Kočárek Mutsy

• Fotoalbum (591)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13903
27.10.14 12:21

Ja mam takovou sedou, jakoby pogumovanou. A pak tu mam nejakou specialni cernou hustou do autobusu, jestli ji najdu, muzu ti kus poslat postou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
8.11.14 09:26

@mooch Děkuji jsi moc hodná. U nás teď otevřeli nějaký obchůdek „bavlněný svět“ a i šijou na zakázku, možná zajdu tam, jestli by to neudělali. Moc se mi do toho nechce. Kdyby náhodou to zbylo na mne a nic bych nesehnala, ozvu se :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
7.1.15 17:04

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli některá neplánujete prodat hlubokou korbu cargo blue jeans, příp. i podvozek mutsy 4rider spoke next. díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
8.1.15 16:10

Korba Mutsy

Ahojky chci se zeptat zda nevíte jestli se dá u korby Rider stará verze nějak utahnout klouby u korby jelikož se mi korbra při větším pohybu sama malinko zaklopí :( a nedrží pevně natažená :( Máte to také někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5517
17.1.15 22:22

Stupínek - skate

Ahoj, nebudete některá prodávat stupínek k Mutsy UR? Případně i vložnou tašku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
18.1.15 11:27

Vlozna taska se tusim nevyrabi, ale dala se pouzit vlozna taska od ABC. Stupinek za me na nic, my jsme vyuzivali stupatko u kocarku. Ale mam deti 3roky od sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5517
18.1.15 20:19

@mooch aha, díky za tip ;-)
Jaký stupátko u kočárku??? 8o Holky mám tři roky od sebe, to jsem neřešila, ale teď kluk bude od mladší dva roky a občas se potřebujeme přesunout rychle, tak bych malou šoupla na stupátko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
18.1.15 20:48

@Lind002 gratuluju :-)

mne to original stupatko od mutsy moc nevyhovalo.. pouzila jsem ho jednou a poslala dal.

• Citovat
  • Upravit
5517
18.1.15 20:55

@Anielka díky ;) (třetí tedy v plánu nebylo)
A proč nevyhovovalo, zvládli jste to bez? Nebo tys měla ten dvojkočár? Teď si nepamatuju :oops:
Jak se jinak máte? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
18.1.15 21:03

@Lind002 Ja si rikala… :-) Mela jsem mezi nimi 2,5, ale od dvou byla V. bez kocarku.. jestli k tomu trochu nosis (ted si nejsem jista), podle mne se to zvladat da. Erik chodi kratce (od 18m) a kocarek skoro nepouzivam. (Ale jeste dost nosim.) Ted jeste ctu, ze to bude kluk. :hug: Jinak u nas vse v pohode.

• Citovat
  • Upravit
5517
18.1.15 21:09

@Anielka Adri taky hlavně bez kočárku, ale pak vodím Lili na kroužky a to potřebuji rychlý přesun a to A. dávám zatím do golfek, takže ten stupínek by se na tohle hodil.
Jinak jo, nosila jsem, doufám, že mimi se nechá. L. to neměla ráda, A. občas :nevim:
Proč nevyhovoval stupínek? Viki nechtěla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
18.1.15 21:12

@Lind002 Ne, ona rada, ale mne se s tim ten kocarek hrozne spatne ovladal a taky se mi tam poradne nevesla (bud ji narvat pred madlo - to bylo malo mista), za madlo to zase neslo, protoze jsem ho musela mit nizko.

• Citovat
  • Upravit
5517
18.1.15 21:25

@Anielka aha, tak děkuji :kytka: No když seženu stupínek (nový kupovat nebudu, vlastně bysme ho využili max. 2-3 měs., pak už jsou prázdniny), tak ho vyzkoušíme, jinak asi bude muset mimi do šátku a A. do golfek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
19.1.15 06:50

U kočárku je stříbrný (sklápěcí) kovový stupátko. Když na něm mrně nemá nohy (což když je mrně, tak nemá), může na něm stát sourozenec, když se drží boudičky. Využívali jsme na rychlé přesuny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.1.15 14:43

poptávka po Mutsy urban rider next

Dobrý den, zdravím všechny. Sháním kočárek Mutsy urban rider next, ve velmi dobrém stavu, po JEDNOM!!! dítěti, čistý, udržovaný, po pečlivé mamince, s koženou rukojetí. Je celkem jedno, s kolika komponenty, záleží na stavu a domluvě. Kdyby zde náhodou chtěl někdo prodat, budu ráda, když se mi ozve…:-)Jana :) Pouze Praha a okolí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí