Kočárek Mutsy

• Fotoalbum (591)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
972
31.10.15 22:22
@mooch píše:
@bobr123 jestli Ti jde jen o tu kůži, tak bych zkusila čalouníka nebo někde kde obšívají volanty

Prave ze ne, je cely rozviklany a trochu hur se sklada, tak bych asi byla radsi kdyby to vymenil. A taky je divny, ze u starsiho typu Mutsy UR co mam, ten s tou cernou spodni casto tyci a velkym napisem, je madlo pri maximalnim vytazeni vys, nez u toho novejsiho. Tak kde je u noveho maximum vytazeni, je u stareho na trojce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
31.10.15 23:16

Hm, tak to bych měnila taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
1.11.15 14:16

Jeste jeden dotaz, prodavaji v Libfinu haky na upevneni nakupniho kose? Nebo nevite kde by se daly sehnat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
1.11.15 18:12
@bobr123 píše:
Jeste jeden dotaz, prodavaji v Libfinu haky na upevneni nakupniho kose? Nebo nevite kde by se daly sehnat?

určitě jo, jednou jsem tam kvůli tomu volala, protože jsem jeden nemohla najít a myslela jsem si, že jsem ho ztratila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
1.11.15 18:30
@mooch píše:
určitě jo, jednou jsem tam kvůli tomu volala, protože jsem jeden nemohla najít a myslela jsem si, že jsem ho ztratila

Fakt? Jezis to by bylo super!!! Ja jsem prave dneska nasla ze Mutsy uz kosiky k Riderum uplne odstranila z nabidky. Tak ja tam zitra zavolam, snad je budou mit. Diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
2.11.15 18:52

Holky mam obr prosbu. Nemohla byste mi nektera zmerit jak je vysoko spodek hluboke korby od zeme? Nejsem doma a nemam kocar u sebe a potrebovala bych to vedet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
12.11.15 17:48

Ahoj. Mám pár dotazů na zkušenější maminky co mají Mutsy. Mám Mutsy Evo kupovaný letos. Když koupím zadní nafukovací kola, jak moc to pomůže aby kočárek na nerovnostech tak nedrncal? Moje dítě to bohužel nemá rádo :nevim:
A ještě jedna věc-od kolika měsíců by malá mohla do sporťáku? Jsou jí tři měsíce a nevím jak dlouho se s fusakem ještě vejde do korbičky…
Nebude tam na ní moc táhnout? Stěží šla jsem koukala není moc velká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
13.11.15 08:16

Ahoj holky, prodávám kočárek mutsy urban rider barva hnědá-sporťák. Cena 2300,–kč. Foto a další podrobnosti vkládám klasicky do inzerátů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
13.1.16 14:28

Ahoj, sháním velký nákupní koš na urban ridera. Kdyby někdo prodával. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
19.1.16 07:57

@Lililil Kočárek už tam nemáš. :mrgreen: Já ho budu kupovat v dubnu tak kdyby jste někdo měli na prodej.Moc děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
19.1.16 08:01

Jěště nevím jestli mutsy urban rider nebo Mutsy 4Rider.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
19.1.16 09:06

@Mišička63 Jej, já ho tam ještě nestačila dát…Mohu ti poslat klidně foto, pokud bys měla zájem. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
19.1.16 09:14

@Mišička63 Já mám tedy mutsy urban rider, je úplně skvělý na vesnici. Byli jsme s ním i jeden den na horách, projede polní cesty, písek u vody…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
19.1.16 09:26

@Lililil Dobře moc děkuji. Právě se budem stěhovat na vesnici tak at něco vydrží. Každopádně bych ho brala až tak v dubnu. Jsem teprve 8tt. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
2.2.16 20:37

Ženy, mohla bych některou poprosit, kdo má doma Mutsy Urban Rider Next - o vyfocení zespodu u podvozku té páčky na uvolnění aretace podvozku - jak zacvaklou, tak volnou? Předem díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí