Kočárek Mutsy

• Fotoalbum (591)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6
13.9.14 22:53

Prodám Mutsy Urban Rider

Ahoj holky, prodávám trojkombinaci kočárku Mutsy Urban Rider (autosedačka Maxi Cosi). Kdyby jste měla některá zájem či o někom věděla, ráda pošlu fotky a bližší info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
14.9.14 10:08
@Novelka píše:
Ahoj holky, prodávám trojkombinaci kočárku Mutsy Urban Rider (autosedačka Maxi Cosi). Kdyby jste měla některá zájem či o někom věděla, ráda pošlu fotky a bližší info.

jakou má barvu sporťák?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4650
14.9.14 10:49

Já mám sporťák Cargo Grey a Mutsy Urban Rider.. Když tak do zpráv..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
14.9.14 14:59

@siamka7
Vse je cerne i fusak. Ten ma sedy vnitrek. Korba je Joey.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11080
15.9.14 13:16

Mám komplet Mutsy Active Coffee (hluboký kočár, sporťák) + další doplňky, také na prodej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
17.9.14 17:42

Prosím o radu, jak se skládá mutsy???A na co je kolečko small/large-jde o prodloužení a zkrácení sedačky, ale jak nato? Přijde mi, že je tam pak taková prohlubeň na zádíčkách-to je normální? Má tento kočárek ještě nějaké funkce a ráda bych pořídila nějaké doplňky-děkuji za info :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
17.9.14 18:29

Pokud jde o skládání a large/small zkus si to prosím zadat do vyhledávače. Je to tady v diskusi vysvětleno už aspoň stokrát, z toho aspoň padesátkrát mnou a už se mi to po padesátéprvní nechce psát :-) Ale možná se najde někdo další ochotný :-)
Funkcí má kočárek hafo a doplňků je také plno. Skvělý je velký nákupní košík, pokud ho nemáš, tak ho fakt doporučuji, můžeš ho sundat z háklů, pověsit si na ruku, nakoupit a pak i s nákupem zase pověsit pod kočárek. Paráda! Unese až 10 kilo. Fajn věc na léto a větší dítko pak je Fun Seat, mě se také ještě moc líbila na léto letní stříška místo boudičky. V galerii najdeš určitě i plno obrázků s kočárky s těmito doplňky. Dá se úpořídit i jídělní tácek místo madla, ale to myslím skoro nikdo nepoužívá a ani mě to nenapadlo pořídit.
Kdybys neuspěla s tím vyhledáváním ohledně skládání a nikdo další s tím neporadil, tak se ještě ozvi a já se přemůžu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
17.9.14 20:36

@Mafina5 Děkuji za pomoc, zkusím vyhledat v této diskuzi? Po pravdě nemám tolik času max. 10min. v kuse(vždyť ti zná skoro každá maminka),abych hledala na celém miminu, takže děkuji a projdu jen tuto diskuzi. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
17.9.14 20:57
@Lililil píše:
@Mafina5 Děkuji za pomoc, zkusím vyhledat v této diskuzi? Po pravdě nemám tolik času max. 10min. v kuse(vždyť ti zná skoro každá maminka),abych hledala na celém miminu, takže děkuji a projdu jen tuto diskuzi. :kytka:

Lililil, nahore pod nazvem diskuze mate vyhledavani v tematu, funguje to dobre. Zkuste zadat tam, prohleda pouze tuto diskuzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
18.9.14 08:51

Ano opravdu to znám, že není moc času. Právě proto se mi to nechce již po sté znovu psát, protože popis toho, jak dobře složit kočárek a jak používat large a small zabere více než 10 minut. Tak snad se nezlobíte. Zadejte si do vyhledávání v tématu large small skládání Mafina a určitě to najdete hned napoprvé :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
18.9.14 11:15

@Mafina5 Už jsem něco našla díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
18.9.14 12:18

@Petrdel já to nenašla jsem slepá 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
18.9.14 15:39

Holky prosím poradíte mi jakou síťku proti hmyzu si mám pořídit na sportovní sedačku UR? Prosím, četla jsem zpět cca 20stran a nic, vzhledem k tomu, že 20stran je pro mně i jeden den někdy více, koupila bych tu správnou tak za 3 roky. Snad se najde ochotná duše. Chápu, že nechcete psát to samé pořád dokola, ale je tu 669 stran :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
19.9.14 19:02

Obávám se, že pokud jde o síťku proti hmyzu, že nic nenajdeš. Já jsem tu už asi poslední pamětník, který to tu pročetl celé a fakt si nevybavuju, že by se o tom tu někdo bavil :nevim: Já mívala nějakou ještě po mé starší ségře z těch velkých hlubokých kočárků a používala jsem ji, když malej spával v kočárku na balkóně jako miminko a měla jsem v truhlících kvítka, která lákala včelky. Padla tedy na všechny kočárky, ale to asi není odpověď, která by ti byla k něčemu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
19.9.14 19:37

Já si koupila sítku proti hmyzu a má i UV filtr a pasuje na mutsy HARTAN ale stojí skoro 1000kč, ale je božíí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí