymena kozene rukojeti. Diky
@bobr123 píše:
Ahoj holky, mam otazku. Byl jste posledni dobou nekdo v Libfin? Zajimalo by me kolik ted stoji vymena kozene rukojeti. Diky
já si nechávala měnit celé madlo asi před rokem a půl a bylo za 1500,–
@mooch píše:
já si nechávala měnit celé madlo asi před rokem a půl a bylo za 1500,–
Diky, od tebe si to pamatuju, ze jsi to tady psala, ze to snad delaji i na pockani. Tak snad se od te doby nic nezmenilo.
@bobr123 jestli Ti jde jen o tu kůži, tak bych zkusila čalouníka nebo někde kde obšívají volanty