Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderAhoj holky, prodávám trojkombinaci kočárku Mutsy Urban Rider (autosedačka Maxi Cosi). Kdyby jste měla některá zájem či o někom věděla, ráda pošlu fotky a bližší info.
@Novelka píše:
Ahoj holky, prodávám trojkombinaci kočárku Mutsy Urban Rider (autosedačka Maxi Cosi). Kdyby jste měla některá zájem či o někom věděla, ráda pošlu fotky a bližší info.
jakou má barvu sporťák?
Já mám sporťák Cargo Grey a Mutsy Urban Rider.. Když tak do zpráv..
@siamka7
Vse je cerne i fusak. Ten ma sedy vnitrek. Korba je Joey.
Mám komplet Mutsy Active Coffee (hluboký kočár, sporťák) + další doplňky, také na prodej.
Prosím o radu, jak se skládá mutsy???A na co je kolečko small/large-jde o prodloužení a zkrácení sedačky, ale jak nato? Přijde mi, že je tam pak taková prohlubeň na zádíčkách-to je normální? Má tento kočárek ještě nějaké funkce a ráda bych pořídila nějaké doplňky-děkuji za info ![]()
Pokud jde o skládání a large/small zkus si to prosím zadat do vyhledávače. Je to tady v diskusi vysvětleno už aspoň stokrát, z toho aspoň padesátkrát mnou a už se mi to po padesátéprvní nechce psát
Ale možná se najde někdo další ochotný ![]()
Funkcí má kočárek hafo a doplňků je také plno. Skvělý je velký nákupní košík, pokud ho nemáš, tak ho fakt doporučuji, můžeš ho sundat z háklů, pověsit si na ruku, nakoupit a pak i s nákupem zase pověsit pod kočárek. Paráda! Unese až 10 kilo. Fajn věc na léto a větší dítko pak je Fun Seat, mě se také ještě moc líbila na léto letní stříška místo boudičky. V galerii najdeš určitě i plno obrázků s kočárky s těmito doplňky. Dá se úpořídit i jídělní tácek místo madla, ale to myslím skoro nikdo nepoužívá a ani mě to nenapadlo pořídit.
Kdybys neuspěla s tím vyhledáváním ohledně skládání a nikdo další s tím neporadil, tak se ještě ozvi a já se přemůžu ![]()
@Mafina5 Děkuji za pomoc, zkusím vyhledat v této diskuzi? Po pravdě nemám tolik času max. 10min. v kuse(vždyť ti zná skoro každá maminka),abych hledala na celém miminu, takže děkuji a projdu jen tuto diskuzi. ![]()
@Lililil píše:
@Mafina5 Děkuji za pomoc, zkusím vyhledat v této diskuzi? Po pravdě nemám tolik času max. 10min. v kuse(vždyť ti zná skoro každá maminka),abych hledala na celém miminu, takže děkuji a projdu jen tuto diskuzi.
Lililil, nahore pod nazvem diskuze mate vyhledavani v tematu, funguje to dobre. Zkuste zadat tam, prohleda pouze tuto diskuzi.
Ano opravdu to znám, že není moc času. Právě proto se mi to nechce již po sté znovu psát, protože popis toho, jak dobře složit kočárek a jak používat large a small zabere více než 10 minut. Tak snad se nezlobíte. Zadejte si do vyhledávání v tématu large small skládání Mafina a určitě to najdete hned napoprvé ![]()
Holky prosím poradíte mi jakou síťku proti hmyzu si mám pořídit na sportovní sedačku UR? Prosím, četla jsem zpět cca 20stran a nic, vzhledem k tomu, že 20stran je pro mně i jeden den někdy více, koupila bych tu správnou tak za 3 roky. Snad se najde ochotná duše. Chápu, že nechcete psát to samé pořád dokola, ale je tu 669 stran ![]()
Obávám se, že pokud jde o síťku proti hmyzu, že nic nenajdeš. Já jsem tu už asi poslední pamětník, který to tu pročetl celé a fakt si nevybavuju, že by se o tom tu někdo bavil
Já mívala nějakou ještě po mé starší ségře z těch velkých hlubokých kočárků a používala jsem ji, když malej spával v kočárku na balkóně jako miminko a měla jsem v truhlících kvítka, která lákala včelky. Padla tedy na všechny kočárky, ale to asi není odpověď, která by ti byla k něčemu ![]()
Já si koupila sítku proti hmyzu a má i UV filtr a pasuje na mutsy HARTAN ale stojí skoro 1000kč, ale je božíí ![]()